Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wróciłam i padam na twarz, już nie te "lata" 😜
Wyosobnione w wynikach na paciorkowca znaczy, że nie ma? Bo już mam sieczkę we łbie, wszystkie inne badania spoko.
Polunia słodziusia 🙂 Ja już chcę widzieć moją Emilię 😜

• Mamusia
Jaszminka napisał(a):
ja tez miałm kupować dla dzidzi z NIVEA ale doczytałam się na odwrocie,że sadopiero od 1 miesiąca życia

Ups to tego nie zauważyłam 🙂 no trudno, może małej nic nie będzie 🙂 moja kuzynka od początku używała dla maluszka i nic mu nie było 🙂

• Mamusia
Kasia, dawaj czopa mi 😁 no ja też bym biegła szybko pokupować te pierdoły 😁 noo ta tantum rosa to masakra. Ja też kupiłam sobie 4 saszetki, i zapłaciłam ciut taniej bo ponad 13 zł ale nawet jeśli to i tak sporo. Wyszło mi , że jedna saszetka ponad 4 zł;/

Ggulek, nie wiem co to oznacza:/ ja miałam jak czarno na białym przybitą pieczątkę: w posiewach brak paciorkowcow 😁 😁 chyba wiedzieli, że to taka Agatka odbierze wynik i tak przybili pieczątkę, żeby nie było wątpliwości.

jej ja muszę się ubierać i wychodzić ale strasznie mnie do kibla goni, boję się że jak tam będę to... hm będę miała nagłą potrzebę a to jeszcze w bloku, wiadomo wszystko słychać i widać 😁 idę ostatni raz do kibla. Już się wkurwiłam, ileż można 🥴 a potem niech się dzieje co chce, oby mi się tam nie chciało. Ale jak zjem torta, parowki w cieście francuskim to będzie bomba , ktora mam nadzieje wybuchnie w domu u mnie po powrocie a nie tam 🥴

• Mamusia
co to jest z tym sraniem?Chyba te porody tak na nas wplywaja.Ja juz 4 razy bylam,ale spokojnie...ja nie rodze 🙂

Ide budyn zrobic.Maz pojechal po Niko to sobie zjemy 😉

Dzisiaj bedzie akcja u nas.Trzeba firanki posciagac,meble nakryc ...ogolnie przygotowac domek do wymiany okien 🤪 🤪Ale sie ciesze-jupiiii

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Obdarzona heh no właśnie taki powinien być wynik, z mojego wynika, że mam 😞

ja mam wpisane organizm Streptococcus agalactiae wzrost obfity ilość po 24h.Antybiotyki mam wypisane i chyba na wszystkie jest wrazliwy.Lekarz powiedzial,ze u mnie duzo wychodowali czy jakos tak 🥴Swinstwo jedne!

• Mamusia
Ciekawe co z moim wynikiem hmmm, będzie dopiero w poniedziałek.
Kurde co Wy z tymi sraczkami? 🙂 może to pierwsze zwiastuny porodu 🙂 🙂
Nie ma co się obijać 🙂 wiosna idzie, trzeba dzidki powyrzucać z siebie 🙂 mam nadzieję, że Astra nie urodzi, niech Wikusia posiedzi sobie jeszcze z tydzień albo dwa, tak jak moja, niech też jeszcze siedzi, a nie wypycha główką czopa 🙂 🙂

Sztunia, Pola prawie tak ładna jak moja Ula 😉 Słodziaczek! Nic tylko schrupać 🙂

Astra, rodzisz?

Fikumiku, ale trend zapoczątkowałyśmy - wszystkie przed czasem 🙂 Zewrzyjcie się dziewczyny, któraś mogłaby dotrwać jednak do swojego terminu!

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Kurna chata, czopy odchodzą nie tym co trzeba 🙂 mi już drugi taki tyci kawałek wyleciał, dlatego poleciałam szybko do Rosmana kupić sobie te malutkie kosmetyki do szpitala, wzięłam tylko szampon, żel pod prysznic i mydło w płynie do higieny intymnej biały jeleń 🙂 a i jeszcze tantum rosa, to kurestwo jest mega drogie, za 4 saszetki zapłaciłam 15,80 :/ ale chuj ważne, że jest 🙂 i jeszcze sobie kupiłam wkładki laktacyjne takie rossmanowe, 30 sztuk za 6,99 🙂 no i malutkiej kupiłam pampersy, puderek, żelik do kąpieli i krem do buzi, wszystko Nivea bo wydaje mi się najlepsze 🙂 właśnie idę dopakować torbę 🙂 mam tylko nadzieję, że chociaż do 14 marca dotrwa i zrobi nam prezent na urodzinki 🙂 🙂

Ja też kupiłam wszystko Nivejki dla dzidka 🙂

Dużo jest rodzajów tych kosmetyków. Ja kupiłam te od pierwszych dni.

Astra, rodzisz?

Nie i nie zamierzam 😜 Nie wiem jak Wikusia, ale mnie się nie śpieszy 😉

Izunia, moi faceci jakby dostali budyń, to by poprosili do niego kiełbachę jak znam życie hehe 😁

Wzięłam się za segregację garderoby - wracają rzeczy sprzed ciąży, ale musze zrobić ostrą selekcję, bo moją jedną szafkę zajmują teraz ciuszki Uli, więc niestety część moich poleci do kontenerów na ciuchy. A w sumie i dobrze, bo straszny chomik ze mnie, zostawiam wszystko, bo przecież jeszcze może się przydać 🙃