Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kika, ooo gyrosik mniiiam 😁

Lady, a moj ani ze mną ani z kolegami 😁 tylko śpi zmęczony po pracy. Jutro u mnie będzie przysypiał pewnie 😠

Obejrzałam trochę x factora i nie czaję 😲 dlaczego ten facet z chustką tak wszystkich wzruszył? on coś gadał nim zaśpiewał ale mama do mnie coś mowiła i nie słyszałam 😞 może ma jakąś przeszłość. Boże przecież inni mają 100 razy lepszy głos a są traktowani jak psy, bo coś jury 'nie pasi'
pewnie im zapłacili, żeby Tatiana się popłakała a Kuba się zachwycał.

No nic, spadam na TV. kurwa ząb mnie boli.

Chyba przegrałam zakład, miałam dziś albo jutro urodzić i dupa 😞

dobranoc 😘 😘

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
też nie skumałam o co chodziło z tym kolesiem 🥴 tak oglądałam 5 przez 10
ale ten Włoch na początku fajnie zaśpiewał 😉
a co do zakładu to jeszcze wszystko może się zdarzyć 😉
dobrej nocki 😘

• Mamusia
Hej dziewice 😁
Ja wstałam, normalnie w szoku jak cholera. Całą noc 0 zgagi, jak i wczoraj po przesolonym obiedzie też zgagi nie miałam, myślałam że w nocy będę miała. To chyba objaw porodu 🤪 🤪
teraz jem paroweczki na ciepło z chlebkiem 🙂

Lady, Ty zboczku 😁 gwałć swojego a nie 😁

dlaczego nikt nie urodził, co to ma być?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Hej dziewice 😁
Ja wstałam, normalnie w szoku jak cholera. Całą noc 0 zgagi, jak i wczoraj po przesolonym obiedzie też zgagi nie miałam, myślałam że w nocy będę miała. To chyba objaw porodu 🤪 🤪
teraz jem paroweczki na ciepło z chlebkiem 🙂

Lady, Ty zboczku 😁 gwałć swojego a nie 😁

dlaczego nikt nie urodził, co to ma być?

Obdarzona ten brak zgagi to pewnie objawy nadchodzącego, rychłego porodu hahahaha 🤪 kurde ja się nie śmieję, bo i mnie tfu tfu jeszcze złapie, ale jestem głodna, a Michał po bułki dopiero pojechał i zanim je zrobi to padnę pod łóżkiem z głodu 🙂

• Mamusia
Kasia, no ja też nie lubię czekać na śniadanie. Ale takie wyczekane jest najlepsze 😁

Lady, ahhhaaa no tak, zapomniałam 🙂 no to musisz poczekać do 37 tyg albo do kiedy tam chcesz 😞

chciałabym urodzić dziś, bo jestem wyspana i mam siłę 😁

• Mamusia
Mulant, o kurde 😁 bo zaraz urodzisz 🙂 oby, bo nudno 😁

Kasia, ok ale to może skrzyknijmy się dziś o ... 14? albo o 16, aby kazda z nas zdążyła obiad zjeść i wciągnąć pępek po obiedzie 😁

Ggulek, no ja właśnie też kawy się napiłam, trochę chyba za mocną bo aż mam niesmak:/

jadę na zakupy do netto za niedługo, kurde fajnie jakby tam były skarpetki, bo zawsze są takie rzeczy. To sobie kupie bo mi giry tak spuchły, że wszystkie mam brzydkie i rozciągnięte 😁

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant, o kurde 😁 bo zaraz urodzisz 🙂 oby, bo nudno 😁

Kasia, ok ale to może skrzyknijmy się dziś o ... 14? albo o 16, aby kazda z nas zdążyła obiad zjeść i wciągnąć pępek po obiedzie 😁

Ggulek, no ja właśnie też kawy się napiłam, trochę chyba za mocną bo aż mam niesmak:/

jadę na zakupy do netto za niedługo, kurde fajnie jakby tam były skarpetki, bo zawsze są takie rzeczy. To sobie kupie bo mi giry tak spuchły, że wszystkie mam brzydkie i rozciągnięte 😁

Oj nie, nie! Jak wszystkie razem to musicie na mnie poczekać chociaż do mojego 37 tygodnia 😁 😉