Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jeden maluszek ma 1,7cm, a drugi 1,5 cm. 🙂

No wiezs ja tam zbyt ceremonialnie im tego nie przekazałam. I tak te z nie zareagowały. Ja tam się żadnych fanfarów nie spodziewałam, ale nie spodziewałam się też, że będą takie głupie komentarze... "nie szkoda ci życia na zabawe w niańke", "przecież z twoimi zdjęciami moglo ci się udać coś osiągnąc... jestes je*** że to marnujesz"...
Także idzue wywnioskować ze się nie cieszly bo to bylo oczywiste i ze albo one albo ja jestem głupia hehe.... No ale jakos za bardzo sie nimi nie przejmuje.

• Mamusia
No wiesz w sumie ja się nie dziwie bo one same wiedzą że dla mnie najważniejsza była 'kariera'. a teraz nagle mi się odmieniło... No i też później jak o dzieciach się skończyło to o moim mężu zaczęły, bo to był moj szef... a ich nadal... No ale wiesz niektorym coś musi nie pasować..
U mnie też to się założę że sie nie odezwią słowem tylko te co mają już dzieci... a pozatym to ciekawa jestem ciekawa co moje 'przyjaciółki' z LO powiedzą bo dzisiaj tez mam się z nimi spotkac... właściwie to własnie się szykuję hehe 😁

No ja bym chciala żeby to tak było że większy chłopak a mniejsza dziewczynka, ale nie wiadomo... na razie tam jest ok ale jednak mi kazali co tydzień chodzić bo jeden zarodem może dostawac więcej potrzebnych skladnikow niz drugi i muszę mieć to pod kontrolą lekarza.

• Mamusia
Ja sama się nie spodziewałam że tak szybko sie uda 🙂)) Myślałam że znowu będę musiała czekać. no ale cieszę sie że wyszło jak wyszło.
W ogole to takie niesamowite uczycie słyszeć jak biją inne serduszka w Tobie... A do tego malutke jak robaczek. 🙂)) Az mi się płakac chciało ale się powstrzymalam.
No i jutro dostanę zdjęcia moich maluchów...

• Mamusia
Ja ze dwa razy albo ze 3 w ciągu ciąży też pojde prywatnie;D
W ogole teście, ktorych nie znam a poznam w grudniu dopiero zaoferowali się , że kupią wozek:P ja już mam wybrane modele i kolory i typy dla dziewczynki i dla chłopca, oby nie kupowali na własną rękę. Boję się, że jak kupią to taki workowaty, jak to były modne z 2 lata temu, a ludzie dalej kupują podobne i dalej w sklepie są, albo kupią 3-kołowy:/ moj musi być malutki, 3-funkcyjny, drobny i albo kremowy, błękitny, błękitno -brązowy, brązowo-jasnozielony, jasnozielono-kremowy, jasnozielony, dla chłopca. Dla dziewczynki może być fioletowy, fioletowy z dodatkami, kremowy, i koniec.

• Mamusia
O zdjęcie 😉)) też już meila z foteczką mich robaczków dostałam 😁 Później wstawię 🙂)
U ciebie troszkę nie wyraźnie widać- ale widać.. 😉)) Kurcze lubię takie zzdjęcia hehe

odbarzona- nie mysl za duzo o tym wozku bo jeszcze kilka miesiecy hehe 🙂)) Chociaz nie powiem bo tez juz ogladalam i zdecydowalam ze chyba jakis czerwony chce 😁

• Mamusia
Ja tam nawet nie mam siły na to. Jak mi się jakiś podoba to wózek ma tylko jeden daszek, a wolę osobne. A jak ma osobne to mi sie model nie podoba...
Zawsze coś się znajdzie. 🙂
Ja wam moje maluchy pokażę jak mąż mi odeśle 🙂) Hehe musiał dane usunąć 🙂)

• Mamusia
Ok. To pora przedstawić moje maluszki 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/blizniaki20080904.jpg/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/2972/blizniaki20080904.jpg[/IMG][/URL]

edit- mój luby.. stwierdził że dane nikomu się nie przydadzą 🙂)