Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tez mialam taka ukladanke jak bylam malym szkrabem 🙂
A z ta nospa to wlasnie wole sie zapytac tego swojego ogladacza damskich dziurek, bo leki na tarczyce biore caly czas, teraz dostalam wieksza dawke bo mialam zle wyniki :/ zalamka jak nie urok to sraczka :/ ja jeszcze spac sie nie wybieram. Wczoraj mialo byc unga bunga ale.... zasnelam 🙂 moze dzisiaj cos z tego wyjdzie, chociaz nie wiem bo mojego Michala bola nogi po rowerze 🙂) a moze to i lepiej, troszke sie boje kochac z powodu mojego bolacego brzucha. Jakos przezyjemy te kilka dni postu dla dobra Mani 🙂)

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja pierdziele, nie myslałam, że aż taką aferę rozpętam z tą Love... 😞 Wiecie co, przez takie akcje odechciewa mi się pisać na tym forum. Ja się tylko cieszę, że nie dałam nikomu ani swojego nr tel, ani maila. I żeby nikt potem przypadkiem mnie się nie czepiał, przypominam - moje zdjęcie profilowe nie jest moje - po prostu dałam jakiekolwiek, bo za bardzo sobie cenię moją prywatność. I jak widać słusznie niestety. Ale się wkurzyłam!!! Dobrze Obdarzona że się dogrzebałaś do reszty tych niby jej fot.

Z innej beczki teraz. Byłam wczoraj wreszcie doprowadzić moje włosy do ładu, po tej nieszczęsnej fryzjerce z gruponu. Wyglądam wreszcie w miarę przyzwoicie 🙂 I koniec eksperymentowania z fryzjerami! Będę się trzymać tego mojego już rękami i nogami 🙂

Jakieś porządne śniadanko przydało by się zjeść, bo póki co, to siedzę przed kompem i się opycham prażonymi migdałami.

Cześć kochane.
Widzę,że reakcja admina przykładna 🙂
Obdarzona trochę się bała, ale postanowiłam,ze nie ma co czekać, tylko trzeba napisać do admina. Dubaj, ekspresowe przeloty z PL do IT, IP identyczne z ocią, zdjęcia, do których obdarzona się dokopała...i wiele innych rzeczy. I pomyśleć,że była to osoba, po której chyba żadna z nas na początku by się tego nie spodziewała. Ale to tylko Internet...Ech.

Myślę,że nie ma co drążyć tego tematu, atmosfera oczyszczona, więc teraz mozemy być chyba spokojne 😉
U mnie śniadanko zaliczone, sernik na zimno wstawiony do lodówki, a po południu jedziemy do mamy na imieniny 🙂 Jutro Barbórka przecież.
Mężu sie martwi,czy mi droga nie zaszkodzi i stwierdził, że będzie ze mną jechał jak z jajem, a ja nawet w aucie mam sobie siedzenie rozłożyć 😮 😁

Izunia, ja chyba sobie kawę zrobię, bo się jeszcze nie obudziłam najwyraźniej - przeczytałam "placki na mleku" i kombinuję co to za danie 😁

Biorę się za sprzątanie, potem zakupy, obiad, a wieczorem impreza 🙂 Yeahhhhh 😁

Nightmare, najlepiej to tę koleżankę zapytaj.

A mnie coś żołądek boli,popijam sobie herbatkę i leżę...nic mi się póki co nie chce, a rano wstałam z takim zapałem....

• Mamusia
😞 to przykre Sztunia 😞 ja też bym ucałowała ile sił ale potem chyba serce by mi pękło 😞

Ja sobie właśnie wstałam, bo noc z moim M była bezsenna 😞 już coraz częściej nie umiem spać:/ on spał jak kamień a ja nie umiałam znaleźć pozycji 😞 jak już zasnęłam, ten chciał mnie zabić łokciem i mnie obudził, dostałam takiej zgagi że aż się popłakałam, nigdy takiej nie przeżyłam. Ale wypiłam poł kartonu mleka zimnego i dziękowałam Bogu że żyję 😁 potem o 4 złapał mnie skurcz łydki, M myślał chyba że mam inne skurcze 😎 i się wystraszył, potem o 4:30 odprawiłam go do pracy , wypiłam z nim herbatkę bo i tak nie umiałam spać i potem dostałam wzdęć 😞 także zasnęłam koło 6 a obudziłam się teraz nie dawno 😜
W kuchni syf 😎 nie chce mi się żyć:/ ja chcę już marzec bo jest coraz gorzej z samopoczuciem 😞

• Mamusia
A ja zjadlam wlasnie swieze, pyszne i chrupiace buleczki z serkiem filadelfia i z pomidorkiem mniaaami 🙂 Michas poszedl mi kupic 🙂 ale jade zaraz do Tesco kupic mamie prezent bo jutro barborka a moja mamusia jest Barbarka 🙂 a pozniej do Pepco po jakies gacie na dupe bo juz mam wszystkie za male, a moze przy okazji kupie cos naszemu maluszkowi 🙂
Ahhh jak ja kocham te moje M&M ( Marysia i Michal ) 🙂 a jesli chodzi o sprzatanie, to Michal sie bawi dzisiaj w kurke domowa a ja odpoczywam 🙂)