Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ggulek- tak tak.. śpie w skarpetach 90% życia:P czasem mi jest ciepło:P i to latem śpię w luźnych wełnianych albo takich grubych:P czasem stopy są aż tak zimne, że aż bolą:P żylasty tzn. w żyłach? ja mam żyły teraz na piersiach i to dużo, i po bokach brzucha:P
ewci@ 16 kg jeszcze nie aż tak źle, ale ja bym wolała przytyć jeszcze mniej;p
ja jestem szczupła, więc mam nadzieje , że nie przytyje 20-30 kg:P

• Mamusia
Nie pamiętam kto to pisał, ale z tymi dziewczynkami dwoma juz opwiadałam. Mój kuzyn ma dwie córcie (7 miesięcy) i są kochane, ale nie da się z nimi wytrzymać dłużej niż pół godziny. Taki małe a już nie idzie od niech odpocząć 🙂 hehe

No ten brzuch na filmie na początku mnie przerażał, ale tak terazmyślę że nawet uroczy 😉 Gorzej będzie wyglądał jak maaluchy wyjdą 🙂

• Mamusia
hehe :P Ggulek ja też się do swego uśmiecham:P już coraz częściej dotykam brzuch, troszkę pokłuję go palcem, bo ponoć dzidzia jest wrażliwa na ruch, więc wyobrażam sobie jak się rusza:P
no Love Twoj brzuch może nieźle wyglądać po porodzie, ale też nie koniecznie, bo może będziesz miała zajebisty.

• Mamusia
Wiesz co ja sobiie wyobrażam to jak mi zwisa do kolan 🙂 nie no oczwisciezartuje, wszytsko sie da pewnie naprawić 🙂

A i powiem wam że o 10:30 dotarłam do domu a na 12 już do pracy jechalam (2 godziny spóźnienia w '1' dzień), a szef sie śmial. Kurcze powiem wam że dwie godziny nie mineły a juz moge powiedzieć że jestem zadowolona. I nawet szef sie nie wkurza jak przy komputerze siedze... Chociaż on to rozumie. 🙂))
No i tak piszecie czy sie czujecie jakbyście w ciązy były. Ja to wam powiem że nie ma chyba dnia jakbym nie głaskała, dotykala, usmiechała się do brzucha 🙂 I nawet do konca jeszcze nie wierze w to wszystko. Pewnie uwierzę jak dostanę wielkiego kopniaka od srodka 🙂

• Mamusia
a ja mam ciągutki na spanie śpie dniami i nocami i jeszcze dałam się namówić na fryzjera mojemu boże co ona mi z włosami zrobiła wyglądam jak paź królewski ;(
bo to nie mój fryzjer eh po ilu odrastają przeciętnie włosy???
w chuście bedę chodzić ;(

• Mamusia
Mulant- ja zrobiłam sobie szybki rosoł;p bulion+ taki malutki makaron co się szybko gotuje:P może nie smakował jak niedzielny ale zaspokoił mnie 😜
nefretetetete- to super! 😁 zazdroszczę Ci, bo ja się boje czy u mojego wszystko ok. Wizytę mam w poniedziałek:P a Ty jak w ogole? miałaś teraz usg no nie? ile miałaś już usg robionych i w jakich tygodniach?