Lady ja na wyjście to jeszcze nie wiem w co ją ubiorę. Mam taki fajny polarowy śpiworek z kapturkiem i nadaje się do fotelika, bo ma taką dziurkę, ze można spokojnie zapiąć pasy 🙂
Kika, moja mała to jest wściekus, ja wczoraj mówiłam mężowi,że jestem tak skopana w środku,że czuję sie jak po wypadku 🙃 tak mnie maltretuje jak tylko się położę na którymś boku podluch mały 😁
Kika, moja mała to jest wściekus, ja wczoraj mówiłam mężowi,że jestem tak skopana w środku,że czuję sie jak po wypadku 🙃 tak mnie maltretuje jak tylko się położę na którymś boku podluch mały 😁
no moja trochę się tam rozpycha,ale delikatnie a jak się położę na lewym boku to widzę jak taka kulka się przesuwa ale za cholerę nie wiem co to jest 😜
Astra to rzeczywiście fajna babeczka 😉 Moja też właśnie bierze 70, ale to chyba tylko dlatego, że jestem studentką, bo od innych wiem, że trochę więcej prosi. I za każdym razem samolot i usg, ale co ciekawe, nie wiem czy u was też tak jest, przed każdym usg taka spina, zestresowana jest i ma poważną minę, pomilczy chwilę poogląda i w tedy zaczyna mówić i się uśmiechać. Jak widać to usg wiele pokazuje, trzeba być twardym w tym zawodzie.
Moja też delikatna jest 🙂 A z tą czkawką to ktoś tu kiedyś pisał, że tak nisko się czuje jak jest dziecko obrócone. Ja na początku czułam wyżej czkawkę. Teraz bardzo nisko. No i na usg wyszło, że jest już obrócona. Ale może gdzie się czuje czkawkę jednak nie ma nic do rzeczy.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
kika82
no to ja już nie wiem co myśleć bo cały czas czuję czkawkę właśnie w dole a głowę ma niby w górze 🥴
kika82
no moja trochę się tam rozpycha,ale delikatnie a jak się położę na lewym boku to widzę jak taka kulka się przesuwa ale za cholerę nie wiem co to jest 😜
ggulekk
lady_m4ryjane
Sztunia