Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
uh, się rozpisałyście... 😉
ja miałam nawał gości i ledwo sobie poszli... nagle wszyscy sobie o mnie przypominają, co jest miłe bardzo i mam nadzieję, że wróży szybki poród, skoro tak się ozywiło towarzystwo...
bo mi teraz wszystko wróży szybki poród... 😁 😁 😁 😁

Adriana, a ten język to mu wraca do normy później? :P My też bezzwierzęcy - w akademiku nie ma mozliwości... moi rodzice mają starą kocicę, która jest prawie jak pies... 😁

Gosia, dzieje się cos u Ciebie??? 😁 W sensie porodowego? Już się nie mogę doczekać rozpakunków naszych!

Montusia, któraś tu od nas z forum nie jest z Polic przypadkiem? Coby jej się zwalić na głowę? :P Żartuję...

Idę gotować obiados... pa dziewuszki...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja nawet jednej klatki dr hausa nie widziałam w zyciu! nie mamy tv! :P Nie mam pojęcia, co to. Wszyscy się tym zachwycają, a ja jak taki prymityw... :P

Gosia, toż to Ci jeden dzień został - nie dziw się, że Filipek ciśnie w dół... Ale szczerze współczuję, bo mam ten sam problem. Już niedługo, już niedługo i będzie po wszystkim, mam nadzieję. 😁 Macie nerwową atmosferę w domu? Dzwonią do Ciebie wszyscy z pytaniem, czy juz? 😁 Bo mnie strasznie irytują takie telefony:

- halo?
- rodzisz?
- nie!
- a, to szkoda! daj znać, jak zaczniesz! pa!

Taki zwyczaj telefoniczny ma np. moja wredna siostra :P

Montusia, a macie duży samochód na te wszystkie poznańskie łupy? Ja uwielbiam ikeę i bardzo załuję, że od nas daleko! czasem zabiorę się z rodzicami, bo oni mają bliżej do poznania i wtedy hulaj dusza... mają naprawdę dobre rozwiązania i za to wielki im szacun! Tylko z designem nie zawsze sie wstrzelą w moje oczekiwania, ale trzeba im wybaczyć! Życzę udanych zakupów!
PS Mogę Ci podrzucić listę zakupów dla nas? :P Żartuję!

Ale dziś aż nie chcę, by ten dzień się kończył - zaraz idę się szykować na zakupy! Wychodzę z domu po raz pierwszy od dwóch tygodni!!! To prawie jak koniec odsiadki w mamrze 😁 Skończyłam brać leki, został mi tylko kaszel, więc idę, bo już jajo znoszę w domu! A wieczorem Damian zabiera mnie do kina 😁 Jejuniu, cieszę się jak dziecko! 😁

• Mamusia
nina u mnie to tez podobnie hehe. a jak ja juz zadzwonie do kogos to wogole jest od razu : urodziłas juz? 🙂 itp.
Ja wczoraj byłam na zakupach takich malych , reszta po porodzie jak sie synek urodzi 🙂

Nina a Twojej małej nie bedzie przeszkadzac z e w kinie głosno graja?
Bo ja jak jakis czas temu byłam to mały tak kopałi sie ruszał chyba sie wystraszył.

3d napewno wszystko wyjasni 🙂

• Mamusia
Gosia, kurde, nie denerwują Cię te ciągle pojawiające się nowe topiki o rozwiązanych już grudniówkach? Bo mnie bardzo!!! Grrr... tak im zazdroszczę, że aż zła jestem, że moja nie chce się rodzić! Nie, no pewnie, że im gratuluję, ale zazdrość jest większa 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzień dobry, Kochane!

Ja dziś znów we wspaniałym humorze, a dzidzia i tak wychodzić nie chce...

Gosia, DZIEŃ ZERO!!! 🤪 🤪 🤪 I co, i co, i co??? Jakieś zmiany? Czy dalej mów tu nam wszystko! 😁
Prawda, że irytujące te rodzące, no nie? Ech... :P
W kinie nie bylismy w końcu. Jakoś tak się poskładało, że musielismy zrezygnować. Może dziś się uda, bo strasznie mi przykro, że mnie ominęła randka :P Za to na pewno idziemy do kumpla (który ma tv z kablówką) na walkę stulecia - Pudzian vs Najman ;/ Cholera, ja to muszę go jednak mocno kochać, że się zgadzam 😁

Adriana, ja nie robiłam 3D, więc nie poratuję informacją. Ale gdybym miała robić, to też bym robiła na Unii w Klinice Medycyny Matczyno-Płodowej. Tylko, czy oni tego nie przenieśli do Polic razem z porodówką? Tego to już nie wiem... Tam robiłam połówkowe, bo zabrakło miejsca dla nas na NFZ, ale normalne... I tez było wszystko super widać, bo mają rewelacyjny sprzęt! 😁