Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ejjj te wasze dzieci juz takie duze 🙂 a ja jeszcze tez duza heheeh a hce juz miec mała przy sobie choc wiem ze nie bedzie fajnie noce nieprzespane piersi obolale itd .... i jeszcze zatesknie za ciaza .... wtedy zrobie 3 dziecko (zartuje) po porodzie jak mała bedzie miala 6tyg zakładam spiralke 🙂 juz rozmawiałam o tym z moja pania dr 🙂

• Mamusia
Gosia jabłko ze słoiczka czy sama przygotowujesz ? A zupke sama gotowałaś ?
My dopiero niedługo bedziemy konczyc 3 mc ale juz nie moge doczekac sie podawania Nadii innego jedzenia wtedy bedzie taka dorosła :P hihi

Ania moze nie doczytałam albo juz nie pamietam - wiec wybacz ale przypomnij mi ile lat ma Twoje pierwsze dziecko (wogole jakiej plci jest - bo ja nie wiem 😞 ) - chyba nic nie pisałas nam o swojej pierwszej pociesze ?!
Wsumie teraz Tobie bedzie łatwiej z drugim dzieckiem 🙂

• Mamusia
Montusia moj syn w pazdzierniku skonczy 5 lat ! kawał konia juz z niego 🙂 urodził sie po terminie za 2 wywoływanym porodem bo za 1 razem sie nie udało niestety :/
🙂
no niewiem czy bdzie łatwiej niemam doswiadczenia z dziewczynkami 😉 oprucz tego ze sama jestem dziewczynka hii

• Mamusia
hejhej
Anetko, ja podaje hippa, narazie nic sama nierobie wszystko ze słoiczka,
co do firm to sa keszce bobwita i te typu rossman babydreakm i te marketowe o innych nie wiem ,kaszki tez po 4 miesiacumopzna dawac, a cycka dopoki mala najada sie cycuszkiem to nie muasisz podawacv nicinnego , mozesz najpierw zaczac podawac raz dzienniemleko modyfikowane, awazne jest zeby sloiczki wprowadzic nie pozniej nizw piatym miesiacu.

• Mamusia
kaszki z bobovity są mdłe i bez smaku - odnosze takie wrażenie, wg mnie lepsze są z nestle. Słoiczki polecam hippa, bobovity i gerbera, miałam kiedyś z rossamana, ale to tez jakies mdłe było 🤢

no, i wiem, że nie moge podawać Grzesowi słoiczków ze szpinakiem - ma straszne zatwardzenie i męczy się w nocy - dziś był koszmar, dałam czopek i rano zrobił 2 potężne klocki, ale w nocy bardzo się nacierpiał 😞

• Mamusia
Mój jadł gerbera słoiczki bobovita dawałam sporadycznie i tylko deserki to samo soki tylko gerbera dawałam a kaszki jadł nestle 🙂 i mleczko NAN R z ryzem lepiej sie najadał niz samym mlekiem 🙂

ja wprowadziłam takie stałe pokarmy od 4mc bo mały byl na sztucznym mleczku

a czemu wazne zeby od 5mc podawac? bo ja słyszałam ze jak dziecko na cycu to dopiero w 7mc zycia zaczyna sie podawac słoiczki .....

• Mamusia
Ja Grzesiowi dawałam powoli słoiczki od 3,5 miesiąca i jakos nie wyobrażam sobie, żebym mogła go mieć na samym cycu do 6 miesiąca :p z głodu by mi się zapłakał 😁

już wiem na jaką spacerówkę się zdecyduję: coneco saturn, traper albo taką co ma Gosia, easy go loop 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
ja zaczelam wprowadzac sloiczki jakos od 6 miesiaca, a cyckiem karmienie caly czas. Gosia a tak z ciekawosci ile maly warzyl jak sie urodzil?? to super ze nie placze podczas szczepienia, kasiu a twoj grzesiu juz zaczyna dreptac?? super wyszedl na zdjeciu 🙂

• Mamusia
hej ciekawe jaka moja mała bedzie heheh niby lekarz mowił najpierw ze nie dobije do 3kg a ostatnie usg wykazało ze wazyła 2630g (35tc)i pani dr powiedziła ze do 3200 g moze dobic nie wiecej a syn urodził sie 52cm 2850g 🙂

• Mamusia
TAk teraz mamusie zamiast sobie robic prezenty to kupuja cos swoim pociecha i sie ciesza najbardziej 🙂))

Ja tez tak mam ostatnio w Aschun były body po 4,99 zł w roznych kolorach z krotkim i długim rekawkiem no i wziełam wszystkich po jednym i sie cieszyłam ze bedzie teczowa lalka z Nadii :P