Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monusia bardzo chetnie odkupie jedno 😆
Moj mail [email protected]
odezwij sie i podaj numer do siebie to skontaktuje sie z toba.
Facet wrocil to ja skorzystalam i wszylam sobie z psem powloczyc sie po osiedu zeby odetchnac.
Powiedzcie mi drogie dziewczynki, jak dziecko przy kolce malo spi w ciagu dnia to pozniej w nocy spi spokojniej ??? 😜 boje sie dzisiejszej nocki 🤢
a Ania urodzila czy jeszcze nie? Ona szykowala sie na porod w Policach o ile dobrze pamietam, jesli tak to zycze jej zeby trafila na dr.Płonke, super lekarz.Bardzo wesolo bylo jak robil mi cesarke 😁 i polozna pani Marzenka tez klawa babka.

• Mamusia
Witam czwartkowo
Obudzilam mloda wczoraj o 23 na butle i sie bujalysmy do 2 czyli nastepnego karmienia i o 3 dopiero zasnela po grzaniu suszarka 😮 pozniej o 6 znow butla i przespala na mnie do 7 😁 koszmar
teraz spi wiec ja sie ogarnelam i po nastepny, karmieniu wyjdziemy na dwor bo pogoda nawet znosna jest.
Gosia tylko ze ja nie karmie piersia a butla wiec spozywanie przeze mnie roznych herbatek niewiele pomoze.no chyba ze melisa na uspokojenie 😁

• Mamusia
Hej
Kasie jeszcze raz gratulacje 🙂

My spokojnie przezylismy wczorajsze szczepienie 🙂 narazie nic sie nie dzieje i tak ma pozostac 🙂
Pani dr kazała małej co drugi dzien dawac podwójna dawke wit D, no i jak zapytałam sie czy moge po mału dawać jej probowac marchewki to powiedziała że jak dziecko jest na piersi to po 6 mc sie wprowadza słoiczki - no chyba zwariowała 😁 ja już chce teraz :P jak bedzie blizej 4 mc to sprobuje cos jej podac i zobaczymy jak zareaguje 🙂
A jak wy podawałyscie pytam o mamy karmiace cycuszkiem 🙂

• Mamusia
Miał ta 3 dniówke tak zwana i po niej moze wystapic wysypka.

wiesz nie mielismy chyba ze ktos w przychodni, ale lekarz powiedział ze to ie ospa. hmm w sumie to dwa tygodnie temu była u mnie kolezanka a jej syn ale to dopiero teraz ma ospe to raczej nie mogła małego zarazic co?

• Mamusia
hej hej 😘 😘

nadrobię Was później 😉

Wczoraj nie zajrzałam do @Was bo głowa mi pekała z wrażenia, szybko poszłam spać 😉
w czwartek wstawię Wam link z moją przemianą 🙂
otóż tak, u kosmetyczki miałam robiony piling kawitacyjny, mikrodermabrazję, potem maseczka algowa, regulacja brwi i to wszystko
u manikiurzystki miałam założone ni to tipcy, ale taki elastyczny żel na naturalne paznokcie, trzyma się 3 tygodnie, kolor taki ziemisty ( ponoć hit sezonu 🤪 )
u fryzjera totalna zmiana, dołożono mi reflesów i ścięto włosy na krótko.. hmm.. taki bob? 🤨 🙂
u wizazytki pomalowano mnie na neutralne kolory żeby nie gryzło się na sesji 🙂
a w sklepie przymierzałam kilka zestawów strojów razem z suknią wieczorową 🙂 suknia piekna, jak na mnie szyta ale cena.. 999 zł .. potem poszliśmy do 2 sklepu i tam miałam ciuchy przyszykowane ale okazały się albo za duże albo za małe na mnie.. no ale do sesji to spodni nie musiałam mieć dopiętych na guzik 🙃 przykryto mi je tuniką :P

ogólnie po przemianie czuję się super 🤪

ps. Manka, ja mam spacerówkę coneco saturn i jestem z niej b.zadpowolona, a szczególnie z jej budki, nie muszę mieć parasolki przeciwsłonecznej, bo reguluje się ją na cały wózek 🙂

• Mamusia
kasiu kupywalismy gondole ze spacerowka. To firma coneco Mustang, jak gleboki to super, ale jak sie jezdzilo juz spacerowka to zdecydowanie za ciezko, ta jest fajniutka lekko sie prowadzi 😁 jestem bardzo zadowolona

• Mamusia
Gosia, płaciłam tylko za smsa, 7 zł 🙂 reszta przemian była za free. Na koniec przymierzałam ciuchy i mogłam któryś zestaw kupić jesli spodobałby mi się. No ale wyszło, że w sumie żadne ciuchy nie były rozmiarowo na mnie dobre, to kupiłam sobie pasek do akcentowania talii, bo stylista radził mi żebym przepasywała się paskiem pod biustem. Kupiłam taki kremowy z kwiatuszkiem 🙂
w czwartek wrzucę Wam lik to zobaczycie sobie przemianę 🙂