Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mój to typowy domator, wołami go z domu nie wyciągnę 😉 juz się przyzwyczaiłam, że na spacerki chodze sama 😉
jesli masz pod ręką link do Twojej spacerówki, podrzuciłabyś mi go? mnie się gdzieś zapodział a chciałabym sobie Twój wózeczek pooglądac jeszcze 🙂

• Mamusia
Hej a my dzisiaj znowu cały czas na świeżym powietrzu 🙂
Dzis pojechalismy do puszczy bukowej - zaczelismy od jeziora szmaragdowego no i pzoniej szlakami szlismy przed siebie 🙂
Nadia w wózku podskakiwała ale bylo fajnie troche spała, a póżniej ogladała cały czas drzewa i liczyła liscie hihi

• Mamusia
[URL=http://img100.imageshack.us/i/dsc2985.jpg/][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/9913/dsc2985.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

oto mój przystojniak 🙂 fotka zrobiona dzisiaj jakieś 10 minut przed kapielą 🙂
ps. tylko teściowa w kadr się wbiła 😠 😁

• Mamusia
Gosia moye Filipkowi jest za duszno w nocy ?
Nadia nie lubi duchoty i goraca jak spi - w nocy spimy przy otwartym oknie.

Moze nie przykrywaj go no nie wiem musisz probowalas roznych rzeczy. Ja zauwazyłam ze Nadii chce sie pic w nocy bardzo

• Mamusia
Gosia, dzięki za link 🙂 a jeszcze jedno pytanie, masz u siebie w wózku regulowany podnóżek?

Montusia, Grześ też nie lubi duchoty w nocy, śpi pod lekkim kocykiem, bo pod kołdrą było mu za gorąco.
Gosia, Może Filipek budzi się żeby sprawdzić czy Ty jesteś w pobliżu? Bo Grześ tak właśnie się budził. Od paru nocy śpi z nami i nie chce cyca, wystarczy, że dotknie mojej ręki i śpi dalej 🙂

• Mamusia
Jejj Kasia jak ja zawsze słysze lub czytam od kogos o radzie typu włozeniu dziecku w (_I_) to az mnie ciarki przechodza, zdaje mi sie to takie nie etyczne.

Jak moja Nadia miała zaparcie to podawałam jej saba, herbatke, lub zwykła wode przegotowana. I cały czas rowerki nozkami.

• Mamusia
Czesc !
ja weeked pod znakiem grilla spedziłam tescie i 2 szwagirtki byli u nas 🙂 pies im uciekł hahah w szczecinie i latalismy pol soboty za nim i niemoglismy wyczaic gdzie on jest ale kolo dwudziestej sam wrócił 🙂
ja mam jeszcze 28 dni do terminu i 17,5kg na + ale jakos sie tym nie przejmuje z synem wazyłam 77kg a teraz 74,5 🙂

juz chce isc rodzic czesto sie zastanawiam czy moze dzis idac do kuchni złapia mnie skurcze czy cos w tym stylu 🙂

upały to juz nie dlamnie mecze sie okropnie 😞
Nadia napewno ie lubi jak jej goraco uhhh ja tez nie lubie :/
Grzesiu super facet 🙂

• Mamusia
WItam sie ze wszystkimi mamusiami 🙂

Ja juz rozpakowana jestem 😁 urodzilam 25.04.w Policach
Od 12 godz. 24.04 siedzialam na sali przedporodowej a o 1 w nocy bylam na sali porodowej i tam do 15godz 25.04 meczylam sie w bolach.dopiero po godz 15 lekarze zdecydowali ze bedzie CC bo malutka zle sie ulozyla (a ja mialam po tylu godzinach dopiero 8cm rozwarcia) 😞
No ale bylo minelo, o bolu zapomnialam.Po cesarce nastepnego dnia smigalam juz przy malutkiej 🙂
Maluka Maja dostala 3x 10 apgar 55cm i 3100g 😁 Moja siostra sie poplakala przecinaja pepowine 😁
Noce poki co spokojne, budzimy sie 2 razy na jedzonko a pozniej ladnie spimy do rana.
Kurcze, nie wiem jak tu sie zdjecia teraz wrzuca bo bym sie pochwalila moja pszczolka 🙂

• Mamusia
hej Adrianna GRATULACJE 🙂)))))))))))))))

chodzi Ci na czkwake dziecka ?
Jesli tak to ja stosuje roznie - cycka, herbatke, albo mocno ciepło owinac dziecko.

Moja dostaje czkawke jak nie odbije lub jest jej zimno - wiec zobacz czy malej nei jest zimno lub czy dobrze odbila po jedzeniu 🙂

• Mamusia
Adriana, super, gratulacje dla Was 🙂
na czkawkę u na sprawdzał się cycuś 🙂

a zdjęcie wrzucasz tak:
na stronce www.imageshack.us wrzucasz fotkę, tworzy się tam Tobie kod, i potem kod URL wklejasz na brzuszku w miejscu, gdzie masz ikonkę obrazka 🙂