Skocz do zawartości

Tabelka Stycznióweczek 2012 :) | Forum o ciąży

magditta

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/5/10102011r.jpg/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2518/10102011r.jpg[/IMG][/URL]

syl_025 niestety nie umieściłam Cię w tabelce bo mam za mało danych o Tobie 🙂 Pochwal nam się przynajmniej na kiedy masz termin 🙂i od razu Cie wmaluję do nas 🙂 Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 130
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
{)i(} {)i(} {)i(} !!!!!KOMUNIKAT!!!!! {)i(} {)i(} {)i(}
Bardzo proszę żebyście uzupełniły swoje dane do tabelki bo chciałabym ją ostatecznie zaktualizować 🙂 myślę, że już wszystkie podstawowe dane każda z nas posiada 🙂 Ostateczną aktualizację przedporodowa planuje na 15-20.11 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Wiecie co az mi głupio ze nie mamy jeszcze imienia dla małej...

A swoją drogą ja nie wiem czy nie powinnyśmy troszke zmniejszyc tej tabelki bo czesc dziewczyn nie odzywa sie wogole wiec pewnie naeet nie bedziemy wiedziały kiey urodziły i wogole tak jakoś dziwnie sie patrzy na tta tabelke jak wiadomo ze cionajmniej połowy dziewczyn wogole z nami nie ma...

Anabel na jedno masz rację, bo ja też o tym myślałam na odliczaniu. Tylko jeśli kogoś wykreślimy a potem się odezwie to będzie mu przykro. Stwierdziłam, przy odliczaniu poczekam aż zaczną wchodzić w czołówkę i wtedy te mamy, które z nami nie piszą ominę.

• Mamusia
Anabel tez się nad tym zastanawiałam ale doszłam do wniosku, że jak będzie powstawała nowa z naszymi maleństwami to dojdzie to "naturalnej" selekcji 🙂 Co do imienia to przecież jeszcze chwilkę macie, na pewno coś zdecydujecie 🙂