Skocz do zawartości

Nasze brzuszki oraz zdjęcia naszych maluszków | Forum o ciąży

nefretetete666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam
W związku z tym, że nie karmiłam piersią wystawiłam na allegro po okazyjnej cenie:
-laktator Avent
-biustonosz do karmienia Canpol Babies
-2 biustonosze do karmienia gdzie nie trafiłam w rozmiar
-wit. D+K dla niemowląt karmionych piersią

zobaczcie sobie a może ktoś z brzuszka skorzysta
pozdrawiam i przepraszam, że weszłam w Wasz wątek 😉
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17480357
Nikusia
ps. szczęśliwszych rozwiązań i zdrowych maluszków życzę 🙂

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
Moj brzusio z końca 34 tc 🙂

http://imageshack.us/photo/my-images/827/34tc.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/34tydzien.jpg/

niezły bębenek co??

Ewcia brzusio piękny, ale jak Ty to liczysz, że to koniec 34 tc? Mamy ten sam termin i u mnie wychodzi, że dzisiaj zaczynam 34 tc. 🙂 Już kurde sama nie wiem, w którym ja jestem tygodniu 🙂 🙂

• Mamusia
Kasia teraz raczej zaczęłaś 35 tydzień ciąży, jutro będziesz miała pod nickiem 34 tydzień i 1 czy 2 dzień ciąży, czyli będzie Ci już leciał 35 tc. Tak jak ma Obdarzona, 36 tydzień i 2 dzień to znaczy, że leci Jej 37 tydzień ciąży 🙂
Tak jak z urodzinami. Kończysz 25 lat danego dnia a następnego już zaczynasz 26 rok życia.
Tak ja to czaję 😮 🙃

Ewcia fajny brzusio 🙂 A tam w tle to chyba Wasze zdjęcie ślubne cooooo? :>

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Kasia teraz raczej zaczęłaś 35 tydzień ciąży, jutro będziesz miała pod nickiem 34 tydzień i 1 czy 2 dzień ciąży, czyli będzie Ci już leciał 35 tc. Tak jak ma Obdarzona, 36 tydzień i 2 dzień to znaczy, że leci Jej 37 tydzień ciąży 🙂
Tak jak z urodzinami. Kończysz 25 lat danego dnia a następnego już zaczynasz 26 rok życia.
Tak ja to czaję 😮 🙃

Fikumiku pewnie i masz rację, ja to do końca nie czaję jak to jest z tymi tygodniami, wpisuję w kalkulatorze ciąży i mi pokazuje, że dopiero zaczynam 34, czyli mam czytać, że 34 się skończył i zaczynam 35? 🙂 🙂
Dobra już czaję 🙂 🙂 nie ogarnięta momentami jestem, ja pierdziele, w marcu kończę 26 lat 🙂 przed chwilą miałam 18 🙂 a tu już taki staroć ze mnie 🙂

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
fikumiku napisał(a):
Tak ja to czaję 😮 🙃

Fikumiku pewnie i masz rację, ja to do końca nie czaję jak to jest z tymi tygodniami, wpisuję w kalkulatorze ciąży i mi pokazuje, że dopiero zaczynam 34, czyli mam czytać, że 34 się skończył i zaczynam 35? 🙂 🙂
Dobra już czaję 🙂 🙂 nie ogarnięta momentami jestem, ja pierdziele, w marcu kończę 26 lat 🙂 przed chwilą miałam 18 🙂 a tu już taki staroć ze mnie 🙂

Ja droga Kasiu kończę w tym roku w maju 29 😜 Normalnie chyba sobie taki balkonik-chodzik kupię, bo w porównaniu do większości tutaj to dopiero skwarek ze mnie 🙃

• Mamusia
hehe, o czym wy tu gadacie, ja w lipcu koncze 30-stkę 🙂 hehe

Kasia z tygodniami to tak jak fikumiku tłumaczyła, masz wpisane 34 tydzien wiec 34 tydzien skoczyłas, masz pełny 34tc. i juz jutro bedziesz miec 34 i 1 dzien, wiec bedzie leciał 35tc.

Fikumiku nio dobrze dostrzegłas, sama sie nie zjarzyłam ze tam te slubne jest, mamyw wielkiej ramie zrobiony obraz, ale kiedy to było, ze 20kg temu pewnie i juz 6 roczek idzie 🙂 och... wspomnienia...

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ale zajebisty 🤪
Lady, gdzie masz pępol? 😁 mi to wywaliło całkowicie pępek i jeszcze w dodatku się rozciągnął haha

Ja jak siedzę to się wywala na zewnątrz aż wystaje, a jak stoję to go trochę wsysa do środka 🤪 Za to pieprze jakie się gigantyczne zrobiły 😮

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
supcio brzusio, ale z przodu mega wyglada a z boku jakis taki mały, nie takie jak nasze wywalone na maksa, piłki połkniete 😉 hehe

To chyba taka perspektywa wyszła, bo se sama robiłam. Nie mogłam całego z plecami uchwycić nawet, a w lustrze jak robię to on mi zawsze jakiś mniejszy wychodzi niż jest faktycznie 😉