Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Megan nie przejmuj się do mnie to też chyba jeszcze nie dotarło 🤪 🤪 🤪 Tylko że ja jestem w troszkę innej sytuacji 🙂
Dudasia co do temperatur to ja też ostatnio ciągle zmarznięta chodzę ale nie ma się co dziwic skoro pogoda serwuje nam takie mieszanki wybuchowe 🙂

dudasia napisał(a):
Niunia, trzymam Cię za słowo, mi w takim razie 1,5 tyg? 😉
Fakt, że coraz słabsze są ale dalej uciążliwe 😞

Co porabiacie w ten szary dzień?
My w galerii juz byliśmy; u lekarza i na placu zabaw. Nie ma jak zabawa w piasku podczas deszczu 🙂
Miłego dnia!!

Mi zawsze lekarz powtarzał że tak do 12 tygodnia się mdłości utrzymują 🙂 zobaczymy jak u Was będzie 🙂
U nas pogoda całkiem całkiem, słońce świeci tyle że zimno strasznie, wyszłam z Małą na chwilę na spacer ale nawet nie mogę kombinezonu założyc więc tylko ją kocykiem okryłam i byłyśmy może 10 min 🙂 teraz śpi a ja nie wiem co robic, może spac pójdę bo dziś strasznie senna jestem! 🤢

• Mamusia
powiem Wam, że się zabrałam za czyszczenie/pranie wózka - w opłakanym stanie już był. Przy takiej pogodzie to nawet nie będzie żal jak do jura nie wyschnie 😉 A z drugiej strony zawsze na spacerek można na nóżkach. Mamy super kalosze - prawie nie śmigane - czekamy na deszcz 🙂

U mnie też jakieś paskudztwa wychodzą na twarzy 😠 Ale w pierwszej ciąży cerę miałam super i paznokcie też strasznie mocne 🙂 mam nadzieję że teraz też tak będzie 🙂 Włosy w ciąży przestały wychodzic a jak już urodziłam to do tej pory wychodzą jak głupie, są wszędzie! 🤢