Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry mamusie! Dziekuje za odpowiedz w sprawie nocnika. NIestety u nas tak ciepło nie bedzie jak w Polsce wiec musze teraz go oduczyć pieluszek, zeby do maja przebierac tylko jedno 😉 NIc może sie uda.
My juz na irlandzkiej ziemi, powiem Wam że odpoczełam i to bardzo. Przez 2 tygodnie ie tknęłam palcem. W sobote dopiero umyłam naczynia i łazienke u mamy za co mi sie dostał opiernicz bo miałam sie nie przepracowywac 🙂 Kochana mama 🙂
U nas przyplątało sie chorubsko. PIotruś kaszle, ja mam katar i boli mnie gardło, a mąż czuje sie ogólnie źle. Masakra, nie wiem od czego, bo wszystkim nam sie zaczeło wczoraj w nocy jak wyjezdzalismy. Ehhhh mam nadzieje ze szybko minie.
Uciekam Pilnować bąbelka. Narazie sukces 🙂 Buziaczki w brzuszki

• Mamusia
hm... Marzył mi się kiedyś taki biszkoptowy... Później zobaczyłam czekoladowego i się zakochałam 🙂
Ale, moja koleżanka sprawiła sobie labradorkę , odchowała trochę, pojawiło się dziecko i niestety nie dała rady. Oddała swojej mamie pieska 😞
Ale mam nadzieję, że Tobie się uda 🙂

• Mamusia
hej
mój zbój śpi ! uff mam chwilę dla siebie

Tysia będzie ciężko z dzieckiem i psem - zastanów się czy dasz radę

Justyna u nas to samo choróbsko chyba :/ ponoć syrop prawoślazowy jest bdb na gardło w ciąży - dziś kupię i wypróbuję to napiszę

• Mamusia
Tysia: Biszkoptowe Labladorki są cudne 🙂 a co najważniejsze przyjzane dla dzieci 🙂 Ja mam owczarka szkockiego coliie, biedak przeziębił mi sobie pęcherz chyba bo krwią podsikuje, narazie leczę go ludzkimi lekami bo u nas weterynarz przyjmuje tylko w piątki:/

Witam
W związku z tym, że nie karmiłam piersią wystawiłam na allegro po okazyjnej cenie:
-laktator Avent
-biustonosz do karmienia Canpol Babies
-2 biustonosze do karmienia gdzie nie trafiłam w rozmiar
-wit. D+K dla niemowląt karmionych piersią

zobaczcie sobie a może ktoś z brzuszka skorzysta
pozdrawiam i przepraszam, że weszłam w Wasz wątek 😉
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17480357
Nikusia
ps. szczęśliwszych rozwiązań i zdrowych maluszków życzę 🙂

• Mamusia
No nieeee, gdzie Was wszystkie wywiało??
Ja wegetuję w domu w tym tyg przez chorobę Bartka. Wczoraj tylko do lekarza wyskoczyliśmy a tak to próbuję zabawiać chłopczyka w domu. Oj trzeba być kreatywnym..

Jak tam mamusie z wagą? Ja już przekroczyłam 10 kg na plusie (to na pocieszenie dla Was 😉 ).

• Mamusia
Witaj dudasia 🙂, ja cały czas w domku bo teraz po szpitalu jak najwiecej leżeć musze no ale czego sie nie robi dla dzidzi 🙂 nudzę się strasznie allegro to chyba już znam na pamięć hehe, a co do wagi to u mnie 8 kg na plusie, a apetyt nie zanika hihi