Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Meeg a Ty nową mamusią tu jesteś czy zaglądałaś do nas wcześniej? 🙂

Tak, jestem nowa mamusią 🙂 na prezent ślubny dowiedziałam się ze odwiedzi nas bocian 🙂
wcześniej do was nie zaglądam bo nie wiedziałam nawet o takim portalu 🙂 moja szwagierka mi szepnęła o brzuszku 🙂

• Mamusia
Hejka Mamusie!!! Byłam od rana na badaniach. Pobrali mi aż 6 próbek. Przez internet będę mogła sprawdzić wynik badań będzie też tam ich opis przez lekarza 🙂
A tak wogóle to czuję się padnięta. Nic mi się nie chce.... bolą mnie nogi. Dziś nawet mąż stwierdził po spojrzeniu na brzuch, że wyglądam jak kobieta w ciąży 🙂 Nie wiem czy to przez pogodę, czy przez mój stan.

Witaj Meeg 🙂
naprawdę świetny prezent!! 🙂 🙂 ja dowiedziałam się tydzień po ślubie że będzie dzidzia 🙂 chociaż już w dniu ślubu tak czułam 🙂 chciałam poczekać tydzień aż zrobię test i moje podejrzenia potwierdziły się 🙂

Hej mamusie ja już po wizycie 🙂 już na 1000000000% jestem w ciąży 🤪 🤪 🤪 🤪
Widziałam pęcherzyk, dzidziusia i serduszko 🙂 ahhhh co za uczucie 🙂
Termin porodu mi przesunął o tydzień bo z USG wychodzi na 2 czerwca!! Więc pewnie będę czerwcówką a nie majówką 😁
Zmykam do córci i do spania bo padnięta jestem a o 5 trzeba wstać i na kraków ruszać do szkoły 😠

• Mamusia
Niunia super, że wszystko ok!!! Gratuluję!!! No,ale chyba u nas też będziesz pisać 🙂 a nie przeniesiesz się całkowicie do czerwcówek 🙂
Meeg to się cieszę 🙂 ja też jestem w ciązy pierwszy raz i też będę pytać. W końcu część dziewczyn ma już doświadczenie,a część tak ja my są w tych sprawach zielone.
Życzę spokojnej nocki Mamuśki. Ja już padam na pyszczek...

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie 🙂
Jak dobrze mi się spało. Położyłam się po 22, a obudziałm się chwilę przed 9.
Wczoraj byłam poprostu padnięta.
Dziś ogarniam domek, bo mamy odwiedzinki parki znajomych z synkiem.
Chce zrobić gofry 🙂
Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
Czuję się nawet całkiem dobrze.

• Mamusia
Dzień dobry południową porą 🙂
NA fali kilkudniowego lepszego samopoczucia umówiłam się na dzisiejszy poranek do fryzjera. No i niestety przestało być kolorowo. Przez cały czas tam spędzony, wśród zapachów przeróżnych, skupiałam się tylko na tym żeby nie haftować 😞 A miał być przyjemny relaks... Generalnie odradzam jak potrzebujecie u fryzjera minimum 2h spędzić tak jak ja. Dzień już będzie do tyłu po takim poranku 😞

Witam mamuśki i brzuszki 🙂 ja niedawno wróciłam z krakowa, najpierw uczelnia a później z moim pojechaliśmy po galerii na zakupy. Jestem padnięta!!!!!
No pewnie że będę z Wami co prawda na czerwcówkach też tam coś skrobnę ale sercem z Wami 😁 😁 😘 😘
I brzuszki przeżywające ciążę pierwszy raz - możecie pytac, pytac i jeszcze raz pytac 🙂 na pewno odpowiemy na nurtujące pytania 🙂
Ja na razie zmykam, może później jeszcze zajrzę....