Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe, no innej opcji raczej nie ma 😉 Radę trza dać 🙂

My po zakupach z przygodą. W ferworze pakowania zakupów do samochodu zapomnieliśmy o wózku! Został na parkingu przed supermarketem. Na szczęście po pół godziny stał tam gdzie go zostawiliśmy 🙂 A nie wierzyłam, że to możliwe. W każdym razie jest nauczka.
Jakby kto miał wątpliwości - pusty wózek zostawiliśmy 😉

• Mamusia
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-promocja-i1851725786.html najlepszy wozek poki co jaki znalezlismy ma bardzo duza i wysoka gondole jak rzadko ktory wozek....i bardzo nam sie podoba wczesniej dawalam linka do uzywanego a tu sa nowe i rozne kolory nam sie podoba siwy+turkus 🙂

Dzień dobry 🙂 Eliza wózek bardzo ładny, ojjj zacznie się Wam wybieranie 🙂 My w sumie prawie wszystko już mamy więc dużo kupowania nie będzie 🙂
Jak tam Wasze samopoczucie?? Ja o dziwo dość w miarę, zdrzemnęłam się dziś chwilkę i mi jakoś lepiej 🙂

Jak się dziś czujesz? Już wróciliście z kfs? My dziś zjedliśmy obiadek, później poszlismy spełnic obywatelski obowiązek a później z Małą na przejażdżkę! A jak wróciliśmy to poszłam się kimnąc i jakoś teraz lżej na sercu 🙂

Eliza2707 napisał(a):
ja nie pojechalam....bo wymiotowalam i to dzis tak masakrycznie 🤢 🤢 🤢 🤢 na wynos pojechali kupic 😜

No to Cię ładnie wzięło 😞 my wczoraj na zakupach kebaba sobie zafundowaliśmy..... Boże jak ja tego dawno nie jadłam 🙂 wszystko przez to że piersią karmiłam a później to jakoś nie było okazji 🙂

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie 🙂 My do 12 mieliśmy jeszcze gości i musieliśmy się nimi zająć. Potem zrobiliśmy objazdówkę po Babciach i Prabbci i dopiero co zawitaliśmy do domy. Jesteśmy padnięci.
Eliza wózek mi się bardzo podoba jest wypasiony 🙂
Co do mojego podjeścia do zakupów to mnie jeszcze jakoś tak nie nosi. Chyba dlatego, że jakoś to wszystko chyba do mnie w 100% nie dotarło. Brzuszek z dnia na dzień staje się coraz bardziej widoczny i pewnie do mnie dotrze. Chyba w to szczęście, że za pierwszym razem sią nam udało nie mogę uwierzyć.