Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe 🙂) Ja sie nalatałam za moja jak z przedszkola wróciła bo nie miało dziecko co robić. Taka pogoda, ze nawet okien dziś nie odsłoniłam.
No ale teraz mała w wannie się bawi i zaraz spać. A Igor mnie pewnie zamęczy tak jak wczoraj do 23. Już się boję. Ale plus, że przesypia całą noc.

• Mamusia
niunia taka łobuziara jak moja to na tyłku 2 minut nie wysiedzi ;/
A mi się nie chce spać- nawet warunków nie mam. To dlatego że na początku września wypadek miałam i nie źle się poobijałam. Jeszcze mi trochę przez to bóle głowy dokuczają, a wolę być ostrożna.

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
A gdzie reszta dziewczyn??? 🙂 pewnie śpią bo taka pogoda 😁

chciałabym sobie pospać ale niestety mogę tylko o tym pomarzyć 😁
wiecie co w pierwszej ciąży ciągle myślałam o ciąży a teraz ciągle o tym zapominam bo po prostu nie ma czasu na rozmyślanie nad tym,chyba ta ciąża zleci zanim się obejrzę,bo Klaudia pochłania całą moją uwagę 🙃

kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

wiecie co w pierwszej ciąży ciągle myślałam o ciąży a teraz ciągle o tym zapominam bo po prostu nie ma czasu na rozmyślanie nad tym,chyba ta ciąża zleci zanim się obejrzę,bo Klaudia pochłania całą moją uwagę 🙃

Mam dokładnie to samo 🥴 nawet nie ma czasu o drugim dziecku pomyślec bo się myśli o tym pierwszym 😉
A co do spania to też bym chetnie poszła ale Mała nie pozwala a sama w domu jestem, tak że nici ze snu 🤢

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
niunia99 napisał(a):

Mam dokładnie to samo 🥴 nawet nie ma czasu o drugim dziecku pomyślec bo się myśli o tym pierwszym 😉
A co do spania to też bym chetnie poszła ale Mała nie pozwala a sama w domu jestem, tak że nici ze snu 🤢

ha mamy tą samą sytuację 😁
ja jakbym zamknęła na chwilę oczy to domu bym nie poznała,efekt wybuchu bomby...tak,tyle w chwilę potrafi zrobić małe niewinne dziecko 😁 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Muszę pomyślec o jakimś obiedzie a mi sie nie chce gotowac, coś na szybko muszę zrobic, chyba naleśniki dziś zapodam 😁 A jak tu gotowac jak Mała nie śpi i na rekach ją ciągle trzymam 🤢

ja już obiad głowy,bo mój ma daleko do pracy i zawsze jak ma 2 zmianę to obiad jest między 11-12 żeby zdążył zjeść