Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 to widze, że mam tu nie tylko kumpelki, bo łączy nas ciąża, ale i ticzerki 🙂 jak milutko 🙂

Tysia, Twój to widze miał gest.. mamie plecy pokazać..ale jakie piękne za to 🙂 Ma się czym chłopak chwalić 🙂
Ja byłam w środe na badaniach i moje Bobo nie pokazało ani fujarki ani broszki.. iii jutro śmigam, bo zwolnienie musi mi ginek wypisać do porodu 🙂 sesesese
iiii chciałam go poprosić by zajrzał Bobo między girki, ale nie wiem czy takie częste USG jest dobre..

a ciekawość mnie zżera.. ajjjj

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja już też się nie martwie o zwolnienie 😁

a co do małego to fakt chwali się swoją fujarką 😁 no i pięknym szkieletorem 😁

własnie z mamą posegregowaliśmy ciuszki i do 18 miesiaca dla Adasia mam wszystko oczywiscie zdarzy się tak ,że co mi się spodoba to kupie bo jakby inaczej teraz mam więcej czasu dla siebie więc można wkońcu odpoczywać 😜 😜

• Mamusia
Anett napisał(a):
weszlam dzisiaj z ciekawosci do sklepu dzieciecego 5 10 15 zobaczyc jak ceny sie ksztaltuja po podwyzkach i zwykle spiochy kosztowaly 29,90... 😮teraz zeby isc i kupic podstawowe ciuszki dla maluszka to 500zl trzeba miec jak nic 🤢

Anett nie chcialam wczesniej tego mowic, ale naprawde bardzo wam wspolczuje z tymi cenami. 🥴 🥴 Wpadlam po swietach do kilku sklepow w Toruniu i za glowe sie zlapalam. 🤪 🤪 Ja co roku obkupuje jakiejs kolezanki albo kuzynki malenstwo. Nie sa to jakies ogromne zakupy, ale u mnie zawsze taniej. (Oczywiscie mowie o przecenach-naprawde smieszne ceny).

• Mamusia
Witam z rana ja tylko na chwile bo zaraz lece glowe myc i pomalu szykowac sie na wyjazd kilkudniowy do rodzicow wiec nie bedzie mnie. Musze jeszcze co nieco dopakowac ale znajac zycie pewne czegos zapomne.
Jak bede miala mozliwosc to bede podczytywac a jak nie to pewnie bede miala co nadrabiac ;D Buziaki

Tysia ja za cholere na tym zdjeciu gdzie Adas robi przewrot jego jajek nie widzialam :P Ale moze ja slepa w koncu okularnica 🙂 😘 😘 😘

• Mamusia
Heloł 🙂

Ja już po śniadanku, wykąpałam pieska bo jutro zapieprzamy do fryzjera 🙂
Sandra gratuluje 🙂 teraz musisz na siebie uważać 🙂 🙂
Tyle rzeczy mnie ominęło przez moją nieobecność 🤔 🤔
Dzisiaj znowu mam popołudnie z głowy 🤢 🤢 znowu mnie czeka robota 🤨
ale wieczorkiem postaram sie wszystko nadrobić 🙂

U mnie piękna zima, pełno śniegu i lekki mrozik 🙂

• Mamusia
witam nowe mamy 🙂 🙂 jest nas coraz więcej 🙂super 🙂 Dominika do tej pory to ja byłam najmłodsza,teraz zabrałaś mi 1 miejsce 😁
co do porodu rodzinnego,to mój mąż nie widział scen ( a spodziewał się fontanny krwi) 🙂 i cieszę się,że był,ciągle był z boku,trzymał za rękę a ja mimo,że jak pisałam że nie miałam jakoś strasznie cieżko-to jednak nie wiedziałam co mnie czeka i raźniej było w obcym miejscu w tak ważnej chwili mieć przy sobie męża 🙂 mój przed porodem zgrywał twardziela- pójdę i koniec,co to jest towarzyszyć przy porodzie-pestka, a jak kumple nie słyszeli,przyszło co do czego to się zaczął wykręcać na porodówce i chciał uciec więc go chwyciłam za szmaty i wrzasnęłam-zrobiłeś to teraz zobacz jak będę cierpieć ☺️ i nie miał wyboru bo go nie puściłam,babki zamknęły drzwi porodówki i musiał biedak zostać 😁 ale nie żałował,stał z boku,ani kropli krwi nie widział i przecinał pępioinę,pierwszy widział nasze dziecko 🙂 teraz jak się uda to też rodzinny 🙂 🙂 polecam
Tysia przykro mi 😞

• Mamusia
Hej laski!

Ja juz po sniadaniu, zjadlam ostatnie 2 rogaliki z dzemem ktore upieklam 😁 a teraz dopijam kawke 🙂

Witam nowe mamusie!

Ide posadzic mloda na kibelek, LITOSCI! Czemu dzieci same sie nie oducza? 😁 😁 😁 😁 Ze smokiem nie bylo zadnych problemow wiec mialam nadzieje, ze z siusianiem bedzie podobnie a tu taki ZONK a niedlugo znowu mnie czekaja pieluchy a ja chce odpoczac!

Dobra koniec marudzenia!

Milego dnia!

• Mamusia
Hej mamusie,

Ja tez juz po sniadanku. Mialam lososia wedzonego z ogorkiem - mniam, mniam 😉

U mnie dzis bardzo mroznie tzn -2,5, ale odczuwa sie to inaczej, takze jest naprawde zimno -brrr 😮

Moj synek wczoraj uprawial kick-boxing!!! 🤪 🤪 🤪 Boje sie co to bedzie pozniej, jak on juz teraz jest taki ruchliwy i nawala gdzie popadnie. Nawet moj maz nie mogl w to uwierzyc - trzymal reke na brzuchu i sie smial 🥴 a ja tylko podskakiwalam na kazdego kopniaka... No i po raz kolejny potwierdzilismy, ze uspokaja go spiewanie piosenek 😁 Wczoraj poszlo "Mydelko Fa" 😁 😁 😁