Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Tyssiiaa napisał(a):
orentujecie się czy można kupić same kwasy DHA i EPA bo mam centrum materna ale bez kwasów DHA a lekarz powiedział ,że mogę już zacząć brać DHA a materny mam jeszcze na miesiac wiec bym dokupiła tylko same te omega ?

Ja biorę teraz Pregnę Plus i dodatkowo mam brac DHA które produkuje Pregna więc nie wiem czy jest jakaś różnica.....

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nenia napisał(a):
a to wszystko wina jest Teściowych że tak synków wychowały 😉

Mój już się naumiał, fakt czasem leniuch się w nim budzi, no ale w kim się ie budzi. Grunt to nie pozwolić by żeby często ten leniuch gościł 🙂

o to akurat fakt-mama mojego męża wszystko za swoje dzieci załatwia,a na brudne skarpetki to najchętniej by czekała zaraz przy ściąganiu,żeby od razu je zabrać z ręki i zanieść do prana i oto efekty są 🤔 ale mnie nie chodziło o konkret z tym praniem tylko jak o cokolwiek poproszę i się nie doczekam albo usłyszę "nie" to wtedy robie mniej więcej taką akcję mobilizującą typu "rób sam koło swojej d..." i ma na to określony czas np. godzinę na zrobienie porządku ze swoim praniem a jak nie zdąży albo oleje to wtedy do wora 😁 albo ciuchy z szafy i układaj a jak nie to ich już nie zobaczysz 😁 albo jak nie posprząta czegoś po sobie to mu to chowam i mówię,że wyrzuciłam 😁 bo ja z pozoru taka ale jak przyjdzie co do czego to wcale nie jestem cierpliwa i wtedy kiedy mi puszczają nerwy a jest to szybko to wprowadzam podział obowiązków i zaczyna się wyciąganie jego brudów na środek i zaciąganie gacha do roboty 😁 😁 😁 a jak mam dobry humor albo mężuś się dobrze sprawuje to nie powiem wiele rzeczy robię za niego ☺️ gorzej jak mnie wyprowadzi z równowagi 😁 😁

• Mamusia
też będę chuchać i dmuchać jak będę mieć synka 😁 bo kobieta która za niego wyjdzie za maż musi być go warta i umieć o niego zadbać 🙂 🙂 🙂 ale bez przesady żeby mu podarować dwie lewe ręce 😜
a jak będą dwie córy to wychowam tak,by w razie czego umiały o takich nieporadnych dbać 😁

• Mamusia
Hej kobietki
bylam od rana w galerii naszla mnie w nocy ochota na pite z gyrosem wiec pojechalam do mojej dawnej pracy i zamowilam zestaw pite z gyrosem plus frytki do tego herbata( za darmo herbate mi zrobily i odliczyly od zestawu wiec taniej wyszlo)
Wstapilam jeszcze do sasiadki na kawe i poszlam obiad robic wlasnie sie ugotowal makaron dzis serwuje na obiad spagetti 😁 dawno nie jadlam ale jeszcze jestem pelna po tym lunchu wiec zje sie pozniej.

Ciezarna co do ankiety z checia wypelnie bo ja z tych moli ksiazkowych i uwielbiam czytac 😁 wyslij na meila [email protected].

• Mamusia
moj men ma fiola na punkcie prania i sprzatania auta,pranie robi codziennie a auto sprzata 2 razy w tygodniu...w domu tez pomaga nie moge powiedziec ale nie nawidzi zmywac aha i np.w krojeniu mieska tez nie pomoze bo ma fobie brzydzi sie surowego miecha 🙂

a my juz po kolędzie, ksiadz przyszedł, pokropil chatke, spytał " chodzicie do kościoła" i wyszedł... nawet nie zajeło mu to 5 minut... obstawiam ze 3. to chyba był rekord w moim życiu, zeby tak krótko przyjmować ksiedza...

Kochane moje Mamusie 🙂
Ja Wam bardzo dziękuję za pomoc i za zgodę na wypełnienie ankiety 🙂
Nawet nie wiecie jak bardzo mi tą postawą pomagacie 🙂
Dziękuję 🙂

Ania - wysłałam 🙂

• Mamusia
Witam mamusie
Naskrobałyście wohoho
Tysia twój mały jest przeuroczy, dobrze że za drugim razem sie pokazał.
Niunia fajnie że z dzidzią wszystko wporządku.
Ja od 19 tc poczułam kopniaczki 😁 ale to niesamowite uczucie, przeważnie kopie o 4.30 nad ranem i wtedy muszę iść siku i wieczorem po kolacji.
Czytałam że pisałyście trochę o bara bara. U mnie podobnie jak u większości brak ochoty, a mężuś też za bardzo nie chce bo boi sie o dzidzie. A teraz jak biorę tą luteinę to mamy zakaz od gin przynajmniej na 2 tygodnie/
Tak trochę z innej beczki, czy powiększył wam już obwód pod biustem, bo mój chyba robi sie za ciasny i plecy zaczynają mnie boleć a jak go odepne to normalnie ulga. Tylko że taki ściśliwy dobrze podtrzymuje biust.

• Mamusia
mikula napisał(a):
Witam mamusie
Naskrobałyście wohoho
Tysia twój mały jest przeuroczy, dobrze że za drugim razem sie pokazał.
Niunia fajnie że z dzidzią wszystko wporządku.
Ja od 19 tc poczułam kopniaczki 😁 ale to niesamowite uczucie, przeważnie kopie o 4.30 nad ranem i wtedy muszę iść siku i wieczorem po kolacji.
Czytałam że pisałyście trochę o bara bara. U mnie podobnie jak u większości brak ochoty, a mężuś też za bardzo nie chce bo boi sie o dzidzie. A teraz jak biorę tą luteinę to mamy zakaz od gin przynajmniej na 2 tygodnie/
Tak trochę z innej beczki, czy powiększył wam już obwód pod biustem, bo mój chyba robi sie za ciasny i plecy zaczynają mnie boleć a jak go odepne to normalnie ulga. Tylko że taki ściśliwy dobrze podtrzymuje biust.

Hej to ja skorzystam ze jestes i poprosze cie o dane do tabelki 🙂

Rany dziewczyny mam ochote na lody albo jakas zimna Cole 🤪 🤪 🤪 A ze kaszel lekki mi doskwiera wiec z zachcianek nici