Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witajcie z rana 🙂
hahaha facet chory to trzeba dookoła niego skakać 🙂 hihi eh ci faceci 🙂
Dorota, lecę zaraz na shopingos 🤪 🤪 i dam znać czy coś podobnego chociaż było 🙂
piękna dziś pogoda więc w domu na pewno nie będziemy siedzieć 🙂
miłej soboty wszystkim brzusiom 🙂
😘

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To typowe dla facetow - jak im cos dolega np maly katarek - to prawie umieraja, oczekuja wparcia i przyslowiowej herbatki pod nos. Ale jak nam cos dolega, to na pewno przesadzamy i nie jest az tak zle... 😠 😠 Trzeba trzymac ich ktrotko - zabalowales to cierp... 😜 😜 Ale okrutne z nas babsztyle 😉 😁

• Mamusia
Kocik napisał(a):
witajcie z rana 🙂
hahaha facet chory to trzeba dookoła niego skakać 🙂 hihi eh ci faceci 🙂
Dorota, lecę zaraz na shopingos 🤪 🤪 i dam znać czy coś podobnego chociaż było 🙂
piękna dziś pogoda więc w domu na pewno nie będziemy siedzieć 🙂
miłej soboty wszystkim brzusiom 🙂
😘

Trzymam wiec kciuki Aga. Jak nie to, to moze cos innego ciekawego znajdziesz, a jesli sie nie uda, to bedziemy martwic sie pozniej 🙂 Milego dzionka 🙂

• Mamusia
Hej laski!

Katia ja bym zadzwonila do lekarza i umowila sie wczesniej na wizyte.

Tysia Tysia tu Katii piszesz o serku topionym a ostatnio sama niezle poszalalas a podobno na diecie jestes 😜

My dzisiaj na sniadanko zjadlysmy sobie omlet i popilysmy sokiem pomaranczowym 🙂 teraz tanmczymy kaczuszki 😁

Nie mam dzisiaj nic do roboty, obiad z wczoraj zpstal, chata posprzatana wiec chyba zaraz wybierzemy sie na spacer i do sklepu, szkoda tylko ze musze wchodzic spowrotem pod taka wieeeelka gore 😠

HAhahha moj jak ma 37 stopni to tez jest umierajacy 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ale miałam porąbany sen, śniło mi się że zaczełam rodzoć i mąż był przy mnie, urodziłam i pytam się co urodziłam a położna mówi "ale piękną szynkę babuni urodziłaś, w sam raz na święta" i pyta męż czy chce plasterek.
Kiedy te durne sny się skończą:/
Pogoda u mnie piękna więc dzień po za domem 🙂
miłego dnia laseczki 🙂

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Ale miałam porąbany sen, śniło mi się że zaczełam rodzoć i mąż był przy mnie, urodziłam i pytam się co urodziłam a położna mówi "ale piękną szynkę babuni urodziłaś, w sam raz na święta" i pyta męż czy chce plasterek.
Kiedy te durne sny się skończą:/
Pogoda u mnie piękna więc dzień po za domem 🙂
miłego dnia laseczki 🙂

hahaha sikam z tej szynki hahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Sandra super że masz babcie 🙂
Ja własnie nie mam nikogo 😞, babcie już nie nachodzie, a zresztą nawet gdyby to zadaleko mieszkaja, rodzice i teściowie pracują, nie mam nikogo 😞 i tak myślę właśnie jak to będzię, bo jak nie wrucę to nie wiem czy damy radę bez mojej wypłaty ehhh, najchętniej pomyslałabym o jakimś małym biznesiku najlepiej w domu, ale pomysłów brak, wiem że jeszcze jest niby duzo czasu ale szybko zleci 🤢

• Mamusia
CZEŚĆ LASKI 🙂Nenia no posikac sie mozna z Twojego snu 😁 😁 😁 ja jak narazie zjadlam monte a sniadanko za chwilke..ja tez wracam do pracy juz w sierpniu ale to troszke inna historia bo macierzynskie bede miala nadal 🙂dzisiaj juz tych boli nie mam..
brak pomysłów na sobote córka nie ma czasu zjesc ze mna obiadu bo kolezanki wazniejsze..

• Mamusia
hahahahaha Nenia hahahahahah sen miałas niezły dobrze ,że nie urodziłaś mięsnego jeża hahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁

Wiolka ja nie jestem na diecie 🙂 ograniczam słodycze a wczoraj miałam poporstu dzień słabości i mega sennie było więc słodkie wskazane 😜 😜

ja zaraz spadam do rodzinki na wieś 😁 spacerek po lesie dobrze mi zrobi 😘

• Mamusia
przekazuję Wam informacje od niuni,bo ma problemy z logowaniem na brzuszek i nie da rady tutaj napisać 😞
może część lepiej skopiuję,żeby czegoś nie przekręcić 🙂

U mnie cukrzyca potwierdzona, jestem na ostrej diecie, kłuję się 7 razy dziennie żeby cukier glukometrem zmierzyc, rano z moczu jeszcze muszę sprawdzac jakimś papierkiem czy mi ketony jakieśż nie wychodzą..... byłam u tej dietetyczki we wtorek i mi powiedziała co i jak mam jeśc, ogólnie ciągle chodzę głodna, musiałam drastycznie zmienic moje nawyki zżywieniowe 😞 masakra jakaś, coś czuję że do czerwca na takiej diecie nie wytrwam.....
We wtorek znów wizyta u dietetyczki i się okaże jak to z moimi cukrami teraz jest, teraz jak jestem na diecie to cukry są w porządku, tylko raz mi przekroczyło wartośc ale to chyba po większej ilości kolacji 🙂 mam nadzieję że wszystko się jakoś ładnie wyrówna i nie bede musiała sobie insuliny podawac bo to jest dopiero dziadostwo!!! Zobaczymy we wtorek, babka mi jeszcze zleciła jakieś badania na tarczyce, próby wątrobowe i jakieś badanie z hemoglobiny co wykrywa srednią cukrów z trzech miesięcy

oczywiście kazała Was wszystkie pozdrowić 😘

• Mamusia
Buziaki i usciski dla Niuni - badz dzielna!!!!!

Nenia - sen mnie rozwalil. 😁 😁 Mojego meza tez 😁 😁 Widac ze myslalmi juz na swiatach jestes. A ja dzis odkrycie zrobilam, ze to juz za dwa tygodnie, bo brat sie pytal czy ma do nas przyjechac 😁

• Mamusia
Hej wrocilismy od tesciow yyyy mialam trzymac dietke, w sumie nie jest slodkiego a skusilam sie na malenki kawaleczek orzechowca i jogurt fantasje 🥴 🥴 No kurde myslalam ze latwiej bedzie tak nie zjesc slodkiego bo przeciez wczesniej to dla mnie nie byl problem a teraz tak za mna slodkie chodzi a tym bardziej jak wiem ze nie moge ☺️ ☺️ 🤨 🤨
Pojade jutro do moich rodzicow prawdopodobnie wroce we wtorek lub w srode i tam nie bedzie czasu na slodkie bo planuje poodwiedzac kolezanki 🙂 a przewaznie jak jestem u rodzicow to nie mysle tak o jedzeniu 🙂
Co do lekarza wytrzymam ten czas do piatku nie bede przekladac wizyty. Zaraz ma przyjsc wuja z przyjaciolka na kawe wiec niedlugo znikam.

• Mamusia
Nenia ulzylo mi ze nie tylko ja mam dziwne sny ale twoj to mnie rozwalil z ta szynka bo wyobrazilam sobie taka szynke od prosiaka zawinieta w recznik na porodowce 😁

niunia ciekawe co mi lekarz powie na temat cukrow.
Tysia ja tez na razie ograniczam slodycze ( staram sie ale i tak dzis zjadlam mniej niz ostatnio)