Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sandroos napisał(a):
tez mi ciarki przeszly...

Wiesz co ja sie denerwuje, zeby jakos nie zaszkodzic.. albo wicie jak to w sadzie, czlowiek jak zdenerwowany to pozniej sie placze itp itd.. 😞
Wlasnie sobie przypominam, na czym dokladnie polega choroba jej syna, zeby wtopy nie zaliczyc.. 😞(

Człowiek tak juz jest zakodowany że jak słyszy sąd, policja to zaczyna sie stresować

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie co...gościa z drugiego auta zabrali do szpitala... w samym centrum miasta wjechał na czerwonym w bok busa... jeśli coś się temu gościowi stało to nie skończy się na mandacie jeśli zostawią go na dłużej niż 7 dni w szpitalu z tego co wiem 😞 😞 😞

• Mamusia
My jechaliśmy też grubo ponad 150 i wyjebało nas na zakręcie na przeciwległy pas pod prąd się kulaliśmy dach koła dach koła a koleś który był swiadkiem i do nas przybiegł to powiedział ,że to wszystko wyglądało jak w need for speed .. 🤨

• Mamusia
kochana jesteś 😘
a ja znowu ta zła...zadzwonił,pytam go co się stało,jak do tego doszło a ten na mnie że zamiast się cieszyć,ze mu się nic nie stało to ja się go czepiam... a po prostu zapytałam go spokojnie co się stało bo chcę tylko wiedzieć 😞

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kochane wruciłam od lekarza, wszystko z małym w porządku, termin z USG tydzień do przodu czyli 20 maja, Synus waży 1,728 kg 🙂 już się obrucił główką w dół, zaraz chyba ide się myć i szybciej dziś położyć bo strasznie spiąca jestem chodze zakrecona chyba przez ta zmiane czasu

extra wieści 🙂 super że wszystko oki 🙂
a teraz muszę was nadgonić bo jak zwykle stronic się natworzyło 🙂

• Mamusia
kurczę chyba na 2-3 dni pojade do mamy mimo,że nie ma tam gdzie spać... ale teraz czym pojadę 😞 nie wiadomo czy auto nie pojdzie do kasacji...
brzuch mi pulsuje,mala kopie jak szalona,nóg nie czuje,siedzę sobie tutaj żeby mi migało przed oczami,bo jak wstaje to mam ciemno i się musze czegos trzymac,a lozko trzeba rozlozyc,raczej wysunąć więc mam gdzieś całe to leżenie 🤔

• Mamusia
jeny Ania, normalnie już zapomniałam o czym miałam pisać jak przeczytałam o tym wypadku 😞 Ty to na prawdę masz siedem światów...widzisz ja wiem czemu Ci tak brzuch twardnieje bo ja mam w tej chwili dokładnie to samo... 😞 nerwy na 102 tylko nie chce was zarzucać moimi problemami....generalnie we wtorek idę do psychologa i aż nie mam sił już o tym mówić... 😞 a i też nie chcę wam truć....
wiem tylko że pierwszą ciążę miałam o wiele spokojniejszą bo przeszłam ją sama a teraz......sporo do pisania by było

• Mamusia
aha pamiętam że Nenia ma też dobre wieści z dziś więc super 🙂
Maja trzymaj się jutro. mam nadz. że jutro już Ci się uda.
Justyna śliczny piecho, zupełnie jak moja tylko że blondyneczka 🙂
Sandra nie zazdroszczę stresu, ja byłam na jednej rozprawie (własnej-rozwodowej) i na drugiej miałam być jako świadek i nie chciałabym generalnie tego nigdy więcej przechodzić...masakra także trzymaj się

• Mamusia
jak widać to każdy ma problemy,to normalka,ale tu wychodzi,że te problemy wcale nie są takimi zwykłymi problemami 😞 czyli szczęśliwe życie to raczej obrazek 😞
no to pozostaje nam tylko życzyć sobie samych happy endów i niepowtarzających się problemów 🙂 😘 😘