Niunia to rzeczywiście ten pokój na dole musicie mieć, mam nadzieję jednak że z Twoim zdrowiem będzie wszystko w porządku i jednak nie będziesz musiała z niego korzystać. Mnie jak by było stac to może też bym miała i większy domek ale to i sprzątaczke obowiązkowo heheh 🙂
Kasia Twój brzusio chyba podobny do mojego 🙂 ja jutro zrobię jakąś nową fotkę 🙂
Uciekam Laski Dobrej Nocki 😘 Zaraz mężuś z pracy będzie i spac bo jutro z rana teściowa wycuiąga mnie na zakupy do niemiec 🙂 więc będę dopiero nie wiem o ktorej więc nie piszcie za dużo 🙂
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
Czarna_Mamba
Anett
emi-rose
Kasia Twój brzusio chyba podobny do mojego 🙂 ja jutro zrobię jakąś nową fotkę 🙂
emi-rose
Ja nic nie dostałam
Anett
KUPIĆ MOCZ!!!!!!!
emi-rose
Zaraz mężuś z pracy będzie i spac bo jutro z rana teściowa wycuiąga mnie na zakupy do niemiec 🙂 więc będę dopiero nie wiem o ktorej więc nie piszcie za dużo 🙂
emi-rose
Jakiś oszołom 😮