Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneta aaaale masz dobrze tylko 5 dni 🤪 🤪 🤪 super 🙂 🙂
Dorota ja mam pościel do wózeczka bo kupowałam do kołyski i pasuje i tu i tu ale myślę że wykorzystam z tego pewnie tylko podusię i z kocyka będę korzystać bot o będzie czerwiec więc mam nadz na ładną pogodę. choć u nas to różnie bywa dziś piździ jak nie wiem... 🤢 🤢 🤢 ale nie martw się na zapas wrazie czego dokupisz jeśli stwierdzisz że jest potrzebna
dobrze że są jakieś wieści o Niuni, również dla niej duże pozdrowionka 😉
Czarna daj znać po wizycie
Emi śpij ile wlezie 😉 jeszcze masz okazję 😉

• Mamusia
Witam i ja 😘
odkąd jesteśmy w domku nie mam nawet czasu żeby Was nadrabiać... coś mnie ominęło ważnego?? wchodze i patrze a tu 80 stron 😞

Anetko jeszcze trochę i maluszek będzie już na świecie :* ze mną na sali leżała obok dziewczyna po cięciu cesarskim i wsumie rana tak mocno nie bolała dostawała sporo kroplówek przeciwbólowych między innymi wlasnie ketonal i jakoś radę sobie dawała więc Ty również dasz ona miała o tyle źle ,że jej mały w ogole nie chciał spać w łozeczku i cały dzien i noc musiała miec go przy sobie bo co odkładała to płakał 😮

Mój Adaś jak narazie bardzo spokojny cały dzień prawie śpi w nocy na śpiąco go przebieram daje mleczko i ładnie całą noc prawie przesypia z reguły kręci się o 4 nad ranem dostanie mleczko i śpi do 8/9 😁 dzisiaj była położna i powiedziała ,że między posiłkami mam mu dawać glukozę 🙂 jest takim głodomorkiem ,że po wypiciu 80 ml mleka patrzy ,żeby jeszcze wypić 😁 30 minut wisi na cycu potem dokarmie go z butli 50/60 ml i wszystko wypije i śpi jak mops 😁 nad ranem poszłam siusiu i odszedł mi jeden szew połozna zabiera się za ściaganie szwów a tam patrzy i mówi ze nic nie ma 😁 czyli po nacięciu miałam tylko tego jednego jedynego 😁 zachowam chyba na pamiątke 😁 ale odrazu mi lepiej 😁

Czarna mi pediatra zapisała vitaminki K i D tak jak Ania pisała jeśli karmisz piersią to K daje się do 3 miesiąca a D dłuzej 🙂

zapisaliśmy się na usg bioderek i 18 czerwca gnamy na wizytę 😁

• Mamusia
Emi ja upały też uwielbiam ale też zdecydowanie w pojedynkę a nie w 2 paku 🙂

Justyna synuś skarbek Ci się trafił 🙂 super że tak wcina mamusine mleczko i ładnie przesypia 😉
fajnie że tak mało szwów miałaś 😉 tylko jeden, to w ogóle masz szczęście, poród wymarzony, jeden szewek i synuś cudo 😁 😁 😁 😁
a to że nie masz czasu nadrabiać to raczej zrozumiałe 😉
buziaczki dla Was 😘 😘 😘

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej
Ja po próbie oxy i ...nadal w dwupaku!!!:/
Ale już w szpitalu bo prawie nie mam wód (1 jednostka) jutro kolejna próba a jak nie pójdzie to cc :/

ooo to trzymam kciuki 🙂 no i Wy się trzymajcie 😉 daj znać jakby co 🙂
odesłałam Ci mój nr tel na priv,

• Mamusia
Aaana, trzymamy kciuki - ciąża lada momencik się skończy i będzie tylko lepiej, maleńki szkrabik w domu będzie po drugiej stronie brzuszka 🙂

Tysiu, wszystkiego najlepszego z okazji tygodnia na tym świecie dla synusia 😁 Aniołeczek Wam się trafił

• Mamusia
aaana napisał(a):
Kocik zapisałam. Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków - przyda się bo nie chcę cc :/

no wiadomo że siłami natury niby lepiej ale trzeba być po pierwsze dobrej myśli a po drugie w ostateczności i tak zrobią to co dla maluszka najlepsze 🙂
no to będziemy miały kolejną mamcię 😉

• Mamusia
Kocik napisał(a):
aaana napisał(a):
Kocik zapisałam. Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków - przyda się bo nie chcę cc :/

no wiadomo że siłami natury niby lepiej ale trzeba być po pierwsze dobrej myśli a po drugie w ostateczności i tak zrobią to co dla maluszka najlepsze 🙂

Idę do sklepu, może jak się dotoczę spowrotem to już będzie nas więcej o jakąś dzidzię? 🙂 Aż normalnie strach Was zostawic jak tu tyle brzuszków na rozpakowaniu.

• Mamusia
DorotaK napisał(a):
Kocik napisał(a):
aaana napisał(a):

Idę do sklepu, może jak się dotoczę spowrotem to już będzie nas więcej o jakąś dzidzię? 🙂 Aż normalnie strach Was zostawic jak tu tyle brzuszków na rozpakowaniu.

hahaha no może zdążysz 🙂 hihihi ale za daleko nie odchodź 😁 😁 😁

Aaaana życzę Ci aby maluch zrobił Ci niespodziankę i żebyś już się najpóźniej jutro cieszyła szczęściem 😉