Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Majka93 napisał(a):
Od miesiaca wiadomo mi o dziewczynce 🙂 Jak narazie nic sie nie zmienilo tak ze jestem zakochana po uszy, moj maz tez hehe 🙂 Choc wiadomo nie wazne kto tylko zeby bylo zdrowe

dokładnie 🙂
dalej utrzymuje się przewaga dziewczynek nad chłopakami 😉

• Mamusia
Achhh... nie mowcie o kielbaskach i grillach bo ostatnio kiedy cos takiego jadloam to poltora roku temu! 😞 W zeszly piatek bylo cieplutko 23 stopnie i juz myslalam ulokowac sie wieczorem na balkonie przy kielbasce a tu nici, czasu braklo

• Mamusia
Majka93 napisał(a):
Achhh... nie mowcie o kielbaskach i grillach bo ostatnio kiedy cos takiego jadloam to poltora roku temu! 😞 W zeszly piatek bylo cieplutko 23 stopnie i juz myslalam ulokowac sie wieczorem na balkonie przy kielbasce a tu nici, czasu braklo

dlatego na obiad robię na patelni,bo dla 2 kiełbas nie będę rozpalać grilla lub ogniska 😁 tyle,że mam jakiś odrzut do jedzenia od wczoraj,prawie nic nie jem,bo mdłości mnie naszły,jedynie ryż z jabłkami wczoraj wieczorem a tak to nic 😞

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Majka93 napisał(a):

dlatego na obiad robię na patelni,bo dla 2 kiełbas nie będę rozpalać grilla lub ogniska 😁 tyle,że mam jakiś odrzut do jedzenia od wczoraj,prawie nic nie jem,bo mdłości mnie naszły,jedynie ryż z jabłkami wczoraj wieczorem a tak to nic 😞

No pewnie ze sie nie oplaca, wiecej zachodu niz pozytku. A tych mdlosci to nie zazdroszcze 🥴 Ja jak narazie tylko doswiadczylam tego w 10 tygodniu i puki co odpukac nie wraca 🙂