Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anett napisał(a):
a ja mam ochote na pizze ale nie mam kasy w portfelu a do bankomatu nie chce mi sie isc
🤢

hehehe na pizze to ja mam ochotę prawie non stop 😁 muszę pilnować siebie i młodego bo i jemu w boczki od tych moich zachcianek pójdzie 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ehhh 😞 Normalnie wrocilam z kibla i myslalam, ze sie zaplacze... normalnie mam takie zaparcia, ze koniec.. 😞( myslalam, ze mi dupsko rozwali 😉))

Ja na jutro mam obiad w wersji biednej czyli ziemniaki i gzik 🙂 hehe, a co tam.. 🙂 nie chce mi sie robic nic...

W lodowce mam zoladki i serducha drobiowe... moze na czwartek cos z tego zrobie, bo urlop mam tak czy siak 🙂
Jutro jeszcze do pracy i wolne od czwartku do wtorku 🙂) Rewelacja 😉

A co tam Tyysia pewnie , ze do maca pojdziemy 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Witam wrocilam bylam u tesciow na kawie, ja co czekolady nie jem dzis zjadlam prawie pol tabliczki czekolady z truskawowym nadzieniem do tego troche delicji chrupki bekonowe i paluszki.

i zgaga gwarantowana 😁

Niestety juz mnie meczy a jeszcze kolacji nie jadlam.

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ehhh 😞 Normalnie wrocilam z kibla i myslalam, ze sie zaplacze... normalnie mam takie zaparcia, ze koniec.. 😞( myslalam, ze mi dupsko rozwali 😉))

Ja na jutro mam obiad w wersji biednej czyli ziemniaki i gzik 🙂 hehe, a co tam.. 🙂 nie chce mi sie robic nic...

W lodowce mam zoladki i serducha drobiowe... moze na czwartek cos z tego zrobie, bo urlop mam tak czy siak 🙂
Jutro jeszcze do pracy i wolne od czwartku do wtorku 🙂) Rewelacja 😉

A co tam Tyysia pewnie , ze do maca pojdziemy 😁

mmmm dzis caly dzien za mna gzik i ziemniaczki chodza mialam sobie zrobic ale maz ugotowal dzis rosol wiec gzik innym razem.

• Mamusia
Rany ja to z matka swoja mam przeboje 🥴 🥴 tata dzwonil do mnie i pytal sie czy nie ma u nas mamy bo wziela torbe i podobno do konina pojechala ale nikt z rodziny nie wie dokladnie bo sie nie odzywa. Wszystkie tel z plusa ma powylaczane(a ma ich kilka a czemu tyle nie pytajcie bo nie mam pojecia) tylko z orange ma aktywny a nie odbiera ode mnie tel. Normalnie teraz mam myslenie gdzie ona sie podziewa 🥴 🥴

Nie wiem co sie dzieje przed chwila mi napisala smsa zebym nie dzwonila do niej i ze jak bedzie gotowa na rozmowe to ona zadzwoni. Z tego co kojarze raczej nie ma powodu by sie nie odzywac do mnie bo nic nie zrobilam. 😠 😠 🥴 🥴

• Mamusia
sandroos napisał(a):
ehhhhhhh.. ale poklocila sie z tata czy co?? moze do kolezanki pojechala??

Powiem tylko ze nie bylo jej az tak zle z tata bo tata to dobry czlowiek i zawsze przez te 30lat bycia razem robil wszystko w domu i jej nawet pod nos obiady podawal jak byla chora czy cos. Ja obydwojgu mowilam ze obydwoje sa dorosli niech robia co chca... ale zeby tak nagle wziac sie spakowac i odejsc? 😞 😞

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
sandroos napisał(a):

Powiem tylko ze nie bylo jej az tak zle z tata bo tata to dobry czlowiek i zawsze przez te 30lat bycia razem robil wszystko w domu i jej nawet pod nos obiady podawal jak byla chora czy cos. Ja obydwojgu mowilam ze obydwoje sa dorosli niech robia co chca... ale zeby tak nagle wziac sie spakowac i odejsc? 😞 😞

może chce być sama 😞 miejmy nadzieje ,że tylko wyszła i ,że wróci do domu!!

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
uuu Kasiu nie ciekawie? może chce pobyć sama... a może do babci jechała?

Do nikogo z rodziny nie pojechala bo najblizsza jej rodzina (jej mama, siostra,brat)mieszkaja w jednym domu (to jest duzy dom rodzinny podzielony na 3 rodziny) I jak tu czlowiek ma sie nie martwic skoro wlasna matka takie przeboje wyprawia 😠 😠

• Mamusia
nie denerwuj sie Kasiu, choc latwo powiedziec 😞(

No mogla choc dac znac, ze wszstko jest ok i ze nic jej sie nie stalo 😞 a nie naokolo sie zamartwiaja wszyscy. 😞((

Sa dorosli musza sami sie porozumiec, moze chciala byc sama, zeby przemyslec wszystko, moze sie poklocili i pod wplywem emcji wyszla

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
sandroos napisał(a):

może chce być sama 😞 miejmy nadzieje ,że tylko wyszła i ,że wróci do domu!!

napisala mi smsa ze odeszla od ojca i ze nie wroci do niego. Mam nadzieje ze to tylko jakies chwilowe zalamanie czy cos i zeby nic glupiego nie zrobila tylko. I kurna znowu bede pol nocy myslala