Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
midorada oto pierwsza wiadomość od tej osoby:
Nazywam się Anna Kliks i pracuję (a raczej mam staż) w Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej.
Moje zapytanie jest nietypowe, otóż kupię mocz kobiety ciężarnej w celu produkcji GONADOTROPINY KOSMÓWKOWEJ (hormonu HCG), który będzie przydatny do produkcji leków.
Zapewniam prywatność. Jeżeli byłaby Pani skłonna pomóc, proszę o wiadomość. Zarówno dzięki temu dostane pracę jak i kobieta która ma problemy z zajściem w ciąże lek.
Pozdrawiam!

więc raczej jakieś informacje tam są,ale ja mimo to nie za bardzo jestem tym przekonana,w sumie mocz moczem,nic wielkiego,ale jednak...

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to w sumie dosc ladnie sie laska przedstawila i wyjasnila sytuacje. Mam kolezanki po medecynie i doktoratach wiec moge sie zapytac czy jest cos takiego prawdopodobne. Zastanawia mnie tylko skad dziewczyna wzielaby fundusze na te przeylki, no chyba ze jest to jakis rozlegly projekt i maja na to specjalne fundusze... Juz przeswiatle te laske 😉 😜 😁

• Mamusia
midorada napisał(a):
No to w sumie dosc ladnie sie laska przedstawila i wyjasnila sytuacje. Mam kolezanki po medecynie i doktoratach wiec moge sie zapytac czy jest cos takiego prawdopodobne. Zastanawia mnie tylko skad dziewczyna wzielaby fundusze na te przeylki, no chyba ze jest to jakis rozlegly projekt i maja na to specjalne fundusze... Juz przeswiatle te laske 😉 😜 😁

możliwe,że większą grupą nad tym pracują,mają środki itd,bo gdyby potrzebowała jednorazowo to napewno w najbliższym otoczeniu kogoś by znalazła a pewnie szuka większej ilości osób i do tego używa internetu 😉 nie wiem,gdybym znała ją osobiście,ale tak to nie wiadomo co i nie wiadomo gdzie 🥴

• Mamusia
Ja sie nie spotkalam, a w sumie Polna jest wielkim szpitalem, jesli chodzi o poloznictwo i ginekologie.. wiec wydaje mi sie, ze powinno mi sie kiedys obic cosik o uszy.
Ja bralam kiedys udzial w badaniach: Wplyw biernego palenia na stezenie hormonow w cyklu miesiaczkowym 🙂 wiec za free badanka porobione..
3 razy w czasie cyklu miesiaczkowego 🙂

Gdyby to byla moja znajoma, albo chco z grona, to pewnie ze bym mogla oddawac 🙂) ale tak to nie wadomo.. a boje sie podawac prywatne dane,komus obcemu.. 😞
Choc niby na allegro i innych tego typu rzeczach tez je podaje.. ale nie wiem sama.. 🙂 Wysylac siury poczta 😁
a czy wogole mozna sprzedawac plyny ustrojowe?? Chyba nie,,,
Niom, mloda spi, padla juz przy czytaniu 🙂)... Kurcze katarku biedna dostala.. 😞 Termy i plywanie po dworze w tym wietrze jej wyszlo 😞(

• Mamusia
czeka mnie mycie naczyń i ogarnięcie wszystkiego po przejściu huraganu po domu o imieniu Klaudia 🥴 a tak mi się nie chce ☺️ no ale cieszę się,że w końcu poszła spać po długich walkach,a ja mam czas na moje kochane pomarańcze 🙂

• Mamusia
No więc Tysia superowe są te gadżety hehe 😁 😁 😁 😁
Kasiu sliczna ta Twoja Ania 🙂 szkoda tylko że gin Cie sie nie trafił 😞
Sandra: Mi tam cały czas się chce pić odkąd jestem w ciązy, piję strasznie duzo, przed ciążą tak nie miałam.

Jeśli chodzi o siki to ja bym nie wysyłała, dziwna sprawa 🤢 😮 czemu nie załatwi sobie sikow ze swojego otoczenia napewno są jakies kobiety w ciązy, albo mozna iśc do szpitala tam pełno ciężarnych a jeśli to jakis projekt to myślę że jakis szpital wspomógł by przy tym projekcie

• Mamusia
20 minut temu wróciłam ze szkoły rodzenia - bardzo przyjemnie było. Dziś było spotkanie z psycholożką 1,5h i cwiczenia kolejne 1,5h. Szkoda tylko, że musiałam isc sama. Było 11 osób z czego 9 ze swoimi drugimi połówkami, które je masowały i służyły za podpórki. No ale może za tydzień będzie lepiej i będziemy mogli już pójśc razem. Jakoś tak ogólnie nie mialam najlepszego dnia, czekam jutra może lepiej będzie, rano jadę odebrac brykę dla Julci, oby w tych pudłach zmieściła się do mojej yariski i będę się mogla wreszcie poprzytulac trochę, bo nie lubie byc sama, a jestem od wczoraj od 15 - za długo już 🙂

• Mamusia
Ja cały dzień poza domem, w niemczech nic nie kupiłam a mysklałam że upoluje cos fajnego 🤢
Za to potem w realu zrobiłam zakupki do domu, potem obiadek w KFC i ploteczki u mamy i tak mi dzien zleciał, że padam już zaraz ide się myć i do łuzia bo tylko o tym już marze 🙂

• Mamusia
A mi sie chicco podobaja 😉 i mysle, zeby zakupic jak co... ale to w lipcu dopiero 🙂)
maz marudzi, ze male kolka, ale te wszystkie wielkie pompowane to mi sie bardzo nie podobaja...
Jednak stawiam na design 🙂 hehehe

A lozeczko itp, to na samym koncu...Juz widze jak my sie pomiescimy wtej sypialni w czworke 🙂 ale co tam.. 🙂) Byle dzidzia Nadii nie budzila, bo inaczej bedziemy musieli sie podzielic na dwa obozy 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Ja dalej nie wiem jaki chce wózek już mi się nawet szukać nie chce, po świętach jedziemy do takiego duzego sklepu z wózkami to tam podejme decyzję 🙂

Wydaje mi się Emi, że duży sklep tylko może wszystko utrudnic 🙂 Jak masz wybór między trzema a dwudziestoma to robi różnicę 😉