Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

buziaczku nioe Tobie jednej się nie podoba jej wypowiedź ale cóż, różńych Pan Bóg ma lokatorów a i takich mieć musi 🙂
Zignoruj tą wypowiedź

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pamietam.... ela mi pozniej napisala na gg ze ta wiadomosc do Ciebie to byla pomylka i sorki. Ale ze co dwulicowa? Od poczatku pisalam ze Wawel mu sie nie nalezy i nie zmienialam zdania.

ela w poscie napisala do widzenia wiec strzez sie Aga!

dowidzenia tak napisała 😁 😁 😁 😁 😁
a przez telefon powiedziała chyba żegnaj ale nie wiem czy przez ż czy rz 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Oj Elu, sama byś dorosła. Gdy przestaje mi się podobać towarzystwo to piszę " przepraszam, jednak mi to nie odpowiada, fajnie było, dzięki cześć" A nie - zapraszam, wyrzucam, kręcę bo niby NK to dlatego że sie uzależniłam.....śmiech. Co do oklasków - a po co mamy wchodzić na Twój profil i sprawdzać, jak nas to nie interesuje? a po drugie co komu stoi na przeszkodzie by się zalogować pod innym nickiem? A po trzecie jak sama piszesz nie odpowiada Ci nasze towarzystwo to po co tu wchodzisz i czytasz? nie wiem, masochizm jakiś, czy niezdrowa ciekawość??

• Mamusia
I Aguś to co Ci obiecałam przekopiować 🙂
"Czterech Jeźdźców, których przybycie zwiastuje koniec świata, to jak wiadomo Śmierć, Wojna, Głód i Zaraza. Ale również mniej spektakularne wydarzenia mają swoich Jeźdźców. Na przykład Czterej Jeźdźcy Przeziębienia to Zasmarkanie, Kaszel, Katar i Brak Chusteczek; Czterej Jeźdźcy, których przybycie poprzedza wszelkie publiczne święta, to Burza, Wichura, Deszcz oraz Roboty Drogowe. "Terry Pratchett, "Ciekawe czasy" 😁 😁 😁 😁 😁

Tu jest niezly cyrk 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Buziaczka gola dupa mnie powalila 😁 😁 😁 😁 😁
Oczywiscie stoje murem za Wami 😜
Eli sie nudzi i trzeba jej to wybaczyc 🤪

Ja je wylaczylam i mam spokoj 🙂 bo niestety jest tu dzieciarnia ktora za byle co zabiera oklaski 😉 🤪 a one mi wogole nie sa i nie byly potrzebne 🙂

Ja też zablokowałam ale za 10 dni ( tu do kradzieja żeby wiedziała kiedy) włączę.
Ania lepiej bym tego nie ujęła a goła dupa buziaczka faktycznie robi wrażenie hihiih

• Mamusia
Paulinka po kąpieli i jedzeniu śpi, ciekawe jak długo 🙂 dzisiaj była już tak zmęczona że usnęła mi na rękach co już od dawna się nie zdażało.
Dzisiaj przez cały dzień spała godzinkę....co za dziecko 🙂

Karinka, pytałam jak tam siostra po ktg ale nic mi nie napisałaś 😞

Asia u mnie dzis bylo dokladnie to samop z Paulinka! 2 razy po pol godz spala i zasnela mi na rekach przed kapaniem i potem przy butli... co za Paulinki 😁
Asiu na ktg dobrze, zero skurczy, rozwarcia zero w pt ma sie zglosic do szpitala. Przypominam ze tez Paulina ma na imie 😁 😁

Na mnie gola dupa tez zrobila wrazenie, jak bede chciala moge nawet napisac o pozycjach w jakich uprawiam sex a eli nic do tego.

Ja tez lubie dawac oklaski chocby za to ze kurde slonce swieci na polu ale ze ktos mi je zabiera to mam gdzies!

Asia moja też dziś miała ciężki sen w dzień,
Moja zwykle pada przy butelce a jak nie padnie to sama zasypia w łóżeczku 🙂
Moja dziś zaczęła chcieć podnosić głowę jak ją chwycę za ręce.

• Mamusia
proszę proszę nie ma człowieka chwilunie a tu takie klocki 🙂
na uczelni nic nie załatwiłam, nie sprawdził mi pracy 😞

kurczę teraz zacznę się bać pisania na forum...

Elżbieto pragnę przypomnieć, że to Ty obrażasz ludzi nazywając Anne Walentynowicz i Lecha Wałęsę pionkami nie żadna z nas...i to Ty zjechałaś nasze poglądy a nie Agnieszka...ale cóż z czytaniem może na medal ale zrozumienie z problemikiem...bywa

Ani a ja w tym momencie miałam pisać gdzie się podziewasz bo tu już prawie 21.
Dupa że nic nie załatwiłaś 🙂
A Ela nie wie kto to jest Walentynowicz 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
ja myślę żeby już skończyć ten temat 🙂

moje dziecko dalej śpi aż nie chce mi się wierzyć 😉

Karinka, jak piszesz że Twoja siostra nie ma skurczy ani rozwarcia to przypominają mi się od razu moje przeżycia i szczerze jej tego nie życzę. Dziękuję za oklaska 🙂