Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ALe!!!!! Nie ma mnie pare godizn a tu takie wiesci! Jeszcze raz gratulacje DOrotko!!! Teraz to juz z gorki, pojdzie do domu i jej bedzie lepiej. I czekamy na dalsze wiesci.
Mam nadzieje, ze Adas Maihy nic tam nie ma, i tak jak napisala Agadka, jakby sie bardzo martwili, to by chyba do domu nie wypuscili??? Trzymam kciuki za maluszka i ufam, ze wszystko bedzie dobrze!
No i ciekawe jka Monia?
Ja dopisalam do watku Bisi, bo juz tam byly wpisy...a nie da sie chyba usunac watku, chyba, ze Admina sie poprosi,moze?
Aguska, dzieki 🙂

• Mamusia
No monia to juz raczej nie dzis bo najpierw musza sprawdzic czy ma ta cala chorobe a to chyba potrwa... pewnie sama name wkrotce napisze ale obstawiam jak juz to jutro
ale miejmy nadzieje ze ego nie ma i nie beda jej kroic

Ale z nas zdechlaczki poki co kazda cc 🙂

• Mamusia
hej,ale wiadomosci 🙂 tak sie ciesze Dorotko! Gratulacje Kochana!a ja zakotwiczona juz 😉 zrobili ktg i maly slabo sie ruszal i polozna powiedziala,ze pewnie lekarz skieruje mnie na porodowke ale potem juz zaczal sie ruszac i jestem na patologii,pobrali krew,wyniki pewnie jutro,mialam usg,maly wazy 3270, czekam jeszcze na obchod,jak cos wiecej bede wiedziala to dam znac,buziaki kochane

• Mamusia
Dzieki Agadka, i Ty juz niedlugo, pare dni! Dotarlo do mnie z potrojna sila , ze to juz ,nawet wg tutejszych standardow, oficjalnie donoszona ciaza 🤪
Rozkazalam Lukowi miec telefon zawsze przy sobie, obiecal, ze tak zrobi, to samo tesciowa, nakrzyczalam na nich, bo w piatek nikt przez 4 godziny nie odbieral i zdarzylabym w tym czasie pewno urodzic 😠
Dziewczyny, codziennie boli mnie glowa, juz sobie nie radze....nie pomaga nic...i teraz mi jeszce niedobrze...ale to pewno od slonca. Pojechalismy po wejsciowki, zeby zobaczyc prezydenta Obame w srode,bo bedzie przemawia u nasl, tak sie podjaralismy, ze szok!A tam kolejka zakrecona z 5 razy, upal , ze nie wiem i stania na 4-5 godzin...wiec postalismy chwile i sobie odpuscilismy, a taka szkoda....No ale, zadzwonimy rano, moze cos im zostalo....

• Mamusia
Gaja 😉 i tak dzieki kochana.
Monia, no i jak, zakotwiczona z kims do pogadania, jak klimat ogolnie?
Tak tu dziewczyny obstawiaja, ze dzis to pewno CIe nie beda ruszac, tylko porobia badania. No maly duzy 🙂. Trzymaj sie dzielnie kochana, i pospij sobie, jak sie da, odpoczywaj!!!

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
No to kochane koleżanki sierpnióweczki już Wam ustąpiłyśmy drogi!!! Ostatnia Nasza Lipcóweczka urodziła dzisiaj tak więc śmiało możecie już się rozpakowywać!!! 😎 😜

Kasialeczku, gratulacje dla was wszystkich dziewczyny! Wyrobilyscie sie w czasie, hehe a my wystartowalysmy z rozpedu, juz czworeczka maluchow na swiecie, a jeszcze sie nie zaczal sierpien!!!

Poprawiam sie - PIATECZKA maluszkow juz na swiecie!!! 🙃

• Mamusia
magdaluke napisał(a):
Dzieki Agadka, i Ty juz niedlugo, pare dni! Dotarlo do mnie z potrojna sila , ze to juz ,nawet wg tutejszych standardow, oficjalnie donoszona ciaza 🤪
Rozkazalam Lukowi miec telefon zawsze przy sobie, obiecal, ze tak zrobi, to samo tesciowa, nakrzyczalam na nich, bo w piatek nikt przez 4 godziny nie odbieral i zdarzylabym w tym czasie pewno urodzic :angr..

No tak juz blisko chociaz maz mi ccos wrozy ze jeszcze 4tygodnie 😮 oszalal haha
Teraz faceci musza miec tel przy sobie mass racje!

• Mamusia
magdaluke napisał(a):
Kasialeczek napisał(a):
No to kochane koleżanki sierpnióweczki już Wam ustąpiłyśmy drogi!!! Ostatnia Nasza Lipcóweczka urodziła dzisiaj tak więc śmiało możecie już się rozpakowywać!!! 😎 😜

Kasialeczku, gratulacje dla was wszystkich dziewczyny! Wyrobilyscie sie w czasie, hehe a my wystartowalysmy z rozpedu, juz czworeczka maluchow na swiecie, a jeszcze sie nie zaczal sierpien!!!

5 kochana!