Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agadka 🤪 ja właśnie słyszałam że niektóre kobiety tak mają że przed porodem organizm czyści się z obu stron jednocześnie 😁
3mam kciuki by to było to!!! 😉
Anula nie łam się i przestań o tym myśleć to może samo ruszy 🙂

Pamiętacie jak Wam opisywałam moją młodszą siostrę jakie numery tu odwalała a ja chciałam ją tu wziąć??
Prawdopodobnie jest w ciąży 🤔 🙃

• Mamusia
Czarnyloczku - niezle jaja! Ale rozumiem, ze ma faceta na stale? 🙂
Agadka - no ja cos czuje, ze Ty nam jutro urodzisz 🙂

A ja mam dzis dola jakiegos..przepychamy sie ciagle z mezem o pierdoly 😞To by bylo na tyle tej mega bliskosci ze szpitala..a pn nie rozumie o co chodzi:,(Ech..buziaki Mamuski!

• Mamusia
Loczku- a to Ci dziewczyna przybalowała... to już robiła test?
agadka - mnie to się też zdaje, że Ci się organizm oczyszczał tak...przed porodem. Do jutra kochana urodzisz ! trzymaj sie tam !
Babeczko o małą się przepychacie? ja się tego obawiam.. że tak będzie u nas.. każde będzie swoje wiedziało i mądrości prawiło ....

• Mamusia
Mi się bóle rozhulały na całego, od wczoraj, dziś cały dzień mam skurcze i mrowienia, ciekawe ile to może potrwać, kilka dni, a może tygodni? 🤔 Jutro idę do gina, zobaczymy, czy coś się ruszyło.

Wiadomo, co z D-brycz?

Kambea jak lekarz zaleca bzyki, to do dzieła! 😉

• Mamusia
Przepychamy sie o pierdoly, o wszystko..o malla, o urzadzanie domu..ogolnie:/ Moj maz zawsze najmadrzejszy i lubi zwracac innym uwage...a mi gul rosnie, bo zle sie cuzje i zmeczona i brak mi tej bliskosci jak bylam w ciazy...ze wszystkie klotnie wydawaly sie bez sensu i bylo tak cieplo..moze za duzo rzeczy naraz spadlo na nas:/
Dodi - to moze i Ty nam sie zaraz rozhulasz i urodzisz w tym tygodniu :P
Czarnyloczku - a szkoda gadac :P

• Mamusia
Wow dodi pewnie przegonisz większość dziewczyn 🙃

Babeczko a szkoda gadać szkoda. U nas akurat to zawsze ja mam racje i Misiek o tym wie 🙃

Wg moich obliczeń zaszła w ciążę zaraz po narodzinach Juniora 😜 Pierwszy test zrobiła trzy dni temu a drugi dzisiaj, na obu pierwsza kreska wyraźna a druga słabsza, ja miałam tak samo więc raczej na pewno jest w ciąży, poza tym ciągle siku lata 😉

• Mamusia
Zapomniałam się pochwalić że wbiłam się w boje dawne biodrówki i znowu mam w biodrach 88cm 🙃 brzuch taki jak sprzed ciąży jest już ale i tak zamierzam go zrzucić 😉

Babeczko nie przejmuj się mężem, ja cała oddaje się Miłoszowi i nawet nie zwracam uwagi na pretensje męża 😜

• Mamusia
anyaz: trzymamy!!!
agadka: czekamy!!!
loczku: nio to ladnie hehe to sie rodzinka powieksza 🙂
babeczko: nie przejmuj sie!! u mnie to tez tak, troszczyl sie strasznie w ciazy, teraz jak kijowo sie czuje to nei narzekam bo synkiem sie naprawde zajmuje, kapiemy razem, przewija głownie on i zawsze w nocy wstaje przewinac a pozneij mi podaje. Nioale w ciazy bylo inaczej, tak czulej. Nio ale wszystko sie zmienia i teraz oboje jeszcze oszaelismy na punkcie Piotrusia 🙂
Laski ja mam pytanie z innej beczki. Coraz bardziej martwie sie ze coisk mi tam zle zrobili 😞 Dalej mam ten obrzek 😞 Gin kazal kupic pas ciazowy i czekac. Nio a jak to jest z krwawieniem w pologu [przy karmieniu?? Bo u mnei to tak dziwnie. Niby nie krwawie bo caly dzien nic a na drugi dzien chwilke ostro a pozniej znow nic. Nio i caly czas tak krwiscie a nie jak polozna mowila ze brazowo, pozniej zolto itp. A to 2,5 tygodnia, to normalne??

• Mamusia
hej, melduje się jeszcze ze szpitala 😞 niuniek w inkubatorze się wygrzewa bo ma żółtaczkę mam nadzieję, że wyjdziemy do piątku 🥴 serce mi pęka jak go tam widzę .. 🥴 ale jesten spokojniejsza o niego ..

A tu pierwsze dni Filipka

[IMG]http://i45.tinypic.com/10gjlsx.jpg[/IMG]

• Mamusia
Cześć dziewczyny.
Udało mi się wreszcie nadrobić dwudniowe zaległości i szczerze mówiąc myślałam że więcej dzieciaczków się pojawi, bardzo się cieszę że Bisia ma już swojego Franusia i nie musi się męczyć.
Bisia gratulacje! Dużego masz synka!
Magdaluke strasznie mi przykro z powodu babci. Trzymajcie się!
Dodi mnie od dawna gin straszył cc przez ścieśnioną miednicę ale do ostatniej wizyty twierdził że wskazania nie da tylko mam rodzić naturalnie a jak nie będę mogła urodzić to wtedy cc i że wszystko w karcie ciąży napisane to lekarz który będzie przy porodzie zdecyduje czy sn czy cc ale na wczorajszej wizycie jak zobaczył że mały nie wstawia się w kanał rodny tylko główka zatrzymała się na jakiejś kości i w dodatku jest dość duży przy moich małych wymiarach miednicy to wystawił mi skierowanie na cc i jutro idę do szpitala z nadzieją że mnie tam nie zostawią tylko najwyżej wyznaczą termin cc na przyszły tydzień. Pierońsko zaczęłam się bać porodu i mam jakieś schizy że coś złego się wydarzy podczas cc ze mną albo z Antkiem. Dobrze że wczoraj wieczorem mąż przyjechał i dziś był przy mnie bo inaczej to bym chyba zwariowała ale wczoraj to prawie cały wieczór łzy mi leciały a mąż mnie pocieszał ale jakoś nie umiałam sobie przetłumaczyć że będzie dobrze i cały czas miałam czarne myśli, teraz jest trochę lepiej ale nadal się boję.
Anyaz trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
Pampinka Filipek jest śliczny, taki mały słodziak 🙂
Akinimod fajnie że już wróciłyście do domku i wszystko jest dobrze 🙂
A co z D-brycz?
Agadka to może u Ciebie lada moment się zacznie, powodzenia!

• Mamusia
wpadlam na chwilke zobaczyc czy sie jakas dzidzia nie urodzila
U mnie bez zmian po tym masazu szyjki tylko brzuch sie bardziej prezy i nic wiecej sie nie dzieje 😞
Anyaz trzymam kciuki moze sie zaczyna-daj znac
Agadka ty tez pewnie juz niedlugo urodzisz
Gaja niemartw sie odsun od siebie czarne mysli wszystko bedzie dobrze-chyba wieksza czesc jednak miala cc i dzidzie sliczne
Pampinka Filipek przecudny 🙂
Czarnyloczku to siostrunia niezle ziólko 🙂 ale bedzie nowy bobas w rodzinie 😉
Magdad moze lepiej zadzwonic do gina i sie spytac czy tak ma byc-ja juz nie pamietam dokladnie jak to bylo po porodzie z tym krwawieniem ale tez w sumie nie mialam cc,niech sie inne dziewczyny wypowiedza jak to u nich jest
Amelia napewno cos sie ruszy -wkoncu kiedys musi,ale ja ci powiem ze ja tez juz trace nadzieje na normalna akcje i coraz bardziej sie boje ze pojde na wywolanie a dzisiaj mi polozna powiedziala ze tutaj wywoluja dopiero na 12-14 dzien po terminie 🥴 wiec mam stresa

• Mamusia
halo kochane dobrze ze u was ok

malutki jest sliczny a jakie dobre zdjecie 😁

ja jak widac dalej w dwupaku czop odchodzi dalej sie srednio czuje chociaz duzo lepiej brzuch ewidentnie opadl ale nic wiecej 😞 czekam...dzis juz napewno nie urodze ale chyba jestem blizej niz dalej .... 🤨

ciekawe jak anyaz mowilam 15tego wiec zaraz do niej napisze bo sie 15ty konczy...:P

magdaluke sie nie odzywa?!

amelia nie bedzie tak zle napewno wkrtoce sie zacznie....

aguska ma mame u siebie to nie bedzie tyle zag;adac do nas ale z tego co widze u niej masazyk jeszcze nic nie zadzial....aguska a jakas wydzielina?cokolwiek?

dbrycz dostala ta kroplowke z wywolaniem wkoncu?