Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no dokładnie grunt to mieć pomysł na siebie a reszta sama sie ułoży hahaahah ni i kanapeczki przygotowane masłem pomidorem i ogórkiem hahahahahaha tego u mnie w domu nie może zabraknąć bo w tedy to Tesco i piechota by pozostało no dla towarzystwa mógł by sobie jakiegoś kolege wziąć jak by jakiś się znalazł hahaha

• Mamusia
hej 🙂 ale na noc się rozpisałyście 🙂
mnie wczoraj pierwszy raz dopadła zgaga 😞 bleeee...
dzisiaj rano oglądałam na polsat cafe program o kobietach co miały po kilku synów i co mocno pragnęły córki ale do końca nie obejżałam bo musiałam iść do dzieci i nie wiem czy im się udało, bo próbowały różnych metod

• Mamusia
Faktycznie się dziewczyny rozpisały. Leżę czytam i czytam.
Ja od dwóch dni dzień i noc śpię, teraz już mi się nie chce (na razie).
Taka jestem wyspana, że chyba teraz to ok. niedzieli usnę.
Dziewczyny narobiłyście mi smaka na pomidory z ogórkami, a w domu nie ma. Mam za to konserwowe to jakoś dam radę.
Co do śliwek to też miałam smaka w środę i nawet wzięłam 3 śliweczki w sklepie, ale oszaleli z ceną. I odłożyłam.
taką miałam ochotę na spacerek dzisiaj, ale jak patrzę na pogodę za oknem to chyba mi się odechciewa. Od wczoraj boli mnie lewy bok i ramię (chyba mnie przewiało) to dzisiaj poleżę żeby się wygrzać.
Miłego dnia życzę 🙂

• Mamusia
Ja wczoraj padłam bardzo wcześnie spać, dentysta jednak wymęczył mnie bardziej niż mi się wydawało. A dzisiaj jedziemy w odwiedziny do męża brata, także nie posiedzę tutaj z Wami 😞

Dzisiaj musi być chyba niskie ciśnienie, ciągle ziewam, poszłam z mężem do kościoła i po 10 minutach wyszliśmy, bo było bardzo dużo ludzi i zaczęło robić mi się słabo. A o miejscu siedzącym można było zapomnieć...

• Mamusia
Witam z poranną herbatką 🙂
jestem po śniadanku ( teściowa mi zrobiła) i jestem najedzona he he jak nigdy 🙂 no wczoraj z Kinią poszalałyśmy na forum a co się przy tym uśmiałyśmy to brak słów 😁 🤪 🤪 🤪 jakie mi się głupoty w nocy śniły to masakra ze teściu Nam auto ukradł, że koleżanka miała dziecko ale powiedziała mi że to jej brata i to dziecko miało ze 6 lat a ona karmiła je piersią.... że dostałam miesiączkę i to tak obfitą że kapało że mnie jak bym sikała ehhhh...... i z tego wszystkiego to pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie obudziłam się w nocy na siku hahaha.
Maż znowu w pracy 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
cześć kobitki, ale żeście naskrobały 🙂

U mnie dziś pogoda kompletnie do bani, pada deszcz i jest ciemno.
Franek śpi a ja właśnie zjadłam obiad-wczorajszą zupę śmieciówkę 😁 i pół mikołaja czekoladowego, ale mam chęć na tą drugą połówkę też!
Mąż ma dzisiaj po południu spotkanie z ludźmi z pracy,ktoś tam odchodzi i robi pożegnanie na 50 osób. Czyli czeka mnie samotne popołudnie i wieczór.

A nie prawda, że wszystkie mają ochotę na pomidora i ogórka 😁 😁 mnie wcale do tego nie ciągnie, ale ostatnio mam chęć na bułkę z pasztetem i ogórkiem konserwowym lub kiszonym 🙂