Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
monkado napisał(a):
hej hej 🙂
wpadłam tylko powiedzieć wszystkim dzień dobry 🙂
a ostatnio narzekałam że o 22 jestem już półżywa a wczoraj sie zdenerwowałam bo od 2 tyg nosa z domu nie wystawiałam i powiedziałam do męża że ma mnie wziąć na miasto, do ludzi do harbatkę! I tak trochę pochodziliśmy od knajpki do knajpki, od herbatki do herbatki i wróciliśmy po 2 w nocy 🙂 Oj już dawno nie mialam takiego clubbingu 😁 a raczej teaingu 🤪
no to fajnie 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i ja witam w niedzielny poranek 🙂
monkado nam zaszalała - podziwiam, ja nie daje rady
wczoraj usnęłam na kanapie o 21 i o 2 w nocy przeszłam do sypialni, i o dziwo usnęłam
co raz więcej śpię 🙂
mąż poszedł odśnieżać i mój pies szaleje razem z nim, zaraz nas sąsiedzi zrąbią
jest taki jeden co mu przeszkadza że pies szczeka
no ale w końcu to od tego jest, prawda
a teraz szczeka bo chce zjeść łopatę do odśnieżania

z moim katarkiem już lepiej i gardło mnie już nie boli
idę się trochę dotlenić na dwór, psa uspokoję 🙂
nie mogę przeleżeć takiej pięknej zimy, nadal u nas sypie śnieg, a jutro może już go nie być

• Mamusia
Hej dziewczyny, ale tu pusto 😁 pewnie obiadki jecie
ja coś dzisiaj głodna nie jestem, wczoraj wzięło mnie na słodkie i na dzisiaj jeszcze zostało to sobie podjadam
wiem nie jest to zbyt wskazane 🙂 ale na szczęście nie bierze mnie na słodkie zbyt często 🙂
na spacerku byłam bardzo krótkim, za bardzo wieje
mój mężulek pojechał na mecz siatkówki (oglądać nie grać 😁), nasze dziewczyny grają dzisiaj z Bielskiem Białą, możecie obejrzeć na polsat sport 🙂 jeśli lubicie siatkę 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

A ja dopiero teraz mam chwilę bo musiałam nadrobić 2dni lenistwa 😁 Ale posprzątane pięknie, obiad gotowy.. może mało ambitny bo rosół i placki ziemniaczane ale moi Faceci uwielbiają placki a mi nic innego już nie chciało się robić :P

Wczoraj jednak nic nie wyszło z Naszych sanek, Mąż zapomniał pojechać po nie jak wracał z pracy. Później zostawiliśmy u Teściowej Nikosia i pojechaliśmy na zakupy i.. znów zapomnieliśmy o sankach!! 😁 😁

Ania cieszę się że przeziębienie przechodzi 🙂

Kasiulek ja też karmiłam Nikosia do 9miesiąca 🙂

Monkado szalej, szalej bo później prędko nie będzie okazji do wyjścia 😁

• Mamusia
Ania- ja normalnie też już o 22 to przewracam sie na drugi bok ale wczoraj jakoś tak czas szybko płynął, a herbata była taka dobra.. 🙂 ale dziś odpokutowałam i praktycznie przespałam pół dnia.. właśnie sie obudziłam i jestem strasznie głodna i ilka narobiłaś mi smaka na naleśniki 🙂 ale chyba znowu mój leń wygra i zjem coś "na szybko"
I zrobiło mi sie coś na migdałach 😞 na moje oko wygląda to jak afty.. na szczęście jutro idę do lekarza (takiego "ogólnego") to może coś zaradzi..

• Mamusia
Cześć Dziewczyny 🙂

Ale jestem wyspana, Nikoś dał mi pospać dzisiaj do 9.15 z jedną tylko pobudką w nocy 🙂 🙂

Na dziś mam odkurzanie, obiad zupa meksykańska i błogie lenistwo 🙂 🙂

Weekend minął szybko i w zasadzie normalnie, bez żadnych atrakcji. W sobotę leniuchowałam, później zakupy, a wczoraj sprzątałam i korzystałam z dnia z Mężem 🙂 🙂

Monkado u Nas placki TYLKO solo, Mąż tak uwielbia je same w sobie że nie lubi ani z gulaszem ani ze śmietaną jak to niektórzy jedzą.. same są najlepsze 🙂 Ja za bardzo nie przepadam ale robię z myślą o Nim i Nikosiu, bo Nikoś też uwielbia, zawsze zjada 3! 😁

• Mamusia
Cześć!
Mi weekend minął dosyć leniwie, tylko tyle co posprzątałam i robiłam obiad 🙂 A dziś wyjeżdżam do rodziców na tydzień. To będzie tydzień bez komputera, bez internetu, a co najgorsze to bez męża 😞 No ale czasami zdrowo tak od siebie odpocząć 😉

• Mamusia
Kinia daj przepis 🙂

Tak w ogóle to witam 🙂
My wczoraj wróciliśmy wieczorem od rodziców do domku.
Mąż się rozchorował przez ten weekend i mnie zaraził chyba bo mnie w nosie zaczyna kręcić. Miałam iść z synkiem na sanki, ale chyba w tym wypadku zostanę w domu.Franeczek śpi, ja zjadłam właśnie rogala w czekoladzie i za pół godzinki biorę się za obiad, dziś krem z pora z grzankami i warzywa z patelni z ryżem.

Aha chyba ustaliliśmy wstępnie imię dla naszego drugiego smyka i będzie Ignaś 🙂

• Mamusia
Karola przepis od koleżanki z mojego drugiego forum, ja robię pierwszy raz

wodę ugotować na kostce rosołowej lub jakiejś kości
usmażyć mięso mielone z cebulką i papryką drobno pokrojoną
wrzucić do zupy,dodać puszkę pomidorów rozdrobnionych,trochę kukurydzy i fasoli czerwonej
zagęścic 2 serkami topionymi
dodać trochę soli i dużo chili con carne 😁
smacznego 🙂

Zdrówka dla Męża! 🙂