Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ania_p napisał(a):
póki co nie biorę żelaza, moja hemoglobinka na razie mieści się w normie,
chociaż przy każdym kolejnym badaniu jest co raz mniejsza,
pewnie mnie żelazo nie minie i tego się obawiam, bo wtedy to już w ogóle kapa będzie

ja juz nore zelazo i magnes i powiem ze narazie nie mamproblemu z zaparciami .... narazie i mama nadziej ze tak zostanie 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mnie koleżanka poradziła, nie wiem ile w tym prawdy, żeby pić sok z buraków, kupuję taki naturalny jednodniowy w buteleczce i zmuszam się żeby wypić, jak go podgrzać to jest trochę lepszy 🙂
martwię się z kolei o cukier, w przyszłym tygodniu robię badania, a jem tyle słodyczy, że masakra 🙂
Monikas super że już niedługo wrócisz do domu 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂 Wiem , ze wczasie ciazy piersi rosna mi zaczely na poczatku I potem przestaly I mialam nadzieje ze to koniec Bo boldly tak ze nie moglam die dotkac, a od dzis strasznie swedza mnie brodawki normalnie nie daje rady moglabym sie zadrapac. A drapiac jesZcze gozej;( czy znacie jakis sposob na to, albo jakis wyprobowany krem.

Pozdrawiam 😉

mi to bylo w sumie obojetne z jednej strony ja zawsze chcialam miec dziewczynki,chłopca wogole bym nie musiala miec i dla nadi lepiej miec siostrzyczke niz brata ale moj mąz chcial miec bardzo synka wiec fajnie jak jest

• Mamusia
Ja też biorę żelazo ale na szczęście zaparć nie mam 🙂 (na razie 😜)
A dziewczyny czy piersi bolą Was cały czas tak mocno? Bo u mnie to tak różniej jest czasami bolą że dotknąć nie mogę a czasami w ogóle i nie wiem czy to normalne?
Kamis gratulacje chłopczyka 🙂

• Mamusia
Mnie piersi bolaly na poczatku tak tez domyslilam sie ze moge byc w ciazy, Bo wczesniej nIgdy nie mialam problemu nawet przed miesiaczka. A teraz to zaczely mnie swedziec brodawki ale czytalam, ze 20 tc to normalne Bo wplyw hormonow itd.

Gratuluje syna 😉

• Mamusia
Witam się poranną rozpuszczalną i mniejszym bólem pleców... 🙂 (łożysko już nie przoduje to celibat zniesiony) hehehe

Ilka-tydzień... musieliśmy przyspieszyć ze względu na zakup mieszkania i nadano nam termin za 2 tyg (od tego poniedziałku) 🙂

Monkado-twórcza byłaś przez cały tłusty czwartek z tymi słodkościami 🙂
My kobiety (a szczególnie te w ciąży) mamy taki problem (ja napewno), że jak coś nas zaboli, albo czegoś nie czujemy to szukamy odp w necie i się nakręcamy, bo ból brzucha to wg szerogiej definicji to czasami nawet już "rak" Więc co jak co ale nasze dzidzie są zdrowiutkie (grunt to pozytywne nastawienie)

Dzięki za pocieszenie z tym workiem...:P 🙂

Ania_p Ja na odwrót z tym złoszczeniem :P

Kamis21-gratuluje synka 🙂

Dziś z rana mialam rozmowe z przyszlym tesciem... o Panie juz mam szukać kafelek, farb itp (chyba nie mam na to ochoty)= mówię TEŚCIOWA POMOŻE 😁, a gust ma świetny :P

i odnośnie ślubu, bo tak się zastanawiam co o tym myślicie- wszystkie pieniądze (żeby nie miec kredytu), te od teściów i z ksiązeczek idą na mieszkanie, więc narazie jesteśmy troche spłukani i stwierdziliśmy ze kompletnie nic nie robimy po samej ceremonii ślubnej, po samym ślubie będzie toast, przyjdzie mój dobry kolega z dobrym aparatem i zrobi kilka fotek pamiątkowych a my we trójke pojedziemy sobie gdzies na kolacje i noc poślubną...- źle myślę-szczerze-gości (których nie zapraszałam) uprzedziłam o tym ślubie i o tym ze wesela nie bedzie, więc nie powinni się chyba czuc zgorszeni, a jak staniemy troche na nogi-myślę ze koło czerwca to zbierzemy tych najbliższych na dobry pobiad w restauracji ewentualnie u mnie na ogrodzie (bo mam duzy) i poświętujemy...

Miłego

• Mamusia
Alicja1987 napisał(a):
Witam się poranną rozpuszczalną i mniejszym bólem pleców... 🙂 (łożysko już nie przoduje to celibat zniesiony) hehehe

Ilka-tydzień... musieliśmy przyspieszyć ze względu na zakup mieszkania i nadano nam termin za 2 tyg (od tego poniedziałku) 🙂

Monkado-twórcza byłaś przez cały tłusty czwartek z tymi słodkościami 🙂
My kobiety (a szczególnie te w ciąży) mamy taki problem (ja napewno), że jak coś nas zaboli, albo czegoś nie czujemy to szukamy odp w necie i się nakręcamy, bo ból brzucha to wg szerogiej definicji to czasami nawet już "rak" Więc co jak co ale nasze dzidzie są zdrowiutkie (grunt to pozytywne nastawienie)

Dzięki za pocieszenie z tym workiem...:P 🙂

Ania_p Ja na odwrót z tym złoszczeniem :P

Kamis21-gratuluje synka 🙂

Dziś z rana mialam rozmowe z przyszlym tesciem... o Panie juz mam szukać kafelek, farb itp (chyba nie mam na to ochoty)= mówię TEŚCIOWA POMOŻE 😁, a gust ma świetny :P

i odnośnie ślubu, bo tak się zastanawiam co o tym myślicie- wszystkie pieniądze (żeby nie miec kredytu), te od teściów i z ksiązeczek idą na mieszkanie, więc narazie jesteśmy troche spłukani i stwierdziliśmy ze kompletnie nic nie robimy po samej ceremonii ślubnej, po samym ślubie będzie toast, przyjdzie mój dobry kolega z dobrym aparatem i zrobi kilka fotek pamiątkowych a my we trójke pojedziemy sobie gdzies na kolacje i noc poślubną...- źle myślę-szczerze-gości (których nie zapraszałam) uprzedziłam o tym ślubie i o tym ze wesela nie bedzie, więc nie powinni się chyba czuc zgorszeni, a jak staniemy troche na nogi-myślę ze koło czerwca to zbierzemy tych najbliższych na dobry pobiad w restauracji ewentualnie u mnie na ogrodzie (bo mam duzy) i poświętujemy...

Miłego
witam 🙂
Ala goście powinni zrozumieć 🙂 a ty masz cywilny czy kościelny?

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Cześć Dziewczyny 🙂

Witam się tylko i spadam na śniadanko, przed chwilą wstaliśmy 😁 Zaglądnę później na dłużej i poczytam co u Was 🙂

Dzisiaj wizyta na 16.30, mam nadzieję że poznam płeć!! 🙂
no to trzymamy kciuki żebyś poznała i smacznego życzę 🙂