Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny co wy z tymi snami 🙂mi to sie nic nie sni....ochoty na sex tez nie mam wiekszej ...bo niby ja co wieczor objeciz z klozetem 🤢 🤢 🤢 ale mojemu lubemu to nie przeszkadz lubi odwiedzac dzidzie 😁 😁 😁 😁tylko j bez nastroju.
dzis zrobilam sobie spacerek i przyznam ze sloneczko ladnie swieci ale tempetatura nie na wysoka tak wiec ubierac sie na cebulki dziewczyny polecam .

• Mamusia
hej dziewczyny co wy z tymi snami 🙂mi to sie nic nie sni....ochoty na sex tez nie mam wiekszej ...bo niby ja co wieczor objeciz z klozetem 🤢 🤢 🤢 ale mojemu lubemu to nie przeszkadz lubi odwiedzac dzidzie 😁 😁 😁 😁tylko j bez nastroju.
dzis zrobilam sobie spacerek i przyznam ze sloneczko ladnie swieci ale tempetatura nie na wysoka tak wiec ubierac sie na cebulki dziewczyny polecam .

• Mamusia
Witam
Cieszę się bardzo, że znalazłam to forum, mam nadzieję na miłe pogaduchy 🙂 Nazywam się Justyna, jestem ze ślaska, mam 31 lat, 2 dzieci (syna-8 lat w lipcu, córkę-6lat w październiku) i czekamy z mężem na trzeciego potomka 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
jufi napisał(a):
Witam
Cieszę się bardzo, że znalazłam to forum, mam nadzieję na miłe pogaduchy 🙂 Nazywam się Justyna, jestem ze ślaska, mam 31 lat, 2 dzieci (syna-8 lat w lipcu, córkę-6lat w październiku) i czekamy z mężem na trzeciego potomka 🙂 🙂 🙂
to tak jak ja też czekam na trzecie, witaj wśród lipcówek 🙂

• Mamusia
Ależ to cudowne uczucie czuć maluszka jak się rusza,
na razie czuję wiercenie jak pojem i jak źle siądę, to chyba sobie wtedy miejsce robi 😁
Wczoraj wieczorkiem jak pojadłam ptasiego mleczka (którego przed ciążą nie lubiłam 😁)
to się tak wierciło, że ho ho
No i mężulek jak rękę położył to kopniaka dostał, tak więc coś mi się wydaje że to dziewczynka będzie,
poznała się na ojcu i będzie z mamusią trzymała 😁 wcześniej taki kopniak nam się nie przytrafił 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Ależ to cudowne uczucie czuć maluszka jak się rusza,
na razie czuję wiercenie jak pojem i jak źle siądę, to chyba sobie wtedy miejsce robi 😁
Wczoraj wieczorkiem jak pojadłam ptasiego mleczka (którego przed ciążą nie lubiłam 😁)
to się tak wierciło, że ho ho
No i mężulek jak rękę położył to kopniaka dostał, tak więc coś mi się wydaje że to dziewczynka będzie,
poznała się na ojcu i będzie z mamusią trzymała 😁 wcześniej taki kopniak nam się nie przytrafił 🙂
hihi oklask dla was 🙂

• Mamusia
Witam się i ja dopiero teraz bo jakoś ciągle zajęta byłam.
Dziś byłam u lekarza też dostałam Luteinę 2x1 bo powiedziałam że często brzuch mi się stawia, choć on w badaniu nic niepokojącego nie wyczuł. Zapisał mnie też na usg za tydzień. Czyli za tydzień i 19 marca mam usg 🙂
I dostałam też Pimafucin na grzybicę 😠

Ania super, że już tak dokładnie czujesz ruchy!

Ja też mam sny erotyczne i też w 99% przypadków z mężem, nie wiem jak wy, ale ja w pierwszej i w tej ciąży mam chyba orgazmy senne bo dostaję wtedy skurczy macicy 🤔 dziwne rzeczy... bo dzieje mi się tak tylko w czasie ciąży.