Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no to Tosia dobiję Cię bardziej bo właśnie gotuje mi się rosołek ( druga ulubiona zupa z dużą ilością zielonej pietruszki) młodziukta kapusta i roladki wołowe z boczusiem, ogórkiem małosolnym i musztardą 😜 ) aaa i jeszcze kupiłąm truskawki i się obzeram 😜 i zaraz bedę przebierać rzeczy kajusiowe bo dostałam 2 pudłą i nie wiem gdzie to pomieszczę bo już mam problem 🤪
u nas skwerno perno i gorąca ☺️ 🤪 i robię za fryzjera dzisiaj 🤪 bo mężul chce się obciać i zawsze moja ręka mu służy 😎 😁
\a teraz idę piec rogaliki z czekoladą, marmoladą i powidłami 🙃 😎 siostra zamóienie sobie złożyła 😉 😜

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny
dzisiaj lekko później się odhaczam,
rano zaliczyliśmy targ, nakupowałam kwiatków, ziół i warzyw na ogródek i taras,
owocków i warzyw do jedzenia i teraz ległam na tarasie i zajadam

Tosia sukienka a raczej tunika super,
raz widziałam dziewczynę z pokaźnym brzuszkiem i była w krótkiej sukience,
nie było chyba osoby, która by się nie odwróciła za nią 🙂

dziewczyny a kupowałyście już może jakieś koszule do porodu i karmienia do szpitala?
bo patrzyłam na tym targu, żeby było wiadomo taniej, bo i tak nie będę z nich korzystac później, a tu ceny od 45 zł 😮 zgłupieli, no bo przecież z dwie trzeba kupic

właśnie dzwoniła moja mama, że kupiła małej kurteczkę jeansową na wiosnę za rok 🙂
zaczęło się 🙂 bo wcześniej mówiłam żeby nic nie kupowała 😁

• Mamusia
Moja mama, równe 50kg wagi przymierzała tą sukienkę i miała ją do połowy uda, więc jeśli wróci ładne ciało do mnie to może kiedyś odważę się nosić jako sukienkę 😁
Idę pokroić morele,brzoskwinie i truskawki, pojem sobie a co mi tam 🙂 Greifrut już wciągnięty 🙂 Jasiowe rzeczy się piorą 🤪
Ania, koszule do karmienia, biustonosze będą od czwartku w Lidlu 🙂

• Mamusia
Witam Dziewczynki w piękną niedzielę 🙂

Mężul w domu, słoneczko za oknem, Nikoś grzeczniutki także żyć nie umierać 😁 😁

Monikas super że u Wasz wszystko dobrze 🙂

Marta miło Cię widzieć 🙂

Tosia super ta sukienka - tunika!! 🙂
A ja prałam w Loveli i bez płynu.

Ania ja nie kupuję koszul bo mam po Nikosiu, 2 lata to znowu nie tak dawno 😁 😁 Mam dość fajne z których normalnie też czasami korzystam, a zwłaszcza teraz w ciąży 🙂

Kasialeczek jest szansa załapać się jeszcze na tego Twojego rogalika?? 😁 😁

• Mamusia
Dzięki Kinia 😘
http://www.hm.com/pl/product/99492?article=99492-A ładne? 🙂 nie są takie drogie i myślę czy bucików mu nie kupić, bo większość ubranek mam z ciuszków albo dostałam, więc ominęło mnie zakupowe szaleństwo 😁

• Mamusia
Tosia co my byśmy bez Ciebie zrobiły,
wszystkie promocje wyłapujesz, ciekawe czy u nas też teraz będą,
bo pościel w biedronce jest teraz z poślizgiem 🙂 ale teściowa sponsoruje kołderkę, więc postanowiłam zaszalec i kupic z wypełnieniem tercel albo ingeo, podobno są dobre 🙂 a w sumie cenowo na allegro za 80 - 90 już można kupic 🙂

faktycznie zapomniałam że dzisiaj już trójeczka z przodu, muszę sobie popatrzec jak to wygląda pięknie 🙂
byliśmy rano jeszcze raz w obi i na 90 % zdecydowałam się na płytki,
a więc łazienka będzie w kolorach, grafit, szary, bianco i czerwona szklana listwa,
jeszcze tylko muszę pomyślec nad kolorem ścian, bo płytki nie będą do samego sufitu, ale to później na razie mogą byc białe 🙂

dzięki dziewczyny za pamięc, oklaski oczywiscie się należą 😁

• Mamusia
Tosia cudne te butki 🙂
no i kolejna stronka której nie odwiedzałam dotychczas, a będę
mąż się śmieje, że zamiast kupowac to oglądam ciągle i wciąż 😁

moja mała jest chyba w poprzek ułożona od wczoraj i postanowiła cały czas prostowac nogi, takie cwiczenia sobie robi, w sumie to ja bym długo z podkurczonymi nogami nie wytrzymała 🙂
cały prawy bok mnie boli 😁

• Mamusia
To chyba na cały Lidl, bo ogólnie akcesoria dla dzieci i dla mam wchodzą 🙂 Trzeba wyłapać promocje, bo później iść do sklepu dziecięcego i wydać grubą kaskę, trochę szkoda 😁 Ja po mału wszystko zbierałam i nie dało się odczuć wydatków aż tak bardzo 🙂
Kurcze, nie wiem co z tymi bucikami 🤔

• Mamusia
udało mi się wstawić rosół,
i wynalazłam przedłużacz, tak więc siedzę na tarasie z laptopem, trochę mało widzę przez słońce, ale co tam,
u nas też grzeje jak szalone (ale ja wcale nie narzekam) w cieniu da się wysiedzieć,
tylko trochę mało widzę przez słońce, a okularów przeciwsłonecznych nie mam, gdzieś się zapodziały,

mama dzwoniła, że wynalazła na innym targu koszule po 25 zł,
ale zajrzę faktycznie do lidla w czwartek, wygląda na to, że to w całej polsce, bo czytałam na stronce, no i ten biustonosz też tani,
myślicie, że dwa biustonosze wystarczą? tzn. pytanie powinnam kierować do Ciebie Tosia,
bo reszta wyleguje się na słońcu najwyraźniej 😁