Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mój kręgosłup też wieczorkiem się odzywa, no i olbrzymi problem znaleźć pozycję do spania taką, żeby nie bolał,
no i wieczorkami brzuch mi twardnieje, jak za dużo poszaleję 🙂

wczoraj się uśmiałam, bo spotkaliśmy teściową na targu i mówi do mnie: co masz tak brzuch na wierzchu, czemu nie założysz jakiejś luźnej tuniki,
byłam w spódnicy jeansowej i bluzce tylko że dopasowanej (obecnie 🙂),
no to mówię jej, że ciężko będzie nie mieć go na wierzchu,
powinnam chyba zdaniem mojej teściowej chodzić w jakimś dużym worku,
to wtedy nie będzie widać brzucha, wszyscy za to pomyślą że jestem mega gruba 😁

Hej dziewczyny! Witaj Marta po długiej przerwie 🙂
Ja cały weekend gdzieś, więc nie zaglądałam 🙂 Zojkowy kącik prawie skończony tylko jednego pigmentu mi zabrakło i muszę dokupić, więc skończę dopiero w środę, bo dzis mam korki a jutro pod Poznań jadę z mężem na wycieczkę 😉
Wczoraj rano mężulek mnie zabrał do Lichenia 🙂 Mówiłam mu, że zależy mi żeby tam dojechać jeszcze w ciąży i uprosić zdrowie Zojki (mama mi zawsze mówiła, że mnie tam wymodliła) i pojechaliśmy 🙂 Ale wróciłam taka padnięta, że podobno dziś w nocy chrapałam 🤪 🤪
Także dziś odpoczywam.

Karola wracaliśmy przez Włocławek i się rozglądałam za Tobą 😉
Też posegregowałam sobie ubranka rozmiarami i mam w planach w tym tyg poprać część chociaż. Koszul też szukałam, ale tak jak któraś pisała wszędzie te siwe ze zwierzakami są i zamówiłam sobie z allegro taką http://allegro.pl/j826e-koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-90f-i2334766218.html dziś ma przyjść więc napiszę Wam, czy rzeczywiście jest taka fajna jak się wydaje.

Tosia ja się jeszcze do H&M i zary wybieram w czerwcu jak się przeceny zaczną teraz nie ma sensu przepłacać, potem o 50% obniżą ceny.

• Mamusia
Hej Kochane Grubaski 😘
Zakupki zrobione, nakupowałam żółtych śliwek, arbuza i same przysmaki 😁 Chociaż Aniu, chętnie bym się wcisnęła na obiadek wczorajszy 😁
Kupiłam wczoraj te buciki w H&Mie, tylko inny kolor, bo tego niebieskiego nie było, zaraz wstawię zdjęcie i Wam pokażę 😁
Zaczynam zaraz prasowanie Jasiowych ubrań i chyba zejdzie mi się z tym do jutra, a upał jak cholera 😠

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂
Ja tez już wróciłam, wczoraj po południu i nawet do Was zaglądnęłam, poczytałam ale nie odp bo byłam już zmęczona a jeszcze wieczorem wyszliśmy do kościoła i na spacer. Pogoda widzę ze dopisała wszędzie, cieszy mnie to bardzo 😁 Dzisiaj też jest piękny dzień.
Ja podobnie jak Wy, zabieram się powoli za Jaśkowe prasowanie. Tylko nie wiem czy dam rade dziś, bo najpierw muszę śmietnik w domu ogarnać 😮
miłego dnia!

• Mamusia
witam 🙂
Ilka ty już 33 jak fajnie 🙂
ja dzisiaj jestem mocno drażliwa wszystko mnie wkurza i zdążyłam się pokłócić z mamą 😠
tosia buciki fajniutkie 🙂
Marta fajny wózek i kącik dla dzidzi i twój brzuszek ładniutki 🙂
Aniu czekamy na wieści od lekarza

ja dzis leniuchuje 🙂 posprzatalam sobie w sobote tak porzadnie i dzis mam wolne 😉
tosia butki cudne
nie wiem czy widzialyscie moj wozeczek 😉 wstawilam foteczke 🙂

• Mamusia
Marta ja oglądałam w sklepie (tylko juz jakiś czas temu) podobne wózki do Twojego, bo spodobały mi się - takie wydają się byc zgrabne 🙂 A i kolor wybrałaś jak dla mnie - idealny, jeden z ulubionych 🙂

powiem ci ze jestem mega zadowolona z tego wozka, jest leciutki, ma wszystkie pompowane kola, a kolor to moje marzenie ;p od poczatku wiedzialamze chce szary z fioletem

• Mamusia
hej brzucholki 🙂Marta kacik dla dziecka super a i jeszsze jedno takie samo lozeczko i komode mam i kolor sciany tez 😉 😉 😉 😉tak wiec mam nadzieje ze u mnie tez tak ladnie bedzie bo jeszcze wszystko w kartonie, i u mnie tez Filip bedzie 😁 😁 😁 😁
Tosia buciki super slodkie dla mojego Filipa tez takie kupie
Rosi koszula naprawde sliczna i przede wszystkim sexi 😉 😉 😉
ja z wiekszych zakupow tez juz wszytko mam lozeczko, komoda, przewijak, wozek, kaplet poscieli do lozeczka i wozka, i ciuszki tez sa, kupilam nawet taki materacyk do wanienki to nie trzeba dziecka calay czys trzymac, dla siebie tez juz prawie wszystko.....a wannienke jeszcze musze kupic ciagle zapominam 🤪

• Mamusia
hej hej dziewczynki 🙂

Ania czekam na wieści po usg i trzymam kciuki 🙂

Tosia te buciki mnie rozwaliły 😁 są śliczne 🙂

Marta wózek bardzo mi sie podoba i brzusio też 😁 🙂

a mnie też już coraz ciężej znaleźć wygodną pozycję do spania- boli mnie albo kręgosłup albo biodra albo stopy 😮 no cóż jeszcze tylko 1,5 miesiąca 🙂
a tak w ogóle jak przeczytałam podpis pod suwaczkiem Marty to dostałam palpitacji serca bo uświadomiłam sobie że jeszcze tylko 7 tygodni zostało 🤪

Smerfetka a ty lozeczko i komode zamawialas przez internet? jesli tak to lepiej zloz sobie teraz bo ja mialam maly klopot z komoda, przyszly szuflady z dwoch roznych kompletow i nijak nie dalo sie złożyć i musialam je odsylac. choc mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej 🙂
monkado ja jak spojrzalam na swoj suwaczek po tak dlugiej nieobecnosci na forum to tez wpadlam w panike ze juz tak niewiele czasu nam zostalo... choc z jednej strony niemoge sie juz doczekac kiedy Filipek bedzie juz z nami 🙂

Mi zależało, żeby na ramiączkach były, bo jedną na krótki rękaw mam. W sumie to tunika ale akurat taki fason, że nada sie na koszulę do karmienia 🙂 A mi jest wiecznie gorąco więc drugą chciałam kupić bez rękawów w ogóle. Jeszcze szlafrok muszę jakiś cienki znaleźć