Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej hej 🙂
u nas też pogoda i wczoraj i dziś dopisała dlatego melduję sie dopiero teraz 🙂
wczoraj byliśmy na zakupkach i spacerze a później grill, choć miałam lekkie obawy po zeszłotygodniowej przygodzie z kleszczem ale tym razem nie chodziłam po drzewach i krzakach 😁 - wysłałam tam męża bo u nas na drzewku już pierwsze czereśnie sie pojawiły 🤪 więc mężulek pozbierał i jedliśmy 🙂 a myślałam że tym roku ich nie zakosztuję 🙂 no i zosały nam szaszłyki od wczoraj to tylko je podgrzeję w piekarniku i obiadek gotowy 🙂 a teraz mąz pojechał na rower a ja siedzę w domku i oglądam x factor 🙂

Alicja może jakaś elegancja ręcznie malowana filiżanka na Dzień Matki?

Rosi wstaw zdjęcia Zojeczkowego kącika 🙂

Karola ja właśnie też mam w karcie ciąży i miejsce na badanie piersi i na pieczątkę od dentysty ale gin nic o tym nie wspomniał i nie mówił że muszę mieć to podbite, nie wysyłał mnie do dentysty więc to chyba rzeczywiście zależy od lekarza..

Ania cieszę sie że wyniki wyszły tym razem ok, powtórz jeszcze w pon na wszelki wypadek ale jestem pewna że wyjdą dobrze 🙂
a co do pieczenie to też tak mam że często o tym myśle ale rzadko wprowadzam w czyn 😁

Agatka super brzusio, taki zgrabniutki 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny nie doczytam Was bo muszę wychodzić....

Kinia no załapiesz się jeszcze bo tyle tego ciasta mam ze jeszcze jutro robić będę i pojutrze hahaha a;e dzisiaj coś mi do bani wyszły... bo dna mi przywarły ehhhh ale spoko zje się i takie bo nie spalone tylko przyklejone 🤪 coś mi kaja dziisaj szaleje jak by chciała wyjść przez pępek 🤪 hahaha dobra mykam później poodpisujee...
aaa Aniaa gratuluje 30 😘 😘 😘 🙂

Tosia tunika ekstra i buciczki superaśne

juz mnie nie ma 🙂

• Mamusia
Cześć wszystkim!
Taka upalna pogoda ale widzę że ruch na forum był i jest co czytać 🙂
My wczoraj z rodzicami urządziliśmy sobie grilla, przy okazji posegregowałam malutkie ciuszki po Franiu i wzięłam je do domu, a dzisiaj rano pojechałam z mężem na Pchli Targ i kupiłam sobie sukienkę 🙂 Oczywiście nie ciążowa, ale wygląda na brzuchu całkiem nieźle,poza tym będę miała na "po ciąży"I w końcu kupiłam pierwszą rzecz dla mojego maleństwa-śliczny komplecik, może wstawię później zdjęcie 🙂

Tosia sukienka prześliczna, bardzo mi się podoba 🙂
Ja dla Frania rzeczy prałam od samego początku w Dzidziusiu a płukałam w Silan sensitive, teraz też mam taki zamiar.

Ania ja właśnie też dzisiaj patrzyłam na koszule do karmienia i jedna tylko mi się spodobała ale kosztowała właśnie 40zł i jej w końcu nie wzięłam. A inne, te po 25zł (zazwyczaj siwe z kolorowymi kotkami,bocianami itp) nie podobają mi się. Ale chyba kupię tą jedną droższą i drugą tą tańszą. I na pewno jedną na ramiączka a drugą na krótki rękaw.
Biustonosze po Franku mam dwa ale chyba sobie kupię jeszcze jeden jakiś ładniejszy, bo tamte to szmaciane takie.

Agatka śliczny brzuszek a rozstępów nie widać 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny ja juz w domku, droga sie dluzyla bo korki wszedzie i tak za miast 4 godz jechalismy 6 godz 😠 😠nie moglam sobie miejsca w aucie znalezc bo odebralismy lozeczko i komode od moich rodzicow i cale auto bylo zapakowane.ja juz tez powoli kupuje rzeczy dla siebie do szpitala, mam juz 3 koszule i stanik tez ale mysle ze bedzie pozniej zamaly bo jest teraz dobry a polozna mowila zeby kupic rozmiar wiekszy 😜 😜 😜tak wiec 90 F, fajny rozmiar 😁 😁 😁 😁 😁
tosia kuciki super chyba tez sie przejde do hm choc juz obiecalam sobie ze nic nie kupuje 🙃

• Mamusia
halo wracajcie już, słonko zaszło, gdzie się podziewacie 😁
kwiatki już posadziłam, doniczek mi zostało i muszę jeszcze dokupić jakieś zieleninki 🙂,
trochę od tego schylania brzuchol zaczął mi szaleć i teraz leżę,
a jutro znowu badania, powtórzę mocz i zrobię w tym laboratorium też krew,
no bo skoro tam gdzie chodziłam wychodzi różnie to zobaczymy co tutaj wyjdzie, może moje wyniki z krwi nie są takie idealne jak mi się zdawało,

głodna jestem, muszę coś wymyślić 🙂
no i wymyśliłam, chlebek z pomidorkiem, idę jeść 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Tosia buciki przesłodkie, KUPUJ! 😁

Ania super kolorystyka łazienki 🙂
Co do biustonoszy to dla mnie 2 było za mało, później jak już aż takiego "wycieku" nie było to wolałam zakładać normalny biustonosz i do karmienia podnosiłam do góry 😁 W tych specjalnych źle coś się czułam.

Co do koszul to ja dawałam też coś koło 25zł i są fajne, takie trochę "dziecinne" bo kolorowe ale w końcu młoda jestem 😁 😁

• Mamusia
kurcze dziewczyny, ale niespodzianka mnie spotkała, takie miłe zaskoczenie,
zabieram się za robienie kolacyjki, a mój mężulek wchodzi do domu z wyżerką niczym z wesela:
dwie sałatki, ryba po grecku, galareta, jakieś wędliny, 3 rodzaje ciasta,
kolega od męża z pracy podwiózł, bo jego syn miał komunię, a że mu 10 osób nie dopisało
to stwierdził że nie będzie wyrzucał i rozwozi
ale to wszystko pyszne,
jem wszystko naraz, bo co chwilę mi mężulek coś donosi 😁

• Mamusia
Hej śpicie? 😁
ja sobie tak siedzę już od 5.30, mężulek ma urlop od dzisiaj
i co oczywiście pojechał do pracy 🙂 zawsze to tak u niego wygląda, jedzie na chwilę, robi się z tego 4 godziny i tak jest zawsze, wolne od pracy ma jak gdzieś wyjedziemy, pod warunkiem, że jest to za granicą, co nam się ostatnio rzadko zdarzało,

dzisiaj mam 3 prenatalne, tak więc będziemy się znowu mierzyć i ważyć,
na badania nie pojechałam, bo się wieczorkiem okazało, że skończył mi się zapas pojemników na mocz

no to biorę się za śniadanko i zmykam na taras oglądać moje kwiatki 🙂, bo już się ciepło zrobiło

hej dziewczynki 🙂 udalo misie skombinowac laptopa tylko nie wiem na jak dlugo.dzis napewno bede caly dzien, nie czytam wszystkich waszych postow bo troche sie nazbieralo,ale z tego co zerknelam tak pobieznie to aktualne sacaly czas tesame tematy 🙂
jak juz pisalam wczoraj u mni9e przygotowania do wielkiego dnia przesuwaja sie do przodu 🙂 mam juz wozek lozeczko komode,troche ubranek tez juz mam.
obiecalamfotki wiec zaraz wstawie 🙂 A wczoraj byla z mama na zakupach i kupila mi sukienke 🙂