Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Podobają mi się czekoladowe telegramy 🙂
http://czekoladowytelegram.pl/do/cat/DZIEN_MAMY_26_MAJA/Dzien-Mamy-26-maja?utm_source=adwords&utm_medium=DzienMamyreklama&utm_campaign=CzekoladowyAdWords
Albo coś takiego:
http://chocolissimo.pl/do/cat/DZIEN_MAMY_PREZENTY?gclid=CLSVr5aclrACFUrP3wodmBHv0g

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monkado a ja Ci celowo nie napisałam że życzę BEZBOLESNEGO porodu bo niestety ale wydaję mi się że takich nie ma 😁 Za to szybkie są i tego Ci najbardziej życzę 🙂
Kącik Nelki po prostu cuuudo, zakochałam się 😁 I jaka sprytna jesteś z tym biurkiem 😉
A brzusio REWELACJA, normalnie olbrzym choć może tak wygląda bo Ty szczuplutka jesteś bardzo 🙂

Tosia nie pokazuj mi takich rzeczy jak te czekoladki!!!! 😁 😁 Jak to smakowicie wygląda 🤪 🙂 🙂

Karola no niestety trzeba duuużo cierpliwości przy pozbywaniu się pieluch. Dobrze że My mamy to prawie za sobą, jeszcze do spania pampers musi być 😜

• Mamusia
Dziewczyny może wpadniecie do mnie na obiad? Bo mam zastawione pół lodówki: kurczak z ryżem i pieczarkami, młoda kapustka ze skwarkami, fasolka po bretońsku, muszę dojadać wszystko przez najbliższy czas 😁
Kinia, powiem Ci, że dla Ciebie też mam coś specjalnego- milkę jogurtową z corn flakes'ami 🤪

• Mamusia
Dziękuje jeszcze raz wszystkim ☺️ 😘
Kinia nie strasz że nie ma bezbolesnego porodu bo ja jeszcze wbrew powszechnie panującej opinii ciągle sie ludzę że mój właśnie taki będzie 😉 😁

Karola powodzenia z Franiem, oby szybko załapał o co chodzi z tym nocnikiem.. 🙂

Ilka ja swojej kupiłam półmiski od zastawy bo ma taką ale właśnie bez półmisków i ostatnio narzekała że przydałyby sie jej więc może coś tego typu? Jakaś ladna filiżanka albo patera na ciasto? A Teściowa chciała żebyśmy sie jej dorzucili do roweru 🙂

ale u nas powiało tak że pranie szybko wyschło i teraz mam kupę prasowania 😮 mam nadzieje ze szybko pójdzie bo sukienusie są mniejsze od żelazka więc przyłoże z jednej strony, przyloże z drugiej i gotowe 😁

• Mamusia
Jakie ubranka 🤪 🤪 🤪
Jasiowa pościel właśnie dosycha na balkonie, kurcze już druga pralka, teraz schną kolory. Ubranka prasowało się nawet, nawet, a jak pomyślę o prasowaniu prześcieradełek i poszewek to aż mi się słabo robi, bo nie cierpię prasowania pościeli 😞
Spokojnie dziewczyny, ZAPRASZAM, moja tkanka tłuszczowa będzie niezmiernie wdzięczna. Mój tata ma 100cm w brzuchu, więc nawet jego przebiliśmy z Jasiem 😁
Pytałam Was o materacyki, to już wiem czemu mój kosztuje 119zł. Mam niewymiarowe łóżeczko, i potrzebuję większego materacyka, ale słuchajcie: byłam w hurtowni dziecięcej i materac kokos-pianka-gryka kosztował 200zł 🤨 SZALEŃSTWO....
I pytanie do Kini, Karoli, Kasiulka. Uważacie, że jak będą takie lipcowe upały to zainwestować w herbatkę koperkową albo rumiankową dla Małego? Bo nie wiem czy dobrze tak dopajać, chociaż te herbatki od 1 tygodnia można podawać... Przeraża mnie wizja takiego upału i Jasia tylko na cycu 🙂