Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂
to ja nie będę pisała która dzisiaj jestem bo pewnie nie mieszcze sie w pierwszej 10 😁
a wczoraj poszliśmy z mężem na działkę, kupiliśmy po drodze litr lodow carte dore tiramisu i zjedliśmy cale w 5 minut 😁 a że już czereśnie są to dopchnęłam a małżonek zebrał mi jeszcze do pudełka po lodach i teraz siedzę i sie opycham 🙂 uwielbiam czereśnie 🙂

Smerfetka, Rosi, Alicja- dziękuję Wam bardzo 😘 😘 😘

Rosi no ja właśnie jestem dość szczupła w biodrach a cały brzuch poszedł mi do przodu a nie na boki przez to jest taki "wyciągnięty" i wyglądam jakbym piłkę połknęła 😁

Alicja, Ilka, Karola super że z Dzieciaczkami w porządku, zdrowo rosną i powiększają swoje terytorium 😁

Alicja to chyba normalne z tym paciorkowcem, ja też teraz mialam posiew robiony ale nie wiem czy na paciorkowca też 🤨 na nast wizycie go poproszę żeby mi zrobił taki pod kątem wszystkich bakteryjek i grzybków chociaż myśle że sam na to wpadnie 🙂

Kinia trzymam kciukasy mocno!!!!!!!!!!!!!!!

Ania nie wiem jak to z tym L4 bo ja mam 2 czyli mogę chodzić, może poproś następnym razem lekarza żeby Ci wpisał 2 bo musisz od czasu do czasu wyjść do sklepu..

Karola ale Ci zazdroszczę tego morza 🤪

Ilka ja własnie sie zastanawiam nad tym lidlem, bo też nie chce mi sie zbierać 🙂 ale jak będę to zdam relacje 🙂

• Mamusia
Dziękuję Kasiulek 😘 cieszę sie że podwozie ok i daj znać co u malutkiej Roksanki/ Emilki 🙂

Rosi ja to samo pytanie co Ilka- patrzyłaś może na staniki? warte kupienia? a porządki i malowanie zostaw może na później jak sie brzuszek trochę uspokoi 🙂

a co z Kasialeczkiem? coś jej dawno nie było 🤨

• Mamusia
monkado napisał(a):
to może zrobimy jej nalot? przy okazji podjemy francuskich rogalików albo innych pyszności 😁 😁

Monkado to wbijaj pierwsza z Kinią, macie najbliżej 😁 i dajcie znac reszcie 😁

• Mamusia
Kasiulek to wpadaj do mnie na czereśnie 🙂 w pudełku już co prawda mało zostało ale na drzewie jest jeszcze sporo 😁 tylko jak my sie na to drzewo wdrapiemy.. 😮 🤪 😁

Ilka masz rację- lepiej po kolei bo jak nas zobaczy taką hordą to nam drzwi nie otworzy 😁 😁

• Mamusia
monkado napisał(a):
Kasiulek to wpadaj do mnie na czereśnie 🙂 w pudełku już co prawda mało zostało ale na drzewie jest jeszcze sporo 😁 tylko jak my sie na to drzewo wdrapiemy.. 😮 🤪 😁

Ilka masz rację- lepiej po kolei bo jak nas zobaczy taką hordą to nam drzwi nie otworzy 😁 😁
z chęcią ale zanim bym dojechała to byś już wszystkie zjadła 😜 😁
u mnie na drzewie jeszcze zielone 😞

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
tosiaa napisał(a):
Ilka, to my spotkamy się w połowie drogi i jedziemy do nich! 😁 Kasiulek niech dojedzie jeszcze, bo ona ma najdalej 😁
całą Polskę bym musiała przejechać 🤪

Wierzę, że dla francuskich ciasteczek warto się poświęcić 😁 Poza tym Kasia ma zawsze jakieś pyszności 🙂

• Mamusia
hej witam wszystkie mamy!!!

jak tam? ja wczoraj mialam spotkanie kalsowe troche w malym gronie ale super bylo ich zobaczyc po latach 😁
u mnie poscielki poprasowane wklady do hustawki, lezaczka i mata edukacyjna poprane tera pare rzeczy recznie mnie czeka i jakos nie mam zapalu haha 😁
i koszule juz mam od kuzynki wiec ufff.... musze jakies klapki zakupic do szpitala, i sama nie wiem co jeszce jakas podpowiedz 😁?