Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki Kinia kokos mi coś nie podchodzi 😉 😁
tak sobie przejrzałam ciuszki, które mam i powiem Wam że w sumie to zakupy ciuszkowe zacznę praktycznie od początku,
brakuje mi śpiochów, kaftaników, bodziaków, czyli wszystkiego tego w czym mała będzie chodzić na początku, a to co mam to takie upiększacze, ciekawe czy chociaż połowę jej założę 🙂

no ale nic, póki w mieszkaniu gruzowisko to nie robię większych zakupów,
dzisiaj np. mój mąż powiększał wejście do łazienki i przykrył jedynie komodę w sypialni
(wejście do łazienki będzie z sypialni), a łóżko, pościel, czyste pranie, które czekało na schowanie leży sobie w najlepsze i kurzy się, normalnie o wszystkim trzeba za niego myśleć
humor mi popsuł
muszę się zebrać do kąpieli, bo lekarza dzisiaj mam i tak mi się nie chce 😞

• Mamusia
Ania ja tez dziś jajko sadzone tyle że z młodymi ziemniaczkami, skwarkami i zsiadłym mlekiem - zainspirowana przez Tosię 😉 Chwilę odsapnę po jedzeniu i lecę pod prysznic, bo tez później lekarz.
Prasowanie poszło mi gładko, chociaż z przerwami bo nogi już mi wysiadały przy desce..

• Mamusia
no zjadłabym młodych ziemniaczków, tylko że teściowa obdarowała nas workiem starych ziemniaków i zanim je zjemy to młode już młode nie będą 🙂
jutro sobie kupię młode i zrobię z kapustką młodą i schaboszczakiem 😁

• Mamusia
dzisiaj do mojego męża dzwonił kolega z pracy, urodziła mu się córka, ma skończone 3 miesiące i trzeci raz wymieniają jej ubranka, bo teraz kupują 74 😮
kurcze czy to możliwe? nie za szybko rośnie?
myślałam że rozm. 74 to jakieś 6 - 9 miesięcy

• Mamusia
Ania mój Nikoś ma 2lata i 2mce i mam jeszcze kilka ubranek w rozmiarze 74, co prawda takie ostatki ale coś tam się znajdzie 😁 Z tymi rozmiarami to różnie też bywa, ja zawsze popatrzę na metkę tylko orientacyjnie a tak to oglądam jakie ubranko w rzeczywistości jest. I tak dla przykładu Nikoś miał polarka 56 w którym chodził chyba ze 4mce 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Ania teściowa pewnie na złość dała Wam te ziemniaki 😁 😁 Po ostatnich jej tekstach wszystkiego mogę się spodziewać 😁

no tak ona jest nieobliczalna 😁

dzisiaj stwierdziła, jak jej mężulek powiedział, że wyniki z krwi to mam dobre ale przy dolnych granicach, że to dlatego że nic nie jem - tak jakby co najmniej siedziała u mnie całymi dniami i patrzyła na to co jem
a najlepsze jest to że się jej przegadać nie da, bo ona jest starsza i swoje wie

• Mamusia
hej dziewczyny z ta czekolada to przesadzilyscie w ramach kompensaty musialam ptasie mleczko zjesc i to pol opakowania 🙂 🙂 🙂z gardlem troche lepiej pije ciepla herbatke z cytryna i plukalam woda z sola....najgorzej jest wieczorem. teraz szykujemy sie do grilowania bo nic nie gotowalam, dla mnie oczywiscie byl zurek ale moj tego nie je w ogole nie je zadnych zup 😮 😮
i oczywiscie dolanczam sie do zyczen dla naszej solenizantki, duzo szczescia , milosci, umiechu na co dzien i oczywiscie szczesliwego rozwiazania 🙂 🙂 🙂