Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu ha ha ha ale jestem onieogarnieta oczywiscie chodziło mi o seksior... 😁 😁 😁

no cóz z tego wszystkiego zrobiłąm kanapeczki z paszteciekiem z kogucikiem 😁 😁 😁 ale uwaga uwaga jako dodatek!!! grzyby marynowane zbierane i marynowane przez moją mamę to Maślaki 😁 😁 😁 😁 ale kwaśne mniam 🤪 🙃

• Mamusia
ula-la napisał(a):
co ty mówisz tosia, szyjka skrócona 😮 ale, co łono cię bolało?? się zestresowałam,
bo mnie napiepsza tak mocno, i akurat zaczęło 2 dni po wizycie, i juz prawie miesiąc boli 😮 a wizyta we wtorek.

no to Ula czekamy na wieści,
może nie zawsze to oznacza skracanie szyjki

• Mamusia
Ula, wydaje mi się, że jak nie dochodzi twardniejący brzuch i inne objawy to po prostu czysta fizjologia 🙂 Zapytaj dla pewności gina, bo boleści mogą oznaczać, że coś jest nie tak, ale wcale nie muszą 🙂 W końcu nie codziennie nosi się 2kg nacisku 😁
Mam ogórasy małosolne!!!!!!!! 😁 Więc dzisiaj będzie uczta 😁

• Mamusia
Nom jak byśmy mieszkały w jednym mieście to byśmy się wymieniały składnikami 😁 😁 😁 😁 kurde wsunęłam trochę truskawek wiecie tak myślę ze te nasze dzieciackzi w niezłą mają rewolucję w brzuchach 😁 😁 😁 najpierw placki ziemniaczane po chwili truskawy później parę rurek z czekoladą za chwilę kanpka z pasztetem z grzybkami i truskawki ponownie 😁 😁 😁 a teraz wypatrzyłam ostatnią nektarynkę 🤪 ☺️ 😁 😁 😁

• Mamusia
Ania ja już sama nie wiem czy ćwiczyć czy nie ćwiczyć tego Kegla.. 🤔 jak brzuch mi nie twardnieje i akurat sobie przypomnę to ćwiczę ale że mam problemy z pamięcią to rzadko ćwiczę 😁

a masujecie krocze? Tak jak Kasialeczek pisała oliwą z oliwek?

A ja że sie wogóle nie znam na tym euro to kibicowałam Dani i założyłam sie z mężem o to kto będzie pościel przebierał także ja dziś leże a Mąż zmienia pościel 😁

Ula daj znać po wtorkowej wizycie 🙂

a ja idę pod prysznic bo nie jestem w stanie dwóch meczy pod rząd oglądnąć a później bedę wsuwać truskawki 🙂

• Mamusia
Dziewczyny ja z Wami oszaleję, najpierw grzybki teraz ogórki i to jeszcze małosolne,
jutro idę rano na targ to zaszaleję 😁
Monkado ja kegla odpuściłam, w ogóle nie pamiętam, a poza tym codziennie jakieś tam twardnienie mam, chociaż dzisiaj nie było ani jednego 🤪
a oliwą nie smaruję, bo tak mi się wydaje, że przy mojej ciągle szalejące grzybicy to chyba nie wskazane,
w poniedziałek muszę dzwonic do gina, bo globulki skończyłam a upławy teraz zrobiły się żółte 😞 nawet nie białe tak jak wcześniej

jakiś taki nudny ten mecz

• Mamusia
no ja też bym zjadła fasolkę z bułeczką tartą i masełkiem!!! ostatnio tak kalafiora wcinałam też miód w gębie 😜 kurde nosi mnie na jedzienie 😁

Monkado ja teżnie smaruje tak krocza... jakoś boje się tego robić moze gdby by mi to mężul robił... ale tak sama 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁