Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wrócilam..
Musze z przykrością stwierdzić że należę do tej grupy dla której wyjście po truskawki to wyprawa po złote runo 🤪 szłam, szłam, szłam, sapałam, przystawałam, znowu szłam i na prawdę myślałam że nie dojdę.. a do tego nie było fasoli szparagowej 😞 😞 ale za to kupiłam kalafior (będę robiła zupę kalafiorową 🙂) i truskawki 🙂 dobrze przynajmniej że deszcz wytrzymał 🙂

Kasialeczek oczywiście odwzajemniam tylko pamiętaj- nie rodzimy! 😁

Tosia super ze już w domku i do Ciebie ten sam apel- nie rodzimy! 😁 oszczędzaj sie Tosia, leż jak najwięcej 🙂

Oj Kinia no ja nie mogę sobie wyobrazić życia z jednym Dzieciaczkiem a nie co dopiero z dwójką już nie wspominając o trójce 🤪 szacun dla Was dziewczyny i łapcie po oklasku 🙂

• Mamusia
Szukałam, szukałam i znalazłam 🙂
no myślę dziewczyny że już pora je zakupic, daję dwie propozycje, bo nie wiem w których będzie Wam do twarzy,
ja swoje zabieram już na porodówkę 😁
http://moda.allegro.pl/okulary-lenonki-kolorowe-lenon-rzeszow-nowy-model-i2356358034.html
lub
http://moda.allegro.pl/genialne-rozowe-okulary-fashion-japan-styl-0241-i2359488831.html

• Mamusia
Dziewczyny właśnie wykorzystałam miesięczny limit szybkiego internetu (mamy w Play) i teraz załadowanie stronki graniczy z cudem.. dlatego pewnie rzadziej będę zaglądać 😞 Nowy limit dopiero od 20.06, chyba mnie coś trafi!!!! 😠 😠

Monkado ale udało mi się dać Ci oklaska 🙂

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Dziewczyny właśnie wykorzystałam miesięczny limit szybkiego internetu (mamy w Play) i teraz załadowanie stronki graniczy z cudem.. dlatego pewnie rzadziej będę zaglądać 😞 Nowy limit dopiero od 20.06, chyba mnie coś trafi!!!! 😠 😠

Monkado ale udało mi się dać Ci oklaska 🙂
o to trochę musisz poczekać 😞

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂
ja wczoraj zasnelam dopiero kolo 1 nie moglam sobie znalesc miejsca o 4 obudzil mnie budzik i oczywiscie ja musialam wylaczyc bo moj to jak zawsze nie slyszy :/ ja nie wiem jak on pojdzie do pracy jak mnie kiedys w domu nie bedzie hehe 😁 pozniej zasnelam spowrotem kolo 8 i pospalam do 12 🙂 🙂 🙂
Rosi nie moge sie napatrzec na zdjecia malej krolewnej az lezka mi sie w oku zakrecila oczywiscie ze szczescia i pomyslec, ze my wszystkie juz nie dlugo bedziemy mialy takie cuda kolo siebie 🙂

Dziewczyny nie spieszcie sie tak na porodowke bo to ja mam termin na 8 lipca :P a nie mam zamiaru wybierac sie wczesniej, wiec wszystkie mocno nogi zaciskaja i odpoczywamy 😁 lezy brzuszkami do gory 🙂

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂
ja wczoraj zasnelam dopiero kolo 1 nie moglam sobie znalesc miejsca o 4 obudzil mnie budzik i oczywiscie ja musialam wylaczyc bo moj to jak zawsze nie slyszy :/ ja nie wiem jak on pojdzie do pracy jak mnie kiedys w domu nie bedzie hehe 😁 pozniej zasnelam spowrotem kolo 8 i pospalam do 12 🙂 🙂 🙂
Rosi nie moge sie napatrzec na zdjecia malej krolewnej az lezka mi sie w oku zakrecila oczywiscie ze szczescia i pomyslec, ze my wszystkie juz nie dlugo bedziemy mialy takie cuda kolo siebie 🙂

Dziewczyny nie spieszcie sie tak na porodowke bo to ja mam termin na 8 lipca :P a nie mam zamiaru wybierac sie wczesniej, wiec wszystkie mocno nogi zaciskaja i odpoczywamy 😁 lezy brzuszkami do gory 🙂

• Mamusia
Witam dziewczynki 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Szukałam, szukałam i znalazłam 🙂
no myślę dziewczyny że już pora je zakupic, daję dwie propozycje, bo nie wiem w których będzie Wam do twarzy,
ja swoje zabieram już na porodówkę 😁
http://moda.allegro.pl/okulary-lenonki-kolorowe-lenon-rzeszow-nowy-model-i2356358034.html
lub
http://moda.allegro.pl/genialne-rozowe-okulary-fashion-japan-styl-0241-i2359488831.html

ania ja nie wiem czemu, ale mi sie te stronki nie chca otworzyc 😞

• Mamusia
Cześć 🙂

Ale tu dzisiaj wesoło 🙂 Humorki mimo pogody dopisują 😉 U mnie dopiero teraz zaczyna się przejaśniać, bo od rana była masakra. Nawet do sklepu nie chciało mi sie wyjść.

Jest u mnie siostra i nie mam za bardzo kiedy zaglądać, muszę ją wykorzystać do prania ręcznego, sprzątania i oczywiście kontrolować 😁 😉 Nie no żartuję, aż taka zołza nie jestem 😜

Tosia fajnie że już w domku, odpoczywaj teraz 🙂

• Mamusia
hej. melduje sie i ja po wizycie, jak to lekarz okreslil dziecko raczej wielkie nie bedzie wazy teraz 2500 tak wiec sredniaczek, szyjka w porzadku, i ktg tez ok bez skurczy tak wiec termin porodu dzis komputer wyliczyl na 24.07 tak wiec ja sie nie spiecze na porodowke 😜 dostalam juz skierowanie do szpitala i na rozmowe o porodzie z anastezjologiem bo ja chce znieczulenie 😉 😉 😉 😉i wymaz tez zrobilam tylko musialm osobno za to placiz bo nie jest refundowane...co za polityka a ze kaski tyle nie mnialm to sie pielegniarka zdenerwowala ze musze to teraz zaplacic i ze ona robi mi laske i mam przyjsc jutro, co za babsko juz jej mialm powiedziec zeby mi rachunek wyslal za jej dobra wole 😠 😠

smerfetka81 napisał(a):
wow wskoczylo mi dzisiaj 9 okienko....to juz naprawde blisko 😲

no juz faktycznie mamy niedaleko 🙂 ja jak bylam ostatnio to mi sie termin na 22 przesunal