Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej 🙂
Oj dziewczyny ale popisałyście, ledwo Was doczytalam 🤪
Ja wczoraj już nie zaglądałam bo poszliśmy z meżem na miasto na mecz i wróciliśmy baaardzo późno..
No i nie poczekałyście na mnie w tej Wiśle.. 😞 ale spoko już biegnę i rzucam sie do wody może jeszcze Was dogonie w tym Włocławku! 😁

Ania tekst Teściowej jak zwykle wymiata! 😁

Ja majciochy kupowalam rozmier większe i są duuuuże (M) ale myśle że jak wcisne tam swoją pieluchę to akurat w sam raz będą 🙂

Karola ale sie zdenerwowałam tą Twoją Teściową!! 😠 trochę rozumiem co czujesz bo moja też tak ma tylko na odwrót tzn cały czas truje mi d..pę żebym sobie cesarkę załatwiła i nie docierają do niej żadne argumenty że nie chce.. A to jest tylko i wyłącznie Twoje życie, Twoje ciało i Twoje Dzieciątko i to Ty decydujesz jak chcesz rodzić.. Na Twoim miejscu, po tak ciężkim porodzie zrobiłabym dokładnie tak samo jak Ty.. Głowa do góry, olej Teściową a Mężowi to też należy sie klasp na tyłek 😠 Ehh.. Buziak dla Ciebie i oklask na poprawę humoru 😘

spadam do sklepu poki nie pada 😁

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

haha 🙂 domyslam sie Kinia ze dwulatki maja fajowe pomysly:P mam chrzesnice co wlasnie dwa latka ma i jak cos czasem wymysli to nie wieadomo czy smiac sie czy plakac 😜

ja dzis spaghetti robie na obiad

• Mamusia
Marta dokładnie! Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać 😁 😁

A ja mam kotlety schabowe, brak weny i siły.. Nie wiem tylko jaką sałatkę bo w lodówce światło 😁 Najwyżej zrobię pomidory z cebulą i ze śmietaną bo to mam 😁 Chłopaki lubią a ja zamiast śmietany dam sobie majonez i też będzie 🙂

• Mamusia
hej dziewczyny
ja dzisiaj to w ogóle późno, chociaż od 6 nie śpię,
ale zaliczyłam już nerwy na męża przed jego wyjściem do pracy, aż się popłakałam,
spacer z psem, zakupy w sklepie i śniadanko,
chciałam do Was pisac wcześniej, ale non stop światło wyłączali, a mój laptop stacjonarny jest, bo mu bateria siadła i musi byc non stop podłączony

Kinia super zdjęcie, ja oczywiście też jestem ciekawa do kogo będzie podobna i jak będzie wyglądac Kamilka

napiszę później więcej, bo póki co to mi się ryczec chce i w sumie to właśnie to robię

• Mamusia
Mnie nie pobijecie chyba jeśli chodzi o łakomstwo bo ja właśnie zrobiłam ciasteczka z nutellą z ciasta francuskiego które jest przeterminowane dwa tygodnie 🤪 nawet nie wiedziałam że już tak dawno ważność straciło, ale jak zobaczyłam datę to i tak wstawiłam je do piekarnika, łakomstwo wygrało 🤪 Mam nadzieję że si ę nie potrujemy!

A dziś na obiad kurczak w sosie śmietanowo-szpinakowym z makaronem. Pierwszy raz robię ciekawe jak wyjdzie, nie lubię szpinaku ale moi chłopcy lubią, poza tym nie mam nic innego w lodówce 🤔

• Mamusia
tez bym zjadla ciasteczek takich moze przepis?? i na ten makaron ze szpinakiem tez poprosze 😁 na maila moze byc [email protected]

ja dzis wolne od gotowania mama zrobila łazanki 😁
ide je zjesc i porasowac troche 😁 i nie mam weny bo pogoda taka sobie pochmurno ale jeszcze bez deszczu 😁 nareszcie duchoty sie skonczyly ale slonko moglo zostac 😁

to spaghetti to juz tak chodzilo za mna dluzszy czas az w koncu musialam zrobic
dziewczyny postanowilam sie pochwalic wam kacikiem mojego filipka 🙂 wstawilam fotke do watku ze zjeciami brzucholi :P narazie jeszcze skromny jest ale dojcie posciel ochraniacz na szczebelki i bedzie git 😁

• Mamusia
hej
wypłakałam się i trochę lepiej, chociaż nadal chyba coś wisi
dobrze że idziemy (przynajmniej ja idę) dzisiaj do znajomych do knajpy, to trochę poprzebywam z innymi ludźmi, chyba mi to potrzebne
u nas też pochmurno ale ciepło i faktycznie trochę słonka mogłoby zostac,
ależ nam teraz ciężko dogodzic 🙂

• Mamusia
Witam sie jako chyba ostatnia dzis... ale sobie pospalam wstalam po 11 😮 wczesniej sie budzilam, ale tak mi sie spac chcialo, ze nie mialam sily wstac z lozka.
jeszcze mi sie snilo, ze urodzilam syna mial ponad 6 kg 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🤪 ja mam nadzieje, ze wzeczywistosci bedzie mial/miala polowe tej wagi hahhahaha u nas dzis sloneczko swieci, ale jakos nie jest goraco
ja mam nadzieje, ze moje malenstwo jak sie urodzi to bedzie mialo duzo wlosow, bo tyle co ja sie z zgaga mecze to masakra... a cos mmi sie wydaje, ze bedzie lyse bo ja jak sie urodzilam mialam burze lokow a moj to jest tak owlosiony jak malpa
🤢 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

tosia te zdrobnienia to nawet polowy nie przeczytalam, bo mi sie jezyk lamal 😁

Kinia chlopakow masz swietnych nawet w tej samej pozycji spia

i nie wiem co mialam jeszcze napisac
🥴 🥴 🥴 🤢

• Mamusia
Witam sie jako chyba ostatnia dzis... ale sobie pospalam wstalam po 11 😮 wczesniej sie budzilam, ale tak mi sie spac chcialo, ze nie mialam sily wstac z lozka.
jeszcze mi sie snilo, ze urodzilam syna mial ponad 6 kg 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🤪 ja mam nadzieje, ze wzeczywistosci bedzie mial/miala polowe tej wagi hahhahaha u nas dzis sloneczko swieci, ale jakos nie jest goraco
ja mam nadzieje, ze moje malenstwo jak sie urodzi to bedzie mialo duzo wlosow, bo tyle co ja sie z zgaga mecze to masakra... a cos mmi sie wydaje, ze bedzie lyse bo ja jak sie urodzilam mialam burze lokow a moj to jest tak owlosiony jak malpa
🤢 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

tosia te zdrobnienia to nawet polowy nie przeczytalam, bo mi sie jezyk lamal 😁

Kinia chlopakow masz swietnych nawet w tej samej pozycji spia

i nie wiem co mialam jeszcze napisac
🥴 🥴 🥴 🤢