Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć 🙂
Marta super, że z dzieckiem wszystko dobrze, niepotrzebnie się tak martwiłaś 🙂
Ania dziękuję za komplement dla Frania 🙂 dwa lata to idealna różnica między partnerami, więc na pewno nie pogardzi Twoją córcią, tym bardziej że tak jak mówisz z niej też się szykuje ślicznotka 🙂

A ja mam dzisiaj labę, Franek pojechał do dziadków, mają go przywieźć pod wieczór, mąż idzie do pracy więc będę się dziś lenić!

Dziewczyny a jaką kawę pijecie? Czarną? Jeśli tak to mocną?

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Cześć 🙂
Marta super, że z dzieckiem wszystko dobrze, niepotrzebnie się tak martwiłaś 🙂
Ania dziękuję za komplement dla Frania 🙂 dwa lata to idealna różnica między partnerami, więc na pewno nie pogardzi Twoją córcią, tym bardziej że tak jak mówisz z niej też się szykuje ślicznotka 🙂

A ja mam dzisiaj labę, Franek pojechał do dziadków, mają go przywieźć pod wieczór, mąż idzie do pracy więc będę się dziś lenić!

Dziewczyny a jaką kawę pijecie? Czarną? Jeśli tak to mocną?
ja piję rozpuszczalną z mlekiem a wcześniej piłam mocną czarną

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
A jaka pogoda u Was? u mnie przepięknie więc jak zwykle zbieram sie na spacer 🙂
Ja staram sie ograniczać kawę a że w Święta tyyyle jej wypiłam to teraz Wam potowarzyszę ale z .. herbatką 🙂
Kasiulek to zdrówka dla chłopaków, niech szybko wychodzą z przeziębienia 🙂
Marta super że z Filipkiem wszystko ok, nie moglo być inaczej 🙂

• Mamusia
Witam i ja 🙂

Marta super wieści normalnie oklaskami Cię zasypuję super że Filipek jest cały i zdrów 🙂

Monkado wiesz ze u mnie tez ładna pogoda 🤪 😁 😁 😁

Dora2 witam wśród lipcóweczek dołącz do naszego pisania i napisz coś o sobie. np czy pracujesz widze ze synek będzie 🙂 imię już wybrane?

Ilka, Marta dołączam z kawusią ja piję Nescafe Sensazione Creme z mlekiem więc ciężko to kawą nazwać ale jest dobra 😜

Karola to wypoczywaj skoro masz dzień "wolnego" od meżczyzn na dziś 🙂

coś Kinia Nam po Świętach nie wróciła czyżby objadła się tak ze dotoczyć się nie może 😁 🤪 😁

Lipcóewczki prosze powstawiać swoje brzucholkibędziemy obgadywac jakie nasze dzieciaczki mają własne M1 🙂

Ja dzisiaj biorę się za ubrania wiszące na wieszakach mianowcie to co nie moje i nie męża to out stąd i to w czym nie chodzimy też wyjazd bo Kaja ma tyle sukieneczke że gdzieś to musze powiesić ☺️ 🤪

• Mamusia
Marta, ale się cieszę, że u małego wszystko dobrze 🙂 Wiem jak to jest się martwić, bo ja miałam nerwy na początku ciąży.
Dora, witam w naszym gronie, napisz coś więcej o sobie 🙂
Karola, masz czas to rób szybciutko coś dla siebie, bo wydaje mi się, że już niedługo będzie z tym ciężko! 🙂 Ja to już np. paznokci u stóp nie pomaluję, taki mam brzucholec hahah 🙂
Byłam w Zarze i są takie cudowne miętowe rurki z suwakiem na dole 🤪 Kurde!!! Czemu nie ma ciążowych?!

• Mamusia
Jedzenie i jedzenie, a ja taka głodna w pracy siedzę,
stwierdziłam rano przed pracą że robię dzień bez mięsa, zaopatrzyłam się w jogurt i dwa danio,
a teraz żałuję, zgłupiałam chyba, ileż można serki jeść,
hot - doga mi się chce, takiego pysznego z sosem hamburgerowym zamiast ketchupu 😁

Nie miałam pomysłu na obiad i już Tosia mam, zrobię jarzynową, z dużą ilością kalafiora 😁

Marta cieszę się że z Filipkiem wszystko dobrze 🙂

Kasialeczek musisz kupić małą szafę na małe sukienusie 😁

Co do kawy - to przez pierwsze trzy miesiące miałam całkowity wstręt, jeszcze nie wiedziałam że w ciąży jestem a już mi śmierdziało i nie piłam (że też się wtedy nie domyśliłam, a tyle było oznak 😁)
teraz piję ricore z przewagą mleka nad wodą 😁 ale to tez jakoś mi się chce jak wekend przychodzi i piję w sobotę i niedzielę,
jak pójdę na L4 to dołączę do Was z piciem kawki 😁

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
A ja właśnie obejrzałam film "Życie przed życiem" i zjadłam miseczkę chipsów paprykowych a teraz idę sobie odgrzać pierogi ruskie na obiad 🙂
Tosia paznokcie u nóg-uuuu cięzka sprawa, bardzo ciężka 🤪 chyba już nie sięgnę 🤪

A masz sciagniety ten filmik moze -przepraszam ze tak sie wtryniam tu ale probowalam obejrzec ten filmik i nie moge

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Karola87 napisał(a):
A ja właśnie obejrzałam film "Życie przed życiem" i zjadłam miseczkę chipsów paprykowych a teraz idę sobie odgrzać pierogi ruskie na obiad 🙂
Tosia paznokcie u nóg-uuuu cięzka sprawa, bardzo ciężka 🤪 chyba już nie sięgnę 🤪

A masz sciagniety ten filmik moze -przepraszam ze tak sie wtryniam tu ale probowalam obejrzec ten filmik i nie moge

Niestety nie mam. oglądałam ten film na tej stronie:
http://vod.onet.pl/zycie-przed-zyciem,5782,film.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=allonet1_rozrywkasem_kujpom&utm_term=ciaza
Minus jest taki, że co jakiś czas włącza się reklama

• Mamusia
O rany zjadłam 8 pierogów! Ale mam wyrzuty sumienia, że tyle jem 😠
Tosia dziękuję 🙂 taaa na zdjęciu wygląda do schrupania a w rzeczywistości diabeł nie do okiełznania! 🤪
ja to jak muszę się przewrócić na drugi bok jak śpię to najpierw muszę się podnieść do pozycji siedzącej-w niej przekręcić i dopiero położyć... 🤢