Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja za gołąbkami nie przepadam tzn kiedyś uwielbiałam do czasu aż moja teściowa ich tyle zrobiła ze przez tydzień nic nie było tylko gołąbki i gołąbki więc ja uż rzygałam tymi gołąbkami i wolałam nic nie jeść a swoją porcję oddawałam mężowi... Teraz też mam w domu gołąbki ale zjadłam tylko dwa i dla mnie są właśnie mielone 🙂 i rosołek a wczoraj kupiłąm kilogram truskawek za 9,99zł i powiem Wam dziewuszki ze był takie pyszne, takie soczyste poprostu jak w lato aż mąż do mnie mói ze pachnie w pokoju latem jak jesz te truskawki dzisiaj też kupie tzn zadzwonie do teściówki zeby kupiła jak z pracy wracać będzie bo po drodze ma 🤪 ☺️ pycha...

Tosia smerfetka rozeszła się ze swoim mężem i nie on jest ojcem dzidziusia któe nosi pod serduszkiem.

Smerfetka nie martw się gburem jednym wrednym... i absolutnie się nie poddawaj!!! WALCZ o swoje to Ci się należy!!! Ja też mam w domu smutną historię z ojcem a raczej reproduktorem plemników bo do wychowania dzieci to mu dużo brakło... powiem tyle ze jest alkoholikiem i domowym złodziejem... reszta można sobie dopowiedzieć... na szczeście nie mieszkam z nim i nikt nie mieszka bo mama go na bruk wyrzuciła!!!

u Nas są same Majki, Julki, Szymony i Kubusie 🤪

Karola na zdjęciu jakie wstawiłaś z Franusiem to Ty super Laska jesteś daleko mi do Ciebie a Ty marudzisz pewnie tylko chcesz żebyśmy Ci mówiły jaka Ty zgrabna i ładna jesteś 😜 😜 😜 🤪
dobra biorę się za dalsze porządki już 2 pranka się zrobiły posprzątałam kuchnię, poukładałam w szafie, zwolniłam kolejną półeczkę dla Kajeczki łóżko wyodkurzałam, zmieniłam pościele i teraz sprzątnięcie reszty bajzlu mnie czeka 🤪

aa nie nie nie nikomu nie pomogę sama musiałam się zmobilizować żeby za to się wziąć 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
u mnie rodzice świata poza sobą nie widzą, tak bardzo boję się, że mój Jasiul będzie cierpiał nie mając tatusia 😞

Tosiaa glowa do gory i sie nie martw Ty mu wystarczysz 🙂 wiem co mowie moja mama dala rade wychowac mnie i mojego brata sama i nigdy nie plakalam z tego w powodu, ze nie mam taty. Tylko, ze u mnie byla inna sytuacja bo moj ojciec zmarl jak mialam rok to nawet go nie pamietam... a moja mama wyszla za maz drugi raz dopiero gdy mialam 15 lat 🙂

• Mamusia
Tośka co za bzdury wygadujesz!!! Nie będzie mu przykro napewno po za tym skąd wiesz ze ie poznasz jakiegoś superaśnego faceta który będzie prawdziwym tatą dla Jasia a nie chamem jak biologiczny!!! Zawsze wyznawałam zasadę nie ważne kto spłodził!!! Ważne kto wychował i był kiedy była potrzeba!!!

• Mamusia
Wiecie co nie uwierzycie ale mój szwagier miał w miniony weekend szkolenia z pracy (pracuje w biurze maklerskim) połączone z wycieczką integracyjną wiadomo różne konkursy i takie tam... i zajął 2 miejsce w jednym z konkursów i dzisiaj dowiedzieli się co jest nagrodą i normalnie zdębiałam 🤪 lecą na RODOS 🤪 5 maja na 7 dni hotel 4* z opcją All Inclusive tyle ze za dziecko muszą zapłacić za przelot 1500zł 😲: ale to i tak superaśnie wakacje praktycznie za darmo 🤪 🤪 🙃 🙃 😎 😎

• Mamusia
hej,
a mnie od rana meczy biegunka... Z kiblem się nie rozstajemy 😞 😞Dzwoniłam do mojej gin i kazała mi pić semcte, napar z jagód, mięte i powinno przejść.
Ja mam taki laktator http://allegro.pl/tommee-tippee-laktator-reczny-w-zestawie-gratis-i2238669030.html
tylko że od koleżanki za 50 zł odkupiłam, bo ona użyła go może 3-4 razy.

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Kurde Ilka u Nas to albo za twardo albo za rzadko... 🙂 Dajesz radę ze smectą? Ja nie mogę tego przełknąć, obrzydlistwo. 😞

Mi też to za bardzo nie podchodzi, ale piję skoro nie ma wyjścia. Pierwszy łyk przypomniał mi glukozę 🤢 🤢 😮

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
a ja laktator miałam zwykły ręczny
dokładnie taki i też byłam zadowolona 🙂
http://allegro.pl/standardowy-odciagacz-pokarmu-laktator-i2240872148.html

moja kuzynka też ma identyczny i już przy 3 dziecku z niego korzysta, też jest zadowolona 🙂

• Mamusia
znowu dzwoniła siostra do mnie.... i kolejną dobrą wiadomość przyniosła mianowice szwagier ZDAŁ egzamin Maklera 🤪 uczył się dzień w dzień do niego przez rok. Wstawanie o 4 rano przed pracą nauka a w weekendy biblioteka i czytelnia pisałam Wam chyba ze na początku komisja sprawdzająca uznała ze nie zaliczył 2 punktów mu brakło szwagier się odwołał bo się okazało że komisja nie podała zadnej poprawnej odpowiedzi poprostu pomylili się w arkuszu a kilka punktów jeszcze uzyskał na ty ze udowodnił że z książki jakiej się uczył jego odpowiedź była poprawna bo tam są rozbieżności nawet do 0,1 i się udało 😎 😎 😎 więc teraz będzie miał awans w pracy i minimum podwojenie obecnej pensji ale się cieszę z ich szcześcia 🙂 w końcu im się coś udało 🙂 bo wcześniej ciężko mieli...

Ilka współczuje u nas na wątku to albo twardo albo rzadko... masakra

A Wy ciągle o jedzeniu :P Ja mam dziś gości jeszcze wieczorem 😞 I też muszę kolację przygotować.
Kurcze, która to pisała o Rodos, ale mam sklerozę 😠, zazdroszczę super sprawa!
Kasielaczek super imię wybrali 😉 Moja Zojusia się ostatnio baaardzo rozpycha i dziś chyba znalazłam pierwszy rozstęp, ale jeszcze nie jestem pewna czy to to 🙂 Oby nie.
Jadę jeszcze po jakieś małe zakupy.

Z tym laktatorem to ja też się chyba wstrzymam, kupię jak się okaże potrzebny. A tak w ogóle to nie wiem czy od bratowej nie dostanę bo ona już przestałą karmić.

Jakoś mi dziś nie dobrze 😞 A Wam to już całkiem współczuję jak nie przytulanie kibelka z jednej strony to z drugiej, bidule.

Karola taka głupota a jak miło się może zrobić, nie? 🙂 Ja sobie przetłumaczyłam tak, jak w 7mym m-cu ciąży usłyszałam takie coś to nie mam co się martwić, że źle wyglądam, nawet jak niektóre bluzki się za ciasne porobiły 😉 Najważniejsze nasze Bąble.

Też tak macie, że nie możecie się doczekać lipca? Niby dobrze mi w ciąży ale już tak strasznie na Zojkę czekam, że czasem zła jestem, że tak wolno leci 🙂 Oho ale kopniaka dostałam 😁

Kasielaczek gratulacje dla szwagra!

• Mamusia
ja o Rodos pisałam :P szwagier wygrał :P ja właśnie wciągnęłam drożdżówkę z serem i makiem bo od 2 dni za mną chodziła ☺️
Rosi też tak mam ze nie najgorzej mi w ciąży ale bez mi lepiej a lipca doczekać się nie mogę zeby ucałować moją Kajuchnę 😘 😘 😘

• Mamusia
oj nie tylko Wy nie mozecie sie doczekac lipca 😁 mam to samo i mam wrazenie, ze teraz to mi sie tak dluzy ze szok 😞 ale tylko 2,5 miesiaca...
a ja wlasnie siedze i szukam jakies sukienki dla mnie bo ide na slub 9 czerwca i marzy mi sie tak dlugo do ziemi i jak na zlosc zadna mi sie teraz nie podoba 😞

Kasialeczek zazdroszcze szwagrowi wygrania tej wycieczki hehe sama bym pojechala... 😁