Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzięki Tosia 🙂
ciekawe czy u nas też będzie, chociaż to chyba wszędzie to samo,
a że nie mam jeszcze nic to skorzystam
ale przede wszystkim to muszę zacząc od siebie i kupic rzeczy do szpitala,
bo ostatnia sobota mnie przestraszyła

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tosia mi wlasnie mama dzwonila z polski ze kupila mi kolderke, poduszke poszewki i jakies tam pierdoly do lozeczka bo u mnie to tutaj ciezka cos kupic :/ a wszystkiego z internetu tez nie chce kupowac :/
bo po tej sukience na wesele mam nerwy :/

• Mamusia
ania_p napisał(a):
Powiedzcie mi a czytałyście znaczenie imion, które wybrałyście dla maleństw?
Bo ja przeczytałam i to był chyba błąd: w skrócie
Kamila - niesłabnąca energia, wola życia i indywidualizm, niepoprawna romantyczka - kochają filozofię, sztukę i poezję. Kamile są bardzo wrażliwe - potrzebują miłości i ciepła, ale są przy tym bardzo zaborcze. Kamile są bardzo silne, rzadko przegrywają, ale jak już osiągną jakąś porażkę to nie potrafią jej sobie wybaczyć. W ogóle są one pamiętliwe i nie potrafią wybaczyć krzywd im wyrządzonych. Nie lubią przebywać wśród ludzi, szczególnie wśród kobiet, z nimi mają częste zatargi. Nie czują też pociągu do nauki, pojmują ją w swój indywidualny sposób. Są leniwe przez co niechętne do pracy. Chcą żyć w luksusach, ale za pieniądze męża, nie za zarobione własnymi rękami. Potrafią dobrze pisać, są bardzo ciekawskie i gadatliwe, ale nie w kontaktach na żywo. Szukają miłości, ale nie są zbyt stałe w uczuciach - jednego dnia kochają a drugiego nienawidzą. Od partnera oczekują przede wszystkim grubego portfela. Są pozornie niewinne i słodkie, a w rzeczywistości wredne i egoistyczne.

Jak to przeczytałam to się przeraziłam 🙂 ale chyba nie każda Kamila taka jest 🙂

No moja kuzynka taka jest niestety 🥴

• Mamusia
rosi007 napisał(a):
ilka takie miałam zalecenie poszpitalne, że w 32tc muszę powtórzyć badanie, to będzie moja 4ta!!! glukoza 🤢 🤢 🤢 🤢

Kasielaczek wolę mówić, że ja mam dobre argumenty a nie że mąż uległy 😉 Bo w sumie to on jest uparty jak osioł ale tłumaczyłam mu ciągle, że to ja będę skazana na wózek dzień w dzień i że planujemy go zostawić dla drugiego dziecka no i że ten już \"podotykany\" a ten Matti byłby z neta bez \"wizji lokalnej\" i jak się okazało wcale by mi takiego w grochy jak chciałam nie uszyli tylko z takimi pstrokatymi wstawkami 🤢

Ja też się wybieram na porodówkę po następnej wizycie, u nas jest 6 pokoi narodzin i takie śmieszne koło porodowe wygląda jak przyrząd do sado-macho 😁

• Mamusia
Jan
Osoby o tym imieniu posiadają wyjątkową inteligencję, wspaniałą pamięć, dużą ciekawość życia, pełni pewności siebie i względnej nieśmiałości. Są dobrzy, sprawiedliwi i pracowici. Z natury urodzonymi wynalazcami o wysokiej inteligencji i dużych zdolnościach manualnych. Odpowiadają im wszystkie zawody, w których można rozkazywać, kierować ludźmi i rzeczami. Są doskonałymi organizatorami, ale mają jedną wadę: chcą wszystko robić sami. Do życia rodzinnego bardzo się przywiązują, szanują swoją żonę, kochają dzieci, cenią towarzystwo i szanują tradycje.

ANIOŁ!!!!!! 😁

• Mamusia
Chłopaki śpią, ja w zasadzie też już gotowa bo w łóżku, po kąpieli i w piżamie 😁

Rosi powodzenia jutro na glukozie 🙂

Ania mam dokładnie tak samo, jak leżę na boku to takie dostaję kopniaki że od razu odechciewa się tej pozycji 😁 😁
A czkawka to chyba od połykania wód płodowych.. tak coś kojarzę 😜
Co do kojca to mi osobiście bardzo nie podoba się takie "zamykanie" Dziecka, ale to oczywiście tylko moje zdanie 🙂

Daria dobry pomysł z oglądnięciem wcześniej porodówki, takie oswojenie z terenem 😉

Ania co do znaczenia imion to ja nie przywiązywałam do tego uwagi.

Mój Mężul jest z 27.07 a to już lew i znając Go wolałabym łagodnego raka 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny zmykam, bo zaraz na HBO zaczyna się moja ulubiona \'\'Gra o tron\'\' 🙂 Muszę w zawrotnym tempie przygotować bułkę z pasztetem, małosolnym i zrobić herbatkę truskawkową i nakarmić Fasola 🙂
Dobrej nocy i kolorowych snów!!!! 😘