Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tosia śliczny ten Jasiowy kącik 🙂

Kasialeczek pochwal sie Kajusiowym jak już będzie gotowy 🙂
A Ania Ty łażienką 🙂

Kasialeczek wiem przez co przechodzisz ja też mam od czasu do czasu taaaaakie napady głodu że nie wychodziłabym z lodówki 😁

A my byliśmy w Wedlu na lodach i zasłodziłam sie chyba na cały tydzień 😁 teraz skręcamy łóżko i za chwilę będę robiła ciasto truskawkowe bo jutro Rodzice przyjeżdżają 🙂

• Mamusia
Faktycznie puściutko tu dzisiaj 🙂
ale się nie mogę doczekac, aż wskoczę pod nowiutki prysznic,
wiecie co jest najlepsze kupujemy prysznic szeroki 94,5 cm,
a moja obecna łazienka ma 85 cm szerokości 😁
teraz przyszło mi to do głowy 😁

• Mamusia
hej dziewczyny, dzionek mina mi bardzo szybko i tez leniwie, i musze sie przyznac ze tez ostatno mam wymozony apetyt, ciagle musze coas jesc a jak juz obiad jest to naprawde wiecej od mojego kopa ziemniakow i 203 kotlety i do tego kopa surowki 😆czytalam ze teraz dzieci juz tylko rosna to moze dlatego potrzebuja tyle energii
Tosia kacik dla jasia bardzo przytulny, u mnie juz tez prawia gotowa ale poscieli tez nie zakladam bo tez mysle ze sie za kurzy...jeszcze jest czas mam taka nadzieje 😉 😉choc to nigdy nic nie wiadomo.Juz nie mage sie doczekac relacji Rosi i zdjecia Zojeczki.

• Mamusia
od wprowadzenia do domu wiedzieliśmy, że łazienkę trzeba zrobic, no ale zawsze były ważniejsze inne remonty, jak to przy domu
i tak do tej pory gnieździliśmy się w łazience 300x85 🤪 w której upchnęliśmy uwaga:
wannę, umywalkę i kibelek 😮
no tylko teraz jak mam po kąpieli się ubrac to muszę wyjśc 😁
ale jeszcze kilka dni i będę miała luzy

• Mamusia
Smerfetka to faktycznie masz apetyt jak 203 kotlety zjadasz 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

No Aniu to pełen podziw że w tak wąskiej łazience się mieściliscie 🤪 a ja właśnie zjadłam dwie bułki i musze powiedzieć ze w kocu nie jestem głodna!!! 🤪 🤪 😁 😁

• Mamusia
witam witam 😁 dlugo mnie tu nie bylo 😁 ze hohohoh.... ale juz prawie wszystko w domu gotowe 🙂
jak wczoraj przeczytalam, ze rosi juz po.. to sie wystraszylam bo ja nie mam jeszcze nawet torby gotowej do szpitala i ubranka dopiero dzis zaczelam prac 😮
mam nadzieje, ze rosi i zojeczka maja sie dobrze i nie moge sie doczekac zdjec itd... 😁
ja dzis bylam ostatni dzien w pracy fajnie tak myslac, ze nie musze tam wracac do kwietniaa 🙂 🙂

tosia kacik dla jasia superowy 🙂 teraz tylko czekac na malenstwo 🙂

czytam, ze macie takie apetyty ja tez, ale od wczoraj tak mi zgaga dokucza, ze nawet jesc mi sie nie chce bo schecia bym sie poprzytulala z kibelkiem 😞

• Mamusia
nOm Smerfetka ja to przy Tobie wymiękam 😁 😁 😁 bo ja góra 2 kotlety ale jak by mi ktos dał np pizze to zjem całą sama no dobra 3/4 1/4 zostawiam meżowi 😁 😁 😁 😁 a lody tiramisu z grycana to z nikim się nie dziele ☺️ ☺️ ☺️ ale za dobre sa ostatnio jak kupowałam na gałki to wygrałam jedną gratiś i to mnie zmusiło do wzięcia następnej bo co to brać 1 gałkę lodów 🤪 😮 🙃

Agatka to super że w końcu masz "urlop" a zgaga tez mnie napada ale co tam głód wygrywa nawet ze zgagą 🙃 😁 😁 😁

• Mamusia
no jestem-ale sie najadłam... 🙂 byłam u wujków i znów stres-ale długa to historia, tak mnie baba wkurzyła ze myslalam ze jej głowę urwę. Dostałam znów piękny kocyk i recznik. Kuchnia (robilismy pod zabudowe) prawie gotowa na mieszkaniu-jest piekna 😁 Przeziebionym dziewczynom zdrówka zycze!!! Tosiu kącik Jasiowy piękny a komodę gdzie kupowałaś??

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Mężul już chrapie, u Nas tak wygląda dzień seksu 😁 😁 Ale już sobie wyobrażam jak Nam gin zniesie celibat to normalnie chyba zajeżdżę Mężula 😁 😁

Tosia Jaśkowy kącik cudny, taki delikatny bez przesady z pierdołami.. uroczy jest na prawdę! 🙂 🙂

U Nas kącik to będzie tylko łóżeczko 😁 Nie robię nic specjalnego bo jak zrobimy górę to Maluszek będzie miał tam swój pokój, a póki co będzie spał z Nami w salonie 😁

Ania łazienka faktycznie malusia była, ale w końcu się doczekałaś to najważniejsze 😉

Przyłączam się do wiecznie głodnych, dzisiaj dosłownie caaalutki dzień coś jadłam 🤪 Na śniadanie parówki, pomidor, później galaretka, truskawki z bitą śmietaną (to chyba z 5 razy w ciągu dnia 😁), na obiad rosół podwójna porcja, wafle z masą krówkową, 3 kiwi, jabłko, pyzy mrożone i kanapki na kolację 😁

Agatka fajnie że już masz wolne 🙂

• Mamusia
No ja też bym dzisiaj dużo zjadła, ale tylko leżę i mówię co, bo jakoś skończyły się zapasy w domu 🙂
mężulek skończył na dzisiaj remonty i stwierdził, że jedzie sobie po piwo i grzane wypije (oczywiście trochę spróbuję :huh 🙂 a mnie przywiezie snickersa 🤪

• Mamusia
A ja wróciłam ze spotkania z koleżanką taka padnięta ze szok. Poszliśmy najpierw na lody do Grycana, pycha 😁 Później pochodziliśmy po mieście, ale z okazji Euro jest taki ścisk że szok. Dużo obcokrajowców, jeszcze nigdy nie widziałam w jednym miejscu tylu Hiszpanów (a jacy przystojni...hmmm... 😉 😉 😁 😁 ). Później mąż chciał zajrzeć do strefy kibica, bo dziś było otwarcie i załapaliśmy się na koncert Sylwii Grzeszczak 🙂 Jaś potańczył 😁 i jak miałam już dość to poszliśmy.
Zaraz zmykam do łóżka i jutro wstanę w południe 😉\

Tosia kącik Jasia bardzo ładnie urządziłaś. Wszystko mi się podoba - komoda, łóżeczko - super naprawdę 🙂

• Mamusia
To widzę że nie jestem sama z miom apetytem 😁
Ja wcinam jeszcze pomidora i może dorzucę "parę" truskawek i pójdę szybciutko spać zanim nie przyjdzie następna fala głodu 😁
a ciasto mi nie wyszło 😞 🤢 chyba będę musiała rano skoczyć do piekarni i załatwić następne 😜 😁
dobranoc 😘

• Mamusia
Monkado ne przesadzaj moze na stół dla rodziny się nie nadaje ale dla ciężarnej napewno jest dobre bo zxapewne tylko wyglądu nie ma a w smaku pewno ok... no i jak widać z apetyviorem sama napewno nie jesteś ja jeszcze wtryniłam 2 bułki i kolega teraz mi przyniósł czereśnie 🤪 🤪 🤪

Kinia no mi położna powiedziała zeby teraz nie baraszkować już z mężulem bo można poród wywołać ale po 37 tyg jak najbardziej wskazane i w tedy łądnie Nam 2 rocznica ślubu wypadA TO SOBIE ZROBIMY MIŁY WIECZOREK I UPOJNĄ NOC 🙃 🙃 😮 🤪 😁

Pisałam do Rosi jak się czuje i ogólnie kiedy z małą wyjdą i czy ma ją już przy sobie. Ponożej odpowiedź
"hej, od jutra będziemy razem a jak tak dalej pójdzie z jedzeniem to może w weekend nas wypuszczą 🙂 Zojka jest cudowna! Ja się czuję ok staram się zapomnieć poród"

tak troszku jej zazdroszczę oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego słowa 🙂 ale już niedługo każda z Nas bedzie się ściskac ze swoim bąblem 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Znowu pierwsza 😁 Ale o przynajmniej o przyzwoitej porze 😁 Dzisiaj ma być u mnie Ciotka z Kuzynką więc dzień już zaplanowany 🙂

Fajnie że u Rosi wszytko w porządku 🙂 Trzymamy kciuki żeby udało im się wyjść w weekend 🙂

Nie wiem co zjeść na śniadanie, jakieś pomysły? 😁