Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ale nudy 😮 😮 😮caly dzionek w domu siedze i niby mam ochote na spacer to nie chce mi sie ubrac 🤨 🤨 🤨juz sama nie wiem czego chce.Karola szczesliwego rozwiazania jutro, pewnie jestes dzis zdenerwowana ale pomysl my jestesmy w niepwenosci caly czas a ty wiesz ze jutro bedziesz miala swojego bebika w ramionach 🙂 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie tez nudy... leze na kanapie i nic mi sie niechce...

monika Ty to masz z tym mozem ja bym sie tez poplakala bo ja duzo nie potrzebuje do placzu a zwlaszcza teraz w ciazy to juz wogole 🙂 pochwal sie pozniej ktore miejsce zajela twoja siostra 🙂
a co do slodyczy to moj mi pozwala ale jak moj ojczym widzi ze jem to mam taki wyklad co to sie w tm nie znajduje itd... 🙂 a lozeczko najwyzej bedzie szybko skladal jak bvedziesz w szpitalu rodzic 🙂

a gdzie reszta dziewczyn ? Rodzi ? 😁

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

U nas parówa że szok. Do 14 było tak fajnie, ochłodziło się trochę a później jak zaczęło przypiekać to masakra. U Jasia chodzi wiatrak w kącie, bo bidulek usmażyłby mi sie w łóżeczku.

Karola powodzenia jutro Ci życzę, daj znać jak już będziesz po 🙂

Monkado ma rację jedzcie jedzcie na co macie ochotę teraz, ja coś czuję że przy moim dziecku szybciutko schudnę. Już z 14kg zostało mi 4-5 do zrzucenia. Przedwczoraj zjadłam do obiadu trochę sałaty (położna powiedziała że mogę np. sałatę, szpinak, buraczki) i wczoraj Jaś wyglądał jak biedronka, calutki zsypany... Dziś jest już lepiej.

Agatka dziś jest Twój dzień, może jeszcze zdążysz? 🙂

• Mamusia
ilka moj dzien ale dziecku jakos sie nie spieszy hehe ide poskkakac po schodach a mojemu juz powiedzialam ze go dzis wieczorem zgwalce jak nie urodze 🙂 ja wczoraj wszystkie truskawki zjadlam jakie mialam w domu z mysla a moze jutro urodze to co sie .maja marnowac hihi

• Mamusia
Karola powodzenia zycze 🙂
Ja juz wszystkiego sprobowalam, dom czysciutki wszystko czeka a maly tylko skacze w brzuchu a jak wyjsc nie chce tak nie chce 🤔 Muszę tez sobie wode kupic ale juz torba przeladowana!

• Mamusia
No i masz po tym oleju dostałam skurczy i to dość bolesnych bo napierdziela mnie krzyż 🤢 a sraczki dużej nie było niestety , a właśnie o taki efekt mi najbardziej chodziło. Mam nadzieję, że skurcze się nie rozkręcą i nie będę musiała w nocy gnać na szpital bo się chyba zastrzelę!!!

• Mamusia
Witam damulki!!!

Widze ze żadna dziś ni urodziła... Karola Nam się wpycha w kolejkę na jutro... a ja moze wyjdę jutro bo jak widać kajce się nie apieszy... a jak spotkam lekarza to chyba mu jajca urwę za tą nadzieję o wcześniejszym porodzie 😠 cóż trzba czekać...

Karola ja to Ci zazdrszczę już jutro będziesz mieć Stacha lub Ksawka 🙂 a jaaa hmmm.... pewnie 26 urodzę 😠 😠 😠

mąż mi przywiózł MC DOnalada i kuźwa taką mam zgagę po tym że zaraz chyba pwaiana wypuszczę bo od migdałkami mnie już piecze ze zwariuję zaraz... a na KTG żadne skurcze mi sę nie pojawiają wrrr.....

Agatka to od jutra jesteś już przeterminowanym towarem ha ha ha zresztą Dora to już jest przeterminowana 😜

Tośka jak się trzymasz?? bo chyba razem uridzimy długo po terminie 🥴 bo u mnie to tu nic się nie zapowaida 😠

Ilka byłaś już na spacerze z Jasiem? W goóle Mamuśki jak dajecie rade z dzieciaczkami? Dają w kość macie już jakieś zawahania alb jakieś załamanie tyu ze nie mozecie dac sobie rade z płączem dzidziusia i same płakałyscie... kurde ja to nie wiem jak to będzie 🥴 🥴 🥴