Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doti uważaj z tym ponoszeniem,ja wczoraj trochę z moją mała poszalałam(11kg.)i potem też mnie ciągnęło i bolało w podbrzuszu.
Ogólnie staram się jej nie nosić i ona też już się do tego przyzwyczaiła bo tylko tatusia męczy żeby ją nosił 😉Wiem że ciężko z takimi maluszkami ale musimy sobie jakoś radzić i nie ryzykować.

• Mamusia
Wczoraj np zapomniałam zamknąć chipsów kurczakowych i podwędził mi jednego 😁 więc tylko słyszałam jak chrupie bo mnie przebudził tym szelestem paczki 😜 ale on tam wszystko! ser zółty, ogórka, pomidora, masło, płatki kukurydziane z mlekiem haha 😁 kot niemożliwy 🤪

• Mamusia
Doti ja też coś takiego miałam, tak bolało, że musiałam łykać no spę. Lekarz wczoraj mnie zbadał i powiedział, że wszystko jest ok ale czasami takie bóle mogą nie świadczyć o niczym dobrym, coś tam mówił o szyjce ale zapomniałam 🤢 Nie należy panikować, ale jak są niepokojące objawy to powiedział, że trzeba udać się z tym do lekarza...
Ja od rana poszalałam na allegro i kupiłam trochę ciuchów dla małej... Nie mogę się powstrzymać takie cudeńka 🤪

• Mamusia
Mi wczoraj fryzjerka opowiadała, ze jak urodziła córeczkę i podrosła to była mega przylepa do Niej. Teraz ma z 3/4 latka i ciagle do taty. Ona się jej pyta czy da jej buzi jak siedzi u taty na kolanach a ona mówi "teraz nie, może później" najlepsze jak przyszła później do taty i mówi "tatusiu przyjdziesz na mój występ w przedszkolu?" Ona się pyta córy czy też może, a mała mówi "no jak tak bardzo chcesz" hahahaha więc stwierdziła, że nie ma po co wracać wcześnie do domu z pracy 😁

• Mamusia
Dziewczynki czesto tak maja 🙂 ja pamietam, ze jak bylam mala to mialam to samo. Moj byl kochany, bardzo duzo poswiecal nam czasu, bawil sie z nami, moja mama miala do dzieci gorsze podejscie i brak jej bylo tyle cierpliwosci co jemu. Doslownie bylam zakochana w moim tacie i mowilam, ze bede miala takiego samego meza jak on 😁