Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie i ja 😁 No no Tusia ladnie 🙂 fryzurka fajna kolorek tez ladny jakos powazniej wygladasz 😁 i groznie strach sie bac 😁 Natala co do Majki 😁 to ja np. od kiedy zalozylam sobie konto na tym forum mialam wpisane imie dziecka miedzy innymi Maja 😁 wiec nic nie zrobisz nie Tobie jedynej sie podoba 😁 . U mnie pogoda tez paskuda teskno mi za M ale bedzie juz w czwartek 🤪 jak narazie nie mam planow jedynie przejde sie na stolowke po 13 😁. I kolejny dzien wstalam z bolem glowy zauwazylam tez ze z niedzieli na poniedzialek nie wstawalam siusiu o 4 z poniedzialku na wtorek tez nie 😁 czyli postepy widze 😁

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂 a ja od rana bylam oddac mocz do badania i ze nie bylo kolejki, to od razu krew, jestem ciekawa co tam u mojej anemii słychać 😉
a propos tych imion dla dziewczynki - mój mąż wczoraj wymyślił imię, które nawet bardzo mi się spodobało - po prostu ULA 🙂 jest zwykłe, ale i ma coś w sobie fajnego 🙂

• Mamusia
Witam Brzusie!!!
Tusiiaa super włoski sama myślę nad podobną fryzurką.
Agn gratulacje córeczki,czekamy na zdjęcie 🤪 🤪 🤪
A ja się czuję jak bym się z pociągiem zderzyła,mała przebudziła się po 24 i nie chciała spać chyba z 3 godz masakra 😮

• Mamusia
Ja właśnie mam tak do d... że do gina jadę w jedno miejsce, na pobieranie krwi w drugie, na biocenozę/cytologię w trzecie a na USG w czwarte... wszystko gdzie indziej mam :/ Wkurzające to trochę, no ale nie jeżdżę za jednym razem, tylko badania robię osobno przed wizytą...

• Mamusia
A widzicie, miałam się Was pytać wczoraj....Wczoraj przy chodzeniu, zwłaszcza jak musiałam synusia na rączki wziąć (13kg :/) czułam taki jakby ucisk na szyjkę macicy. Nie bolało ale wrażenie takie jakbym miała jakąś ciężką kulę wsadzoną do środka i ona napierała żeby wypaść. Poza tym w nocy czułam bolesne kłucie w tym samym miejscu... czy powinnam się martwić tym?? Mam nadzieję, że tam się nic nie rozwiera bo oszaleję z nerwów :/