Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja ruskie lubię, ale najlepsze są w wykonaniu mojej mamuśki. Dziś robiła babcia M. i są do duszy, bo dała ziemniaki, które troche przemarzły i zrobiły się słodkie bleeeee ale dorobiłam sobie smażonej cebulki i jakoś się zje; D

• Mamusia
Heyo 🙂

Ja walcze nadal ze swoim kryzysem 🙂) Masakra... 😞 Chyba nie dam rady do konca kwietnia pracowac, nie mam sily ostatnio wcale a wcale 😞(

Ja caly czas -2 jesli chodzi o wage... 🙂) ale juz mnie powoli wydyma, wiec zaraz w gore podskoczy wga na pewno 😞

Oczywiscie za naczynia sie wzielam sama, bo liczyc na meza to idz Pan do boru.
Ja na jutro pomidorowke robie, mloda do tesciowej jedzie na noc.. a ja jutro do dentysty, pozniej na zakupy i moze juz bigos zrobie 🙂)
Mysle czy cos piec, ale chyba sobie odpuszcze 🙂

• Mamusia
Codziennie sobie obiecuje, ze pojde na zwolnienie, ale jak sobie wyobrazam, ze mam siedziec w chacie to mnie trafia 🙂)

Ostatnio myslalam ze moze do czerwca, zeby "trzynastka" mnie nie ominela?? 🙂 ale z tej wizji juz zrezygnowalam.. 🙂
13.04 ide do lekarza do tego czasu musze sie ogarnac, czy od razu na L4 czy moze jeszcze do nastepnej wizyty wytrzymam? 🙂)

• Mamusia
A pewnie, ze sie znajdzie 🙂) Trzeba nadrobic i poodwiedzac kolezanki 🙂)
bo popoludniami po pracy to juz sie nie chce 🙂)

No i leniuchowanie na dzialeczce 🙂) no i co najwazniejsze, wypada troche czasu zmala spedzic, bo pozniej przedszkole i nie chcialabym zeby czula sie odrzucona...

Ja tez glupia jak but czasem jestem 🙂) Kurde dobrze, wiem, ze z tymi ruchami tak to jest, ze jeszcze mam czas. Wam mowie, to ciagle.. a sama zaczynam sie schizowac nie wiadomo po co??? ale sie wkrecam niepotrzebnie, ze cos jest nie w porzadku... ale te kobiety maja powalone...
a przed wizyta to sie bede stresowac czy z dzieckiem wsio ok...